Google Android OS
Re: Google Android OS
preto som pouzil aj slovicko "skoro" ...
Amazon APP store je uz funguje aj na slovensku a kazdy den je tam jedna APPka zadarmo
-
Kok
Light Professional
coskoro pride aj HTC One s cistym Droidom. nemozem sa dockat ako do svojho napcham tu rom a zbavim sa blinkfeedu:D
Google prave vypustil najnovsi Gmail. Komu sa nehce cakat kym sa ku nam dostane aktualizacia tak odkaz na stiahnutie:
http://www.androidpolice.com/2013/06/03 ... new-inbox/
Je to ofic. zdroj (overeny .apk).
http://www.androidpolice.com/2013/06/03 ... new-inbox/
Je to ofic. zdroj (overeny .apk).
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mne novy GMail este Play neponukol, pozeral som asi pred dvomi hodinami.
-
94jakub
Guru wannabe
Ja tiež ešte nemám update aj keď screeny už sú nové v popise.
nahodil som ten novy gmail, ale teda tie ikonky 30x30 pixelov zbytocne zaberajuce miesto som nepochopil...
este, ze sa to da 2 klikmi vypnut
anyway, da sa niekde nastavit, aby mi ukazovalo ako prve neprecitane spravy a az potom zbytok?
este, ze sa to da 2 klikmi vypnut
anyway, da sa niekde nastavit, aby mi ukazovalo ako prve neprecitane spravy a az potom zbytok?
Požívate nejakú app na nájdenie strateného telefónu? Niečo čo ho vystopuje podľa gps.
-
Gyrxiur
Expert
Hej, cerberus, fajn vecička, síce platená, ale lacná a vie toho veľa. V prípade rootu sa dá naintegrovať do telefónu na tvrdo, že obnova nastavení telefónu ho nezmaže. Dá sa ovládať sms a web rozhraním.
Zaujímave, tri evri neni veľa. A čo v prípade keď sa urobí wipe a nahrá alternatívna rom, zostane tam aplikácia? Funguje to bez problémov, máš ju odskúšanú?
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2013, 21:32)
Akurát čítam že sa nahraním inej Rom zmaže.
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2013, 21:41)
Niektorí užívatelia píšu že sa odstránením zo správcu úloh dá zmazať, a tým je nefunkčná.
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2013, 21:32)
Akurát čítam že sa nahraním inej Rom zmaže.
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2013, 21:41)
Niektorí užívatelia píšu že sa odstránením zo správcu úloh dá zmazať, a tým je nefunkčná.
no ak mas root tak ju mozes (ako kazdu inu appku) hodit ako systemovu, potom unroot a uz ju nezmazes... len reflashom teda ale toto sa nijako zachranit neda
-
DeJF
Addict
Skus avast anti thief, to mi tam ostalo aj po zmene romky.lukas9206 napísal:Požívate nejakú app na nájdenie strateného telefónu? Niečo čo ho vystopuje podľa gps.
cauko
viete mi poradit...
stiahol som si aplikaciu "Sound effects ringtones (aura ringtones)" ale bola to hrozna vec, tak som ju dal prec... len teraz mi vsetko zvoni kadejako...
nepoznate ako nastavit naspat zvonenia ako to bolo pri novom telefone ?
hlavne ide o SMSky, Emaily a podobne. Tie veci ako Signal zvonenia telefonu som nastavil to je OK, aj signal upozornenia.
No to su dve veci... ostante si zvoni ako chce. SMS, Facebook, Maily.
viete mi poradit...
stiahol som si aplikaciu "Sound effects ringtones (aura ringtones)" ale bola to hrozna vec, tak som ju dal prec... len teraz mi vsetko zvoni kadejako...
nepoznate ako nastavit naspat zvonenia ako to bolo pri novom telefone ?
hlavne ide o SMSky, Emaily a podobne. Tie veci ako Signal zvonenia telefonu som nastavil to je OK, aj signal upozornenia.
No to su dve veci... ostante si zvoni ako chce. SMS, Facebook, Maily.
Poznáte nejakú app ktorá by mi v notifikačnej lište ukazovala rýchlosť sťahovania dát, či už cez wifi alebo 3G?
Chcel som skusit cisty Android tak som nainstaloval Cianogenmod, no mam problem ze ma neupozornuje na e-maily, sparvy z fb... Neviete v com moze byt problem?
Aky mobil to je ? Na fb spravy cez aky program ides ? Mail mas na stock appke ?
One X. Pouzivam Messager a dakedy aj FB app. Na mail pouzivam g-mail.
Ak myslis ten z gp tak mne tiez nechodili na nom spravy takze je mozne ze chyba v appke.. Ten gmail neviem. Bude to asi problem v rom a sietou. Pred tym na inej romke Ti slo vsetko ? Skus na mail k9
v tom gmaile . Tukni na gmail daj tlacitko menu /nastavenia / tuk na konto / zvuk a vibracie dorucenej posty a na spodu mrkni ci mas zafajknute "upozornit na kazdu spravu a tak skus .