Visual Basic Scripts
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Visual Basic Scripts
Uloha v robote nastudovat VBS
jedinu knihu co som nasiel uz dlhsie nepredavaju, mate dakto daky portal abo dake PDF ktore by stalo zato, zajtra dostanem dake firemne veci na luskanie a potom to troska poopravovat 
-
MeanSeriously
Medium Star
Re: Visual Basic Scripts
http://bit.ly/17Bjfna
Na internete sú toho celé hory.
Na internete sú toho celé hory.
-
Runes
Addict
no ty si urcite genius, citas tu vetu konkretne tu cast STALA ZATO, tym chcel autor teda ja povedat ze googel mi hodil asi 2458 linkov a po xyz som to zavrel a hladam daco co uz dakto preluskal alebo vie o dacom co je uplne nato idealne, inak povedane hladam daco pokope, daco ako ides otvoris asi 658 knih kym najdes taku ktoru autor napisal tak ze sa z nej daco aj naucis a pochopis a tu si kupis, mne sa nechce preluskavat 658 kniziek ale rad si necham poradit daku ktora uz dakomu pomohla. Daco ako ked si zoberec Heroutove C napriklad s toho to pochopi snad aj polodement celkom rychlo
-
MeanSeriously
Medium Star
Visual Basic Script nie je C ani assembler, aby si tam potreboval nejakého Herouta.
Oh man, totálne základy sa naučíš aj z W3Schools a človek nemusí byť génius aby pochopil napr. tieto alebo tieto tutoriály.
VBS patrí fakt medzi prmitívne jazyky pre začiatočníkov, ak máš už s týmto problémy, tak ti nepomôže naozaj už nič.
BTW. skús používať také veci ako čiarky (,), bodky (.) a podobne, aby človek nemusel hľadať, kde asi sa končí tá trojriadková veta
Oh man, totálne základy sa naučíš aj z W3Schools a človek nemusí byť génius aby pochopil napr. tieto alebo tieto tutoriály.
VBS patrí fakt medzi prmitívne jazyky pre začiatočníkov, ak máš už s týmto problémy, tak ti nepomôže naozaj už nič.
BTW. skús používať také veci ako čiarky (,), bodky (.) a podobne, aby človek nemusel hľadať, kde asi sa končí tá trojriadková veta
-
Runes
Addict
http://www.w3schools.com/vbscript/ toto som uz davno prebehol zlatko
a ja Herouta nepotrebujem to som sa ti snazil vysvetlit aby si jak trud neposthuntingoval super radami ala use gugl.
-
MeanSeriously
Medium Star
1. Nie som ti žiadne zlatko
2. O.K., ak si si dokázal vygoogliť W3Schools, prečo si nedokázal vygoogliť aj tutoriály na trochu náročnejšie veci? Myslíš si že ten, kto by ti poradil, to našiel ako? Len cez Google. Takže v prvom rade sa nauč googliť, to som ti chcel naznačiť mojím prvým príspevkom.
Rada "use google" je tu dosť namieste.
2. O.K., ak si si dokázal vygoogliť W3Schools, prečo si nedokázal vygoogliť aj tutoriály na trochu náročnejšie veci? Myslíš si že ten, kto by ti poradil, to našiel ako? Len cez Google. Takže v prvom rade sa nauč googliť, to som ti chcel naznačiť mojím prvým príspevkom.
Rada "use google" je tu dosť namieste.
-
Runes
Addict
Ach jaj zi si dalej vo svojom svete synku. A nabuduce nerad somariny a posty si nahanaj v sekcii hry.
-
MeanSeriously
Medium Star
1. Založil si tému, kde si sa pýtal na nejaké zdroje pre VBS. Neuviedol si žiadne zameranie, ani doteraz získané skúsenosti, nič.
2. Dal som ti odkaz na Google, keďže zdrojov jsú milióny a ty si ani neuviedol, čo presne chceš.
3. Pýtal si si odkaz na zdroj pre polodementov
5. Napísal si, že W3 Schools si si už čítal, čo som, samozrejme nemal skade vedieť. Tiež si napísal, že ti nemám radiť používať Google, čo je jediná rozumná rada, ktorá ti môže byť poskytnutá.
