Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Kurnik jak sa tak kukam tak asi nic za normalne prachy nezozeniem, dneska som tak troska browsil a s tych novich telefonov ma dako zaujal LG Nexus 4 a LG Optimus G
pripadne co by ste brali vy ???
-
guess.whoo
Redeemer
mas aj nejake speci poziadavky? ja by som teraz zobral napr. one x, sgs3..tieto high endy sa daju zohnat riadne lacno
-
Runes
Addict
no sgs3 som pisal o 4 prispevky hore ze mi nesedi, je fakt ze tie LG som nazivo nevidel ale ta S3 mi pride jak napolzjedeny lednacek
proste nesedi mi moc tenke placate skor ako doplnok ku kabelke mi to pride. Ako brutalne mi sadlo do ruky HTC EVO 3D ale predsalen je to 2 roky stara zalezitost. Chcem daco novsie, po vikende asi daco co dobre foti lebo chcem kupit fotak do vacku ale predsalen ten fon mam vzdy, s tym ze mam mierne aktivny zivot stale beham po vonku po lese na biku jednokolke ...
ale ziaden catepilar edition necem, no a trvam na androide kedze som dost nabil konto uz, chvilku som uvazoval na padfonom 2 ale to je hlupost kedze 10" tf300 mam doma.
Po hlbsom zvazeni chcem slusny fotak, dobru citatelnost, aj baterka by potesila kedze net pouzivam clekom slusne v telefone, asi blesk, sd slot neni podmienkou pokial bude pamatova kapacita dostacujuca (16GB) bezproblemove GPS kedze sa casto navigujem, aspon ako taka hrubka nech citim daco v ruke
Po hlbsom zvazeni chcem slusny fotak, dobru citatelnost, aj baterka by potesila kedze net pouzivam clekom slusne v telefone, asi blesk, sd slot neni podmienkou pokial bude pamatova kapacita dostacujuca (16GB) bezproblemove GPS kedze sa casto navigujem, aspon ako taka hrubka nech citim daco v ruke
-
uplink
VIP
Stále naháňam HTC One. Každá Orange predajňa, O2 predajňa, Telekom ani neskúšam. Fakt to vyzerá na koniec tohto mesiaca, úplný a začiatok nového. Ináč tie ceny sú nebe a dudy, zatiaľ môj prieskum:
Telekom - N/A
O2 - bol, jeden v Bratislave mi ten jeden v Eurovei uflinkol pred nosom, cena: 695 eur
Orange - dostupné od 1.5 - plná cena 635 eur
Central - ElektroWorld - plná cena "okolo 500 eur" [dafuq?
] dostupnosť: N/A
NAY - plná cena "okolo 800 eur" dostupnosť: koncom mesiaca
alza - plná cena: 543 eur bez DPH, dostupnosť: ani srnka netuší...
Bol som v každej O2 v Bratislave, v niektorých si myslia že až koncom budúceho mesiaca dokonca, len v jednej mi ublinkol pred nosom.
Bol som v každej O2 v Bratislave, v niektorých si myslia že až koncom budúceho mesiaca dokonca, len v jednej mi ublinkol pred nosom.
V Telekom by mali mať začiatkom mája tak isto ako Orange (myslím, že to operátorom nosí ten istý distribútor).
V eshopoch (shoppie, mp3.sk) majú písané tiež, že 1.5, takže to bude asi všade tak...
Ináč na bazoši ho jeden týpek predáva vybratý z Orange...(ale je zo Zvolena)
V eshopoch (shoppie, mp3.sk) majú písané tiež, že 1.5, takže to bude asi všade tak...
Ináč na bazoši ho jeden týpek predáva vybratý z Orange...(ale je zo Zvolena)
-
uplink
VIP
Volal som mu, nemá ho fyzicky, takže asi ani netuší že ešte neni na predajni. Ale ďakujem za nfo.
-
Fabo
Hardcore addict
Distributor nedistributor, zalezi od toho co operator objedna... Telekom napriklad Nexus 4 predava uz skoro mesiac, Orange ho nema.
Keby Orange Nexus 4 objednal, tak by ho predávali rovnako ako Telekom, ale neurobili tak...
HTC One má určite každý operátor objednaný, tak by sa mali začať všade predávať +- narovnako.
HTC One má určite každý operátor objednaný, tak by sa mali začať všade predávať +- narovnako.
-
galbavymartin
Light Professional
Uplink: co mas za Nokiu?
Ja rozmyslam vcelku o Xperii SP....uvidim co displej..ci prepadak ako na Z-tku....neviem co kupit....
Ja rozmyslam vcelku o Xperii SP....uvidim co displej..ci prepadak ako na Z-tku....neviem co kupit....
-
Arkaz
Addict
O akom prepadaku na z-ku hovoris? Neviem ci si v ruke drzal uz z-ko popripade nanom upravil white balance lebo vsetky tie kecy z recenzii su nepravdive. Osobne na mojom kusku su aj farby slusne a aj pozorovacie uhly velmi dobre. A ak by som hodil custom rom mal by som bravia engine nie len v galerii to by si potom videl co je ten displej zac 
-
galbavymartin
Light Professional
Tak drzal som Z-tko a displej mi prisiel nic moc bohuzial....fotak ani nevravim....len nechapem preco to Sony robi kedze foto cip maju super len ten SW nedotiahnuty....
-
uplink
VIP
Nokiu nemám žiadnu, mám Pčko. A Zko je fail hrozný, po každej stránke. Neponúka nič prémiové, len cenu a odolnosť. SW výbava a pridaná hodnota je nulová, Bohu žiaľ.
-
Arkaz
Addict
No hw je ale dobry tam je to len SW nedotiahnute. Je len skoda ze to krachlo na takej hluposti.
-
Runes
Addict
To si sedim na wifi abo fakt tato debata nema nic spolocne s nazvom topicu 
-
galbavymartin
Light Professional
Neviete niekto ci telekom blokuje WP telefony?
-
Runes
Addict
Ahoj, pokial viem telekom blokuje vsetko co dava na pausal.
A co hovorite na tento inzerat ???
http://mobil.bazos.sk/inzerat/24716388/ ... a-8MPx.php
A co hovorite na tento inzerat ???
http://mobil.bazos.sk/inzerat/24716388/ ... a-8MPx.php
-
guess.whoo
Redeemer
ten inzerat je zaujimavy..ale bazos by som riesil jedine osobne. ak sa ti chce povozit vo vlaku tak smelo 
Tusim toto LG predava uzivatel mmm273 tu z fora, tak mu skus napisat 
-
guess.whoo
Redeemer
aha fakt
som si nevsimol kedy dal dole cenu
-
uplink
VIP
Nový stojí 340 eur, teda bez DPH, tak mi to nepríde ako nejaká neuveriteľná cena, najmä preto že sa jedná o LG a dve generácie starý HW. V podstate je to One X, kópia, s horším SW. A One X nový, alebo akciový nie je problém kúpiť za ~300 evri.