Nie vždy, bežne zálohy... veď ak ten z fotky z toho filmu má tak. Tisícky stôp na valčekoch, väčšia jemnosť na ručičke.Steju napísal:Multifunkčný displej (MFD)
Jednu ručičku zvykne mať len rádiovýškomer ktorý meria menšie výšky a ručička sa nepretáča dookola
Riadenie vrtuľníka
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Riadenie vrtuľníka
-
KaptMichal
King
To, kolko pristrojov ma lietadlo/vrtulnik nezalezi len na tom ci to je lietadlo alebo vrtulnik. Su zakladne pristroje, ktore najdes v Cesnne, Boeingu ale aj v Black Hawk-u... Potom zalezi od typu - ci je to lietadlo sportove, urcene na prepavu pasazierov ci ma vybavu IFR alebo len VFR a kopa dalsich inych veci.
-
HiddenUser
Medium Star
A ešte otazočka by bola
Čo presne znamená rýchlostný stupeň v lietadlách?
normálne, jednotka je na rozbeh, potom 2, 3, 4, 5.. najprv mávali len 4, teraz je štadard 6 a lietadlá od BMW majú aj 8... a Rko je samozrejme spiatočka...
just kidding, tiež netuším o čom točíš
just kidding, tiež netuším o čom točíš
-
audiotrack
VIP
asi myslí mach. A ak hej, je to násobok rýchlosti zvuku.
-
HiddenUser
Medium Star
V jednom filme (Let Smrti) som pocul, ze maju zvysit/znizit rychlostny stupen. Neviem ci to bol len zly preklad alebo co,tak to tam bolo 
-
audiotrack
VIP
a ja som zase v (nie len jednom) filme videl, ako jediný človek zachránil celý svet
ja by som chcel vediet na co mu to jemm co chces lopnut lietadlo ? 
To nieje len vo filmoch, qwertymu sa to uz stalo naozaj.audiotrack napísal:a ja som zase v (nie len jednom) filme videl, ako jediný človek zachránil celý svet
-
Fabo
Hardcore addict
Keby len raz.
-
rastikbart
Medium Star
viete mi niekto povedat preco, ked startuje lietadlo v BA v smere z vychodu na zapad urobi najskor otocku o 360 stupnov nad letiskom a az potom leti prec? minule som videl v priebehu hodiny tak startovat 3 lietadla
-
Grim
Darca
...možno potrebuje nabrať výšku a letí na krátku vzdialenosť...BA - Viedeň...
o tom nabrati vysky, to by slo, ale z BTS sa do VIE ozaj nelietaGrim napísal:...možno potrebuje nabrať výšku a letí na krátku vzdialenosť...BA - Viedeň...
rastikbart: si si isty, ze to bolo 360 stupnov? nebolo to menej? zmysel otocit sa samozrejme existuje, kvoli hlukovym limitom, ale urcite nie o 360 stupnov
ked to znova uvidis, mohol by si mi (sem) pls napisat? rad by som si to pozrel na radare
-
rastikbart
Medium Star
ok, 360 asi nie ale tych 300 urcite
- Prílohy
-
- flug.png (12.36 KiB) 1129 zobrazení
to je kludne mozne, pravdepodobne z bezpecnosteho hladiska, aby neletel prilis nizko nad Vrakunou a okolitymi lokalitami
Je to normálna odletová trať z dráhy 22, pri opúšťaní republiky tu musí mať aspoň FL105 (3200 metrov)
-
KaptMichal
King
Je to preto, ze na kazdom vacsom letisku mas priletove/odletove trate (SID/STAR)... Dalej plati to co pise steju.