6. Keďže si nemal čo napísať, začal si tu riešiť nejaký posthunting, čo je úplne OT vec.
Takže jedna rada do života - keď niečo od niekoho chcem, naučím sa pýtať, a keď sa mi to už raz nepodarí, nezačnem byť nepríjemný ku tomu, kto mi je ešte ako-tak ochotný poradiť.
Na každom väčšom fóre by ťa už dávno vypískali.
2. Dal som ti odkaz na Google, keďže zdrojov jsú milióny a ty si ani neuviedol, čo presne chceš.
3. Pýtal si si odkaz na zdroj pre polodementov
4. Napísal som ti že W3Schools je pre teba ako stvorený, ale že taký polodemenet pochopí aj ostatné zdroje.a. Daco ako ked si zoberec Heroutove C napriklad s toho to pochopi snad aj polodement celkom rychlo
5. Napísal si, že W3 Schools si si už čítal, čo som, samozrejme nemal skade vedieť. Tiež si napísal, že ti nemám radiť používať Google, čo je jediná rozumná rada, ktorá ti môže byť poskytnutá.
6. Keďže si nemal čo napísať, začal si tu riešiť nejaký posthunting, čo je úplne OT vec.
Takže jedna rada do života - keď niečo od niekoho chcem, naučím sa pýtať, a keď sa mi to už raz nepodarí, nezačnem byť nepríjemný ku tomu, kto mi je ešte ako-tak ochotný poradiť.
Na každom väčšom fóre by ťa už dávno vypískali.
-
manager666
Star
Osobne by som zacal oficialnymi materialmi z MSDN.
-
Runes
Addict
OMG , robim programatora v totalne inom jazyku (LV), kolega nema na VBS uz cas tak mi to hodili. Mam tu milion zdrojakov ktore musim poupravovat a aktualizovat. Nepytal som si nic pre polodementov len daco ucelene ako priklad som dal Herouta lebo ta kniha pomoze skusenemu ale aj uplnemu zaciatocnikovi. Pisal som daco co stoji zato nie zdroje to je troska rozdiel. W3 si nemal skade vediet lebo som to preluskal kym ty si postoval super uzasne google obrazky. A za tym ze tieto prihorete Google obrazky su posthunting pokial neodpovedas userovi co ma 5 prispevkov a registroval sa 10 minut pred otazkou si stojim.
-
MeanSeriously
Medium Star
Runes, ide o to, že ti si položil otázku s nedostatočnými informáciami. Preto som ťa poslal na Google.
Okrem toho, pri Heroutovi si zdôraznil jednoduchosť pochopenia, nie komplexnosť.
Toto nie sú Google obrázky, ale, ako som ti už spomínal, chcel som ti naznačiť, že na Googli je toho veľa. A ak by si si klikol na ten "Google obrázok", dostal by si sa na MSDN, čo je nakomplexnejší tutoriál, ktorý rýchlo nájdeš. Okrem toho tam bolo kopec ďalších, celkom komplexných tutoriálov. A počet príspevkov na fóre ešte nič neznačí. Ty si sa viditeľne Googliť nenaučil doteraz (alebo si sa nenaučil klásť otázky).
V tvojom prvom príspevku sú úplne nepodstatné veci, a podstatné sú vynechané. A toto čo si začal robiť ty (riešiť posthunting), už posthuntignom bolo.
Okrem toho, pri Heroutovi si zdôraznil jednoduchosť pochopenia, nie komplexnosť.
Takže áno, pýtal si si niečo pre polodementov.Daco ako ked si zoberec Heroutove C napriklad s toho to pochopi snad aj polodement celkom rychlo
Toto nie sú Google obrázky, ale, ako som ti už spomínal, chcel som ti naznačiť, že na Googli je toho veľa. A ak by si si klikol na ten "Google obrázok", dostal by si sa na MSDN, čo je nakomplexnejší tutoriál, ktorý rýchlo nájdeš. Okrem toho tam bolo kopec ďalších, celkom komplexných tutoriálov. A počet príspevkov na fóre ešte nič neznačí. Ty si sa viditeľne Googliť nenaučil doteraz (alebo si sa nenaučil klásť otázky).
V tvojom prvom príspevku sú úplne nepodstatné veci, a podstatné sú vynechané. A toto čo si začal robiť ty (riešiť posthunting), už posthuntignom bolo.