Zdravím, mam problém s počítačom....
Zapnem Pc vrtuľky sa roztočia obraz nevinde a potom sa vypne zase zapne (automaticke reštartovanie) a to iste dookola potom čirou nahodou vinde obraz (zapne sa)
načita sa Windows všetko ide v pohode aj na nete som a o 10-15 minút zamrznutie a to zamrzne aj na 10 rokov pokiaľ ho nereštartnem ručne a zase to iste dookola reštartuvava automaticky pokiaľ sa nezapne a zas zamrznutie ......
Neviete prosím pomôcť ? čím to asi može byť ?
Gafika: HD 4870 512MB skusil som ju aj vybrať či to nie je nahodou grafikou bez nádejne....
Zdroj: FORTRON BlueStorm II 500W
CPU: E7300 vybral som ho dal novu pastu processorom to asi nebude (neprehrieva sa)
RAM: Kit 2 of 4G Kinkgston
Doska: MSI MS-7529 VER:1.1 G31M3 V2 LGA 775
Nejde Zapnut PC (Zamrza)
Re: Nejde Zapnut PC (Zamrza)
preinstaluj win
Už som ho preinštaloval akurat ked sa Pc reštartol už sa potom nezapol vobec ale dal som ho do opravi 
Mám problém po zapnutí Pc resp. Bootovacej obrazovky s logom windows 7 mi namiesto prostredia na prihlasenie do uzivatelskych kont nabehne len cierna obrazovka s kurzorom uprostred ... Robi to aj v safe mode ... Myslite ze je to v hdd?
Ako by som mohol tento problem vyriesit?
Dakujem
Ako by som mohol tento problem vyriesit?
Dakujem
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
vytiahnut disk, zapojit ho u niekoho ineho, prebehnut antivirusom, dat skontrolovat disk (funkciu najdes vo W7), ak to prejde v poriadku skusit resetnut bios