Ake mate auto?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
nj.... ja som rad ked som pod 10, a ak som pod 7 tak normalne oslavujem 
na R18 spotreba 8 az 10
Môže, lebo bývam na Dlhých dielochRoQa napísal: Môže byť , že Ťa stále stretávam na Molecovej v BA ?
-
johny541
King
Na to Mondeo slintám.
Nechceš ho predať? Niečo také presne zháňam.
Nechceš ho predať? Niečo také presne zháňam.
Aj ja som to zháňal, dlho dlho som čakal 
Nie si prvy ani posledny ale tento kusok ostane v mojej stajni este nejaku dobu
Ale jeden je este na predaj ktory som z urcitych dovodov ja nechcel ale predava sa uz hodne dlho takze myslim ze obchodovat nebude problem. TU
Nie si prvy ani posledny ale tento kusok ostane v mojej stajni este nejaku dobu
Ale jeden je este na predaj ktory som z urcitych dovodov ja nechcel ale predava sa uz hodne dlho takze myslim ze obchodovat nebude problem. TU
Hegy - tie podklady od toho specialu? Nikde to nevidim... Neviem ako ostatok...
To Mondeo čo predáva je pekné, ale podľa mňa nereálna cena 
tiež som našiel jedno: http://ford-mondeo.autobazar.eu/st----2 ... 91344.html
No myslím si, že v tej cene väčšina uprednostní už novší model. Na to ako vyzerá to auto dravo, nemá malý výkon ?
No myslím si, že v tej cene väčšina uprednostní už novší model. Na to ako vyzerá to auto dravo, nemá malý výkon ?
nevidis lebo necitas, na poziadanie ti ich poslem do SS...Fuxxo napísal:Hegy - tie podklady od toho specialu? Nikde to nevidim... Neviem ako ostatok...
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2013, 13:20)
Treba si uvedomit ze to, co si sem dal je jediny majitel kupoval to v Auto Koiš TN nové a stlálo 35 000€, po 5 rokoch čo ho leštil a staral sa o neho ho predáva za 8t€, nie nieje to vela... (na SK bol predany jeden kus a to je on)Lubenečko napísal:To Mondeo čo predáva je pekné, ale podľa mňa nereálna cena
Ja som za to co som kupil moje tiez mohol v klude dostat novy model ale viem preco som sa tak rozhodol a nelutujem.
Koni to ma sice malo ale na druhu stranu ten motor sa neda znicit a je tam velka rezerva kde sa da ist hore s vykonom bez toho aby s tym mal motor problemy (alebo ine komponenty).
Napr. som s tym odsprintoval aj Mondeo ST220 (V6 3.0i) aj Focus II ST225 (R5 2.5 Turbo) pricom v oboch pripadoch som bol na tom v cislach "horsie".
Nieje to auto pre "bezneho" cloveka, je to taka srdcovecka, take velmi neobvykle mondeo, proste auto ktore ma osvecenu techniku a zaroven take nevidas denne na krizovatke.
-
Digital
Guru
môžem potvrdit prítomnosť abt sportline úpravy na motoroch, ktoré spomína hegy... ak sa nemýlim, myslíš dtm-ko tomaša l., ktorý ide MSR PAO a leon bude pravdepodobne jeho brata s ktorým išiel aj PAV... je tak ?
-
drop
Medium Star
aaa kysko z fordclubu. premakane mondeo..Lubenečko napísal:To Mondeo čo predáva je pekné, ale podľa mňa nereálna cena
Co ja viem chlapi, mne by tam vadil asi ten reprak v tom odkladacom priestore u spolujazdca ale to asi kazdy podla svojej chuti.. Inak auto celkom pekne..
Btw hegy si traged.. najprv sa tu ohanas papiermi a potom SS .. Si na smiech
Hegy nabuduce sa podpis
Btw hegy si traged.. najprv sa tu ohanas papiermi a potom SS .. Si na smiech
Hegy nabuduce sa podpis
Jo jo leony su od Liedlovcov a od Kiabovcov (ktory to mali tiez od nich)Digital napísal:môžem potvrdit prítomnosť abt sportline úpravy na motoroch, ktoré spomína hegy... ak sa nemýlim, myslíš dtm-ko tomaša l., ktorý ide MSR PAO a leon bude pravdepodobne jeho brata s ktorým išiel aj PAV... je tak ?
Konkretne PAV s nim jazdil Viliam a Kiabovci mali 2 kusky na PAO teraz su vsetky v nasej garazi.
Ak mam spravne info tak boli iba tieto 3 kusy vyrobene.
Cela historia auta je taka ze v.r. 2004 ked dojazdili spanielsky pohar Seat Supercopa (tovarenske specialy Seat Leon MK1 1.8T) ich kupilo ABT a urobilo upravu zdvihu na 1.1 litra, cize auto pochadza z vyvarovne Seat Sport a ABT prerobilo motor.
Som mozno traged ale nebudem tu vesat doklady od auta i ked tam neni nic co tajit, nemusi to byt verejne na nete.
A Tomasove DTM je cele robene v ABT a myslim ze sa kupovali spolocne.
Zaujímavý štýl parkoviska 
Take parkoviska su mozne len na Slovensku
mozno este v Mongolsku
Najlacnejšie prerobenie chodníka na parkovisko... u nás pred blokom sa už podarilo zrušiť ten obrubník.. heh!
Inak najkrajšia verzia Civicu, svojho času som po ňom slintal..
Inak najkrajšia verzia Civicu, svojho času som po ňom slintal..
No, to parkovisko bolo kedysi klasicky na sikmo, ale pred par rokmi to takto prerobili s parkovanim na chodnik, teraz je tam viac miesta a da sa parkovat aj na druhej strane cesty, vid foto predtym a teraz.
Dnes som bol na STK, najprv typek zacal strasit, ze na tak stare auto su strasne prisne emisne normy, potom len vyvaloval oci ked videl namerane emisie "Neskutocne, na tak primitivne auto", tesim 
Ale medzitým si mu dal 20€.