Razer Kraken Pro, Gaming sluchadka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Razer Kraken Pro, Gaming sluchadka

Príspevok od používateľa Michaelo »

Kup si regulator hlasitosti na kabel, alebo tu zvukovku co sme ti tu radili, ten vyssi model ma regulator pribaleny (je v nom aj zabudovany mikrak) :)
Mozno ti hovori nieco slovo Potenciometer. Skus si o tom neico vygooglit v spojeni s HW regulaciou zvuku.
deathaxe
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa deathaxe »

vyssi model coho? :D tej zvukokovky alebo co?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Keby ze si aspon pozries tu zvukovku a nepises hned kraviny, tak by si vedel ze ano :)
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

Zdravim, nechcem zakladat novu temu preto pisem sem ... mam sluchadla Razer Kraken (nie pro, tie zakladne cierne bez mikraku) a su podla mna super, sedia mi vynikajuco, nepotia sa mi usi az tak ako pri inych uzavretych a netlacia. Mam ale problem kusok s vykreslovanim zvuku (pri hrach to tak nevadi, ale obcas na nich aj pocuvam hudbu) a zdaju sa mi trosku prebasovane. Nie ze by boli basy nejake silne ale hlbsie tony akoby prehlusovali vysky a stredy. Skusal som to trochu vyladit ekvalizerom a nieco sa mi podarilo s tym urobit, ale stale to nie je ono. Mate nejake skusenosti s nastavenim ekvalizera na nich? Tento model nie je podporovany Razer Synapse 2.0 mam inu appku na to na Macu a nastavenia su cca takto: http://cl.ly/image/3J322E0D0D3P

Pocuvam rock / metal (In Flames, Apocalyptica, Nightwish, Led Zeppelin, ...) tak nieco aby to dobre znelo na tomto :) Diky.
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

prepac ...ale kupujete si hrackarske sluchadla a potom sa stazujete :/
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

dobi235 napísal:prepac ...ale kupujete si hrackarske sluchadla a potom sa stazujete :/
nie som audiofil a necakam od toho zazraky ... jedine co chcem je, aby to malo aspon trochu vyvazeny zvuk co je mozne aspon trochu skorigovat ekvalizerom ... keby som chcel zvuk cisto na pocuvanie hudby tak si kupim Beyerdynamic Tesla T5p a mam vystarane ... kedze na to nemam $1500 tak chcem aspon od toho co mam naviac co to da ... a nestazujem sa na sluchadla ako take, len na mierne deformovanu reprodukciu
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Aha takže najviac vyťažíš keď si kúpiš Razeri za 50 €? Lebo Razer je kvalitná značka... Prečo by si musel dávať za slúchadlá 1500 $? Veď tie šmejdy dajú dole aj Superluxy za 20 - 30€.
Súhlasím s dobi235.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

chcel som práve povedať, že ''prebasovanie'' môže spôsobiť aj lacná integrovaná karta ale keďže sa jedná o Mac, tam tie zvukovky sú v celku obstojné, čiže z tých sluchátok nevytrasieš viac :D A hore ti bolo povedané, akékoľvek AKG, Audio Technika, superlux sluchátka v cene 50€ by rozdrtili krakeny aj za 150-200€, takže asi tak.
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

ani ja niesom audiofil...a nevyznam sa moc do sluchadiel preto som si nechal poradit pred tym ako som kupoval ;) mam superluxy hd662b a stali ma polovicu toho co tvoje razery ale myslim ze zvukovo ich prehraju lavou zadnou :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

rackom napísal: nie som audiofil a necakam od toho zazraky ... jedine co chcem je, aby to malo aspon trochu vyvazeny zvuk co je mozne aspon trochu skorigovat ekvalizerom
Väčšina "hernych" sluchadiel ma kvôli efektnosti zvuku zamerne zvyrazneny bas. Ekvalizerom to nespraviš. Na vyvaženy zvuk nepotrebuješ 1000+ eurove sluchadla. Take kupiš aj za par €.
Napísať odpoveď