Let's playe
Re: Let's playe
Ja som sa preklikal aj ďalej, ale keď som sa dostal k "skap ty buzno" tak som to okamžite dislikol a vypol.
Btw tych "1080p" ty chapes akoze iba "roztiahnem to a bude to HD"? Pocul si uz o nativnom rozliseni? Vsak v hentakej otrasnej kvalite sa mi nezobrazi ani najhorsie video na EDGE pripojeni na mobilnom YouTube.
kvalita videa otrasna,minimum je 720p!dalej mi vadilo opakovanie tych istych slov po sebe a zbytocne kecy mimo...tod moj nazor,ber to ako kritiku,nie ako urazanie
btw tie nadavky tam podlamna nemaju co robit,kedze vacsinou tieto videa pozeraju deti...
btw tie nadavky tam podlamna nemaju co robit,kedze vacsinou tieto videa pozeraju deti...
Priznám sa že som to nepozeral celé lebo Dotu nemusím ale hlas je dobrý, dobre sa počúva len to bude chcieť lepší mikrofón, lepšiu kvalitu čo pre teba predpokladám znamená aj lepší PC. Tak si zváž či sa ti tie investície oplatia
Každopádne je to dobré na prvé video, časom sa aj naučíš čo komentovať a čo nie aby si neobkecával somariny, len by to chcelo viac života do toho komentovania. 
Vo vegas renderuj do Sony AVC alebo WMV, tie maju relativne fajne filesizes. Najlepsiu kompresiu suborov ma camtasia studio 8 co som zatial skusil, aj 20 minutovy gameplay z BF3 mal takych 1,2 GB.
PS: hlavne nerob minecraft
PS: hlavne nerob minecraft
Pretoze horroroviek na nete vela nie je... 
4:3 je uz velmi zastarale aspect ratio. 16:9 alebo nic.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
myslím že to je na vyššej úrovni ako 5 ročné deti čo robia letsplaye na minecraft
Call of Juarez Gunslinger let's play
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Strasne dobre som sa zasmial. Len pri tom nabuduce nesmiem jest 
Ahoj mohli by ste sa pozrieť na môj youtube kanál ?
... a napísať čo by som mohol zlepšiť ?
fakt by som bol za to rád
http://youtube.com/booomzak
http://youtube.com/booomzak
-
Space5800
Medium Professional
Komu sa nechce pozerať tak v skratke..."lepši mikrofon", "boom", "cool", "nezajem" (singularity, prve 4min).
Môže mi niekto povedať načo su také videá dobré? Nerob to.
Môže mi niekto povedať načo su také videá dobré? Nerob to.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Je to strašné a nikdy už nič netoč.
Nechapem naco je vlastne Let's play dobre
a ak sa chces nejako presidit tak len tupe videa z hier su blbost skus nejake videa kde sa zaoberaju a posudzuju hry kde hovoria o hrach co je tam zle a zo dobre a nie len blbe komentovanie videa
len k tomu potrebujeas uz dost velku orientaciu v hernom priemysle
Nazdar.. čo som tak pozeral túto tému, tak som nenašiel asi nikoho, komu by ste povedali, že má dobré videá
tak som si povedal *challenge accepted*.. mne ide len o jednu vec, a to je objektívna kritika. Keďže na mojom kanály budem asi zbytočne čakať na nejakú normálnu kritiku, tak sa opýtam tu, čo robím zle a čo robím na hovno. Áno, točím hry s komentárom. Veľa ľudí to hrozne odsudzuje. Keď sa vám komentované herné videá nepáčia, tak ich nepozerajte. Ja osobne sa na YouTuberov, ktorí nahrávajú hry pozerávam, tak aj preto som začal nahrávať hry. Nahrávam poväčšine Battlefield 3, no vopred poviem, že vo videách neuvidíte skoro žiadny skill (možno v starších), takže pokiaľ čakáte nejaké montage-e alebo nejaké zničenia stíhačiek nožom, tak sa asi nedočkáte. Taktiež vopred hovorím, že som hrozne náladový, takže jednotlivé videá sa, čo sa týka kvality, hrozne líšia. Každé video beriem inak, jedno video je (podľa mňa) vcelku dobré, iné je úplný bullcrap. Áno, mám 14 rokov a nahrávam herné videá. Viem, že je to katastrofálna kombinácia, ale myslím si, že aspoň nejaký ten počet ľudí som už neraz zabavil. Preto kľudne napíšte kritiku. Pokúsim sa nezabiť, keď mi napíšete, že som ko*ot a že mám prestať nahrávať. Díky.
YouTube kanál: http://www.youtube.com/multizymethsk
Príklad videa: (vybral som ho, pretože má vcelku dobré hodnotenie.. či je dobré, to už musíte posúdiť sami. Áno, som si vedomý, že niekedy moje rečnícke skilly vyzerajú, ako keby som rozprával prvý krát, ale sústrediť sa ako tak na hru a k tomu komentovať nie je sranda
btw mám také špeciálne prianie. Pozrite si video aspoň do polky alebo viac, aby ste to video mohli lepšie zhodnotiť. Pre niekoho môžem mať dementný humor, ale tak sa aj orientujem.)
YouTube kanál: http://www.youtube.com/multizymethsk
Príklad videa: (vybral som ho, pretože má vcelku dobré hodnotenie.. či je dobré, to už musíte posúdiť sami. Áno, som si vedomý, že niekedy moje rečnícke skilly vyzerajú, ako keby som rozprával prvý krát, ale sústrediť sa ako tak na hru a k tomu komentovať nie je sranda
Podla mna je to strasne. Kym si sa dostal k nejakej informacii, tak som skoro zaspal. Tvoje technicke problemy s unlockovanim mobilu nikoho nezaujimaju. Snazis sa to drzat v zabavnom duchu? To budes mat s tvojim humorom tazke. Radsej prihod nejaku informacnu hodnotu, alebo to zabal. Kazdopadne nenahravaj a nehraj naraz. Komentuj si to neskor. BTW. gameplay o hovne.
Ono treba pochopiť, že ja sa to nesnažím brať vážne.. vôbec. Riešiš hrozné blbosti. Vadí ti unlockovanie mobilu ? Asi si čakal nejaké hrozne seriózne video o BF4, kde som mal napísaný scénar, gameplay, všetko. Opak je pravdou. Informačná hodnota tam bola, ale nie v takom podaní, aké si očividne očakával. Hral som BF3 a komentoval preto, pretože je to u mňa zvykom. Kebyže to chcem brať serióznejšie, tak si natočím nejaký super gameplay so super skillmi a potom si nachystám veci čo budem hovoriť. Ja som si zvolil inú cestu - improvizácia. Gameplay PODĽA MŇA o hovne nebol. Povedal som čo som o BF4 chcel a potom som dodal veci, ktoré by mohli ľudí zaujímať. Každopádne díky za... mm.. kritiku. Ale musíš povedať / napísať / uznať / boh vie čo / jedno, je to lepšie ako tie predchodzie Let's Pláááje na Minižreft v tejto téme. O koľko to je lepšie, to už nechám na vás.
// btw, typickým príkladom môjho dementného humoru je video Draw my life.. takže doporučujem ho pozrieť a pokiaľ sa vám hrozne znechutí, tak radšej moje videá nepozerajte
// btw, typickým príkladom môjho dementného humoru je video Draw my life.. takže doporučujem ho pozrieť a pokiaľ sa vám hrozne znechutí, tak radšej moje videá nepozerajte
Ja by som si bral priklad tu. Celkom sa mi pacia videa tohto slovaka