Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Lol to preco je tak lacne ?
zatial som na ebay zvycajne telefony videl drahsie ako tu
-
guess.whoo
Redeemer
inak ja tiez, az na jeden pripad ked som si kupoval legendarne htc hd2, vtedy som ale nevedel o tom, ze sa plati clo tak ma vysiel rovnako ako keby som ho kupil tu
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2013, 12:42)
btw uplink nejdes predavat svoj terajsi telefon?
//autoeditácia príspevku (29 Apr 2013, 12:42)
btw uplink nejdes predavat svoj terajsi telefon?
-
uplink
VIP
Heh, tak som zistil že sa im niekto hackol ebay účet a pridal im tam HTC One, už je to stiahnuté, prachy na paypale unclaimed a zamrznuté, takže budem čakať 30 dní na 400 éčiek
a čakať ďalej ako k*kot. Darmo no. Keď nemôžete ľudí o*ebať cez scam, tak im aspoň poškodíte. Chúďa slečna v tej firme v Anglicku, úplne v péčku ako sa im to mohlo stať.
-
Arkaz
Addict
Lol to je kua smola
asi ti nieje one sudene kup s4 
-
uplink
VIP
S4 veru nie
plasťákov som mal už dosť
...
-
Arkaz
Addict
Ja zas idem skusit s4
one ma nejako nelaka
ale ak sa ti bude chciet postni potom nejaku recenziu tie tvoje su celkom fajn 
-
guess.whoo
Redeemer
ak sa k nemu nejakym zazrakom dostanes 
Aj ja som za recenziuArkaz napísal: ale ak sa ti bude chciet postni potom nejaku recenziu tie tvoje su celkom fajn
-
galbavymartin
Light Professional
torska OT: prosim vas ako to je teraz v telekome ak kupim od niekoho mobil mozem v pohode reklamovat ci styl orange?
-
Arkaz
Addict
Mozes bez problemov reklamovat.
Chlapci a čo tak Sony Xperia S? Mám možnosť ju kúpiť od kamošky do 200€ s tým že je fakt v top stave. Oplatí sa podľa vás s prihliadaním do budúcna + ďalšie aktualizácie? A ak nie tak prosím navrhnite. Díky za odpovede
-
Arkaz
Addict
Myslim ze za 200€ celkom dobra kupa . btw davam do pozornosti ak niekto zhana folie http://www.hojko.com/folie-xtremeguard- ... 80164.html
Ja len dodam ze s ofic. podporou od sony je to dost na pitchu, meskaju kolkokrat aj par mesiacov oproti konkurencii
XS som mal, dobry telefon + dobra podpora na XDA ( cize aj dalsie updates aj ked nie ofic.) ... vcelku som s nim bol spokojny az nato ze nanom nejde gta VC 
Uplink, prečo ťa neláka S4 tak ako ONE ? Podľa čoho by si sa medzi nimi rozhodoval ? ... čisto sympatie, výkon, spracovanie, foťák ... alebo podľa niečoho iného ?
-
guess.whoo
Redeemer
vsak pisal..to co asi kazdeho trosku odradza - plastove vyhotovenie. pozeral som teraz dost drop testov a dokonca aj iphone 5 dopadol lepsie ako sgs4. odoslnost voci skrabancom je fantasticka, ale ked ti padne z vysky nad urovnou hrudnika mozes kupovat novy display
Widgety ?Lubenečko napísal:Uplink, prečo ťa neláka S4 tak ako ONE ? Podľa čoho by si sa medzi nimi rozhodoval ? ... čisto sympatie, výkon, spracovanie, foťák ... alebo podľa niečoho iného ?
My bad ... neporiadne som asi čítal
... ale tak zas ak sa nemýlim, S4 dostala dobré hodnotenie v tom, že sa dá ľahko rozobrať / opraviť.
Dlho som bol iPhonista ... aj som si vravel, že plasťák by som nechcel, ale ako mám teraz S3ku a Lumiu 920, tak mi to ani nepríde. Pohodlnejšie sa mi drží v ruke ako iPhone.
Škoda, že nevedia (alebo nechcú
) vopchať všetky tie črevá iPhonove do iPodu Touch. Vždy mi prišli také jemnejšie a elegantnejšie.
