Razer Kraken Pro, Gaming sluchadka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
deathaxe
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Razer Kraken Pro, Gaming sluchadka

Príspevok od používateľa deathaxe »

Zdravim , pred par dnami som si kupil sluchadla Razer Kraker Pro. mam 2 problemy... niekedy mi to len tak v nik šumi , ale to je asi bezne ... ale napriklad ked hrajem jednu hru tak to tak zacne strasne sumiet, tak divne a proste je to otravne. kde je problem? mam trochu stary comp takze chyba moze byt v portoch asi... a druhy problem je ze proste ma neako po nich bolia usi :D :D :D proste ja neviem boli ma iba lave ucho a razer vraj tie sluchadla nazvali : most COMFORTABLE gaming headset ever... akoze bolieva ma iba lave ucho , ja neviem ci ho mam neako retardovane zdegenerovane ako prave ale nemyslim si .... co poviete ? je to iba vec zvyku? a to ma zacnu boliet usi co ked si zahram iba tak hodinku tak uz dost bolia :(
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Razer Kraken Pro, Gaming sluchadka

Príspevok od používateľa Michaelo »

Takze ja ked dam na kravske lajno napis "Najlepsia torta na svete" tak si ho kupis a s chutou zjes?

Ked kupujes sluchadla a vela o tom nevies, tak si radsej daj poradit, alebo si sluchadla niekde vyskusaj.

K teme:
Sustnie moze byt tym ze si zapojil sluchadla do front panelu ako aj samotnymi sluchadlami.
Bolelst hlavy: sluchadla si vacsinou musis skusit ci ti sadnu a netlacia ta (musis ich mat ale trochu dlhsie na hlave, nie vzdy to ihned spoznas).
deathaxe
Light Star
Light Star

tak sluchadla mam napojene zo zadu lebo v predu mi porty nefunguju... a ako som si ich mohol vykusat predtym ked som ich kupoval online :/ a neviem kde by ich tu mali naokolo
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ke ich mas vzadu tak to moze byt aj zvukovkou, mas najnovsie drivery?

Treba popozerat po obchodoch ci ich niekto nema a vyskusat. Alebo aspon pohladat recenzie, ci sa na ne spytat na fore :)
deathaxe
Light Star
Light Star

no neviem asi ci mam najnovsie drivery , ako vravim je to dost stara bednicka :D okolo 3 rokoch ju mam uz ale tak neviem no... je to blbe ked ma pri hrani zacne boliet ucho a potom aj ten zazitok z hry upada akoze je to blbe. mne sa tie sluchadla pacia, su ako skvele , zvuk maju dobry , len .... ja neviem no co mam robit . objednaval som ich konkretne z progamingshopu a ako nemal som ako vediet ze ma to takto bude tlacit alebo co... no neviem porad co by si robil na mojom mieste ? praskanie, bolest. mam si zvyknut na tu bolest ? :D ze sa to pominie alebo co... a to sumenie no neviem aku mam zvukovku a ci vobec este na ne drivery vychadzaju .
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

pokial viem tak zo zakona mas 7 dni na bezdovodne vratenie tovaru... ked ta z nich bolia usi tak naco ti budu?.. radsej napis do "Poradna pri kupe" a tam ti niekto urcite poradi normalne sluchadla
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Kedze to nie su sluchadla s vlastnou zvukovkou ci zosilovacom, tak je logicke ze nemozu sumiet. Sumi zvukovka alebo samotny zdroj (prehravany subor). Nikdy nie sluchadla.

Pokial ta to tlaci, preco sa tyras? Asi maju vacsi pritlak alebo plytke musle. Vrat to ke ti nesedia.

A "kvalitu" zvuku ani nekomentujem. Za tie prachy si mohol mat sluchadla podstatne lepsie.
deathaxe
Light Star
Light Star

ok takze vravite ze ich mozem dat reklamovat? Ja som ich objednal zo stranky progamingshop a im sa da napisat ohladom reklamacie emailom. Takze co ja im napisem ze chcem reklamovat sluchadla a oni ze OK poslite nam ich na adresu a bla bla bla? lebo ja este nemam skusenosti s online reklamaciou takze neviem ako to chodi . ak by ste vedeli ako postupovat tak piste rychlo lebo dosli mi 17.4(streda) a teraz je 20ciateho , takze uz iba neake tie 3 dni mam... takze ak viete ako to mam dat reklamovat tak poradte a ak nieco zistim od vas tak do asi fakt dam reklamovat neako a napisem potom na zaklade vasich odpovedi do poradne pri kupe.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

nedavaj ich reklamovat, vsak pokazene niesu
vrat ich bez udania dovodu a hotovo
deathaxe
Light Star
Light Star