Jediné čo mi vadí na ONE, že vyzerá ako zadná strana iPhonu 5ky.
Dlho som bol iPhonista ... aj som si vravel, že plasťák by som nechcel, ale ako mám teraz S3ku a Lumiu 920, tak mi to ani nepríde. Pohodlnejšie sa mi drží v ruke ako iPhone.
Škoda, že nevedia (alebo nechcú
Jediné čo mi vadí na ONE, že vyzerá ako zadná strana iPhonu 5ky.
-
uplink
VIP
rochedo - bullseye. Spracovanie tiež, ale originál HTC Widety sú fantastické, najmä vstavané počasie s hodinovou predpoveďou, nemusím otvárať browser. Ináč po update na 4.1.x si pochlapilo extrémne aj Pčko čo mám a tým pádom aj Zko [Zko som testoval s 4.0.4 pôvodne], ale stále im chýbajú drobnosti, ako je ten kalendár a rotácia screenu vo widgete, svetlo a iné "hlúposti", ktoré patria v mojom svete do mobilu.
A samozrejme boom sound, kovové spracovanie, 4,7" namiesto 4,99 - 5,0", export smsiek do súboru a priame poslanie na mail, import úplne ľahký, smart dial, ktorý naozaj funguje a pamätá si koho vytáčam, napríklad mám kamaráta, mám ho v mobile ako "Ai" a na Xperii a Zku aj keď som mu volal viac ako 30x, tak vždy keď som stlačil a, tak mi to vyhodilo najprv aničku a alžbetku, ktorým som ako je rok dlhý nevolal.
No a na neposlednom mieste kalendár, nie že by boli zlé tie na Sony, ale na ten HTCčkovský sa len máločo chytá, aspoň u mňa.
Ináč sa čudujem Samsungu, že nespravili aspoň DLX, alebo DX verziu SGS iV, povedzme hranatú a celú z kovu, myslím si že by boli ešte o chĺpok úspešnejší a možno aj nie, ja vidím ako laik prd do marketingu.
Na druhej strane je Samsung schopný dodať viac kusov SGS iV ako HTC One a ako povedal môj známy: "Kým to *ebnuté HTC dodá dosť One-ov, tak si každý kúpi SGS iV, iP5 a SZ a HTC skrachuje, lebo ich nik nebude kupovať." Samozrejme že je to "close to unreal", ale musím povedať že si idem v stredu po Zko a vydržím s ním nejako až kým nepríde One, lebo už mám dosť čakania...
A samozrejme boom sound, kovové spracovanie, 4,7" namiesto 4,99 - 5,0", export smsiek do súboru a priame poslanie na mail, import úplne ľahký, smart dial, ktorý naozaj funguje a pamätá si koho vytáčam, napríklad mám kamaráta, mám ho v mobile ako "Ai" a na Xperii a Zku aj keď som mu volal viac ako 30x, tak vždy keď som stlačil a, tak mi to vyhodilo najprv aničku a alžbetku, ktorým som ako je rok dlhý nevolal.
No a na neposlednom mieste kalendár, nie že by boli zlé tie na Sony, ale na ten HTCčkovský sa len máločo chytá, aspoň u mňa.
Ináč sa čudujem Samsungu, že nespravili aspoň DLX, alebo DX verziu SGS iV, povedzme hranatú a celú z kovu, myslím si že by boli ešte o chĺpok úspešnejší a možno aj nie, ja vidím ako laik prd do marketingu.
Na druhej strane je Samsung schopný dodať viac kusov SGS iV ako HTC One a ako povedal môj známy: "Kým to *ebnuté HTC dodá dosť One-ov, tak si každý kúpi SGS iV, iP5 a SZ a HTC skrachuje, lebo ich nik nebude kupovať." Samozrejme že je to "close to unreal", ale musím povedať že si idem v stredu po Zko a vydržím s ním nejako až kým nepríde One, lebo už mám dosť čakania...
-
guess.whoo
Redeemer
S4 nestihli vyrobit z kovu hoci to mali naplanovane. Nejaky sef povedal, ze keby bolo z kovu dostalo by sa na trh az v lete a to nechceli kvoli konkurencii. Tiez vedeli, ze len male percento si S4 nekupi len kvoli tomu, ze nie je z kovu ale plastu. Note III by mala byt 6 palcova kovova opacha