no oni pisu ze mozem tovar vymenit za tovar reklamovani... moje sluchadla teraz stali okolo 76 eur a steelseries co chcem stoja 70 ... takze tych 6 eur mi vratia alebo mi prepadnu?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Do 7 pracovnich dni pri nakupe cez net mas narok na vratenie tovaru bez udania dovodu. Cize ti vratia plnu sumu. Obal samozrejme nemoze byt poskodeny.
deathaxe
Light Star
Light Star

rozpraval som sa s kamosom a on povedal ze ked si kupil steelseries v2 , tak ze ho tiez boleli prve 2 tyzdne alebo kolko tie usia a ze potom si zvykol ... ja sice tolko casu nemam ale proste to uchu mi do tej musle vojde takze nema ma tam co tlacit... ja si fakt myslim ze to bude asi vec zvyku a to sumenie, mne sa zda ze ja mam pokazene porty takze moze to sposobit aj to lebo moj brat na notebuku mu tie sluchadla idu v pohode bez sumu ... takze uvidim budem sa na nich trenovat ako keby :D vydrz a tak.. este uvidim a neviem ci ich vobec dam reklamovat :D potom sem este napisem ze co a jak :D
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

Vrátenie tovaru:
Ak nie ste spokojný so zakúpeným tovarom, môzete ho bez akýchkoľvek otázok vrátiť do siedmich pracovných dní odo dňa prevzatia zásielky. Sumu za vrátený tovar Vám preplatíme prevodom na Váš účet, prípadne po dohode vymeníme za iný výrobok, a to za týchto podmienok:
- v prípade hry nesmie byť porušená pôvodná fólia
- tovar musí byť nepoškodený
- tovar musí byť s kompletným príslušenstvom
Nezabudnite vrátiť aj pokladničný bloček alebo faktúru, ktorá Vám bola zaslaná spolu s objednávkou, inak Vám tovar nemôžeme preplatiť ani vymeniť.
Vracaný tovar ani reklamácie nám nezasielajte na dobierku. Náklady na zaslanie tovaru späť k nám nepreplácame.

Comu nerozumies? ked ich do 7 dni odo dna dorucenia posles naspat tak ti musia vratit peniaze resp. vymenit za iny tovar... A o tych steelseries si sa aj s nekym poradil alebo ich beres len preto ze sa ti pacia a o tyzden ich posles naspat?.. napis aky mas financny limit a Ryan ti poradi urcite nejake kvalitnejsie ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Aj ženské nohy si zvyknú na modelkovské topánky, niektoré si preventívne nechajú ufiknúť malíček, to nezanamená že to je dobré. Veci sa majú prispôsobiť Tebe, nie Ty im. Keď si raz korba, tak nebudeš nosiť XS tričko, len preto že si si ho kúpil.
deathaxe
Light Star
Light Star

tak cenovy limit je tak no 70€ :D a tie steelseries ma kamarat a povedal ze su dobre ale inac asi zadne presnejsie poradenie :D A ani neviem kto je Ryan :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Razer, Steelseries, Logitech atd. su obyčajne črepy. Pokiaľ to musi mať nutne mikrofon, tak pouvažuj o doplatku na Asus Vulcan. Oveľa lepšim riešenim po zvukovej stranke je kupa klasickych sluchadiel a mikrofon si kup zvlašť. Stolovy, klopovy alebo nejaky pripinaci. Zvukovo sa posunieš o dosť ďalej. Napr. Audio-Technica ATH-T500. Tie su aj veľmi pohodlne.
deathaxe
Light Star
Light Star

a neake hracke sluchadla?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Všetky sluchadla, ktore spominam vyššie budu lepšie aj na hry.
deathaxe
Light Star
Light Star

a preco si myslis ze razer steelseries a logitechy su črepy? ved su celkom dobre nie :D tie asus nechcem lebo doplacat mi netreba no a tie audio technica , no neviem akoze.... vravis ze vsetky by boli dobre na hry ale tak viem ze je to divne ale nieco presne zamerane iba na hry? lebo neako si neviem ste ztohoto vsetkeho vybrat :/
Ryan Giggs
VIP
VIP

Su to crepy lebo hraju mizerne. Pojem herne sluchadla je len marketingovy, reklamny nazov. Vobec to ale neznamena ze su na hry automaticky lepsie. Co vie zahrat lepsie hudbu, bude zniet lepsie aj v hrach. Detaily, separacia zvukov, podanie priestoru atd. to je pre hranie podstatne a to ti "hudobne" sluchadla poskytnu v podstatne lepsej kvalite.

Priplatit si nepotrebujes, ale oproti 76 euram, ktore si zaplatil teraz nie je ten doplatok za Asusy nijako velky (cca 15 eur). Za to ale ziskas sluchadla podstatne lepsie. V pripade tych T500 to mas za cenu nizsiu.

Kupit si mozes aj Siberie. Ale za ich cenu alebo aj nizsiu mozes mat sluchadla zvukovo o triedu lepsie. Tych kvalitnych modelov je ale samozrejme viac.
Napísať odpoveď