League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Forsaken »

vidim ze sa chapeme.

1. pisal som o situacii - hra - kde svoju rolu hras maximalne tak dobre ako vies, cakas co zahra enemy, skusas ho okabatit, nakolko ste si na urovni rovnako a nikto nespravi chybu - caka sa na ganky a prekvapenia.. (velmi je*lo trvdis Hawk ze hraci nemozu byt vyrovani... vid tvoja prva veta)
2. pisal som o situacii kde nemozes leavnut line, pretoze enemy to vidi a sleduje si to, ide za tebou alebo chysta skryty gank... nemozes odist pomoct inej lajne - pretoze bud stratis svoju vezu alebo nechas farmu superovi alebo lajna kam ides je tak ci tak neschopna, pripadne odist zo svojej lajny sa rovna ista smrt.
3. pisal som o situacii ked tvoj jungler je useless (napr underlevel) takze spoliehat sa ze ti pomoze a tym otoci akt. balance na tope na tvoju stranu je nerealne - teda hras skor defenzivne.
4. pisal som o situacii ked ina lajna nafeedi - a ty nestihnes ani zareagovat - pr. (gank na bote, enemy carry 3 kill)

nic z toho nemozes ovplyvnit, nic nemozes spravit, velmi tazko sa potom hra pokial ty hras vyrovnanu hru napr 2 - 1 top.

vec sa ma tak pravdepodobnost ze budes lepsi je vzdy mensia ako pravdepodobnost ze budes min. rovnako dobry alebo horsi. nic vsak nevylucuje vec ze lajna bude aj tak vyrovnana.

skuste argumentovat vecne... nie odveci vid mid...support...farma.. pisanie do chatu - o tom sa nebavime, nakolko by som ti to vedel argumentovat zasa inak.

Leko - odpoved je presne ta ista - pretoze hra ma svoju komunitu a svoj match making, kde dakto sa nevie vyhrabat dakto hra rozpravkove hry - staci pozriet streamy.
potom opat komunita je taka ze nech sa spravas akokolvek, sanca ze si to vsimne retardo na druhej strane je minimalna - vacsina ludi sa pripoji stylom absolutne useless a KS, alebo experti co cakaju nech teba zabiju a potom sa objavia na scene...

darmo ma tu budete presviedcať o opaku... ja som hral tiez dobre hry, hry kde ludia boli normalny, a robili chyby, a aj ked sme prehrali ta hra stala za to... ale to bolo v pripadoch 1z50... vacsina hier je taka ze nech je vysledok akykolvek, tak su to len stratene nervy, trolling, nadavky, afk, neskill a demencia...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Argumentujem vecne, ak nevies vyhrat svoju lane aby si mohol pomahat ostatnym, tak si na urovni v ranked kam patris. (s danym championom)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Forsaken:

1. Nie kazdu hru mozes vyhrat. To znamena ze si prave dostal do teamu 4 trollov ktori sli afk alebo feeduju. Ty svoju rolu hras najlepsie ako vies. Si neskutocne vytoceny a vykon v tvojej dalsej hre sa mozno na zaklade tohto hnevu zhorsi. Musis byt kazdu hru ty TOP (najlepsi, nie top lane) a potom budes vyhravat hry
2. Tak potom nevies casovat a predsa len je lepsie stratit par kripov a ziskat kill a postrasit enemy napriklad na mide. Si predsa sikovny a top hras vyborne takze by nemal byt problem svoju nevyhodu zas dobehnut
3. ved ale ty si zo svojou hrou predsa spokojny, nie? Ja viem ze jungler by ti mohol/mal pomoct ked si v srackach aby vyrovnal trosku stavy na lajne, ale zial bohu, akurat tuto hru je tvoj jungler noob, pripadne musi pomoct inym lajnam ktore su na tom podstatne horsie
4. nuz tak hlavu hore, dalsiu hru mozes predsa vyhrat ;)

Stale teda nerozumiem ze niektorym hracom sa podari vyhrabat sa zo zleho ela za 2 ci viac tyzdnov (jedneho 14rocneho poznam osobne), ked nikomu (pisem nikomu, nie niekomu lebo vacsina sa tu stazuje) sa to nepodarilo za par mesiacov od zaciatku sezony.
Tak to je mi zahada :)
Keby som nemal obmedzeny internet, nebojim sa zastavat si tvrdenie ze by som uz bol v diamante. Pretoze si verim, rozmyslam pozitivne a bla bla bla, i ked som mnoho hier prehral rovnakym stylom ako kazdy jeden z vas (hotwire vie nejake 3 potvrdit).
KappoONE
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KappoONE »

DEVZYO1G napísal:ja si vzdy zabanujem co vyhovuje mne, vacsinou nieco ako zed, zac, hecarim, kassa, kha, obcas malphite, ezreal, kayle, nautilus ..
ono sa niekedy oplati nezabanovat champov ako blitz / amumu / shen pretoze si to potom niekde automaticky pickne aj ked nema ponatia ako toho champa hrat, alebo napriklad taky shen, kludne nech si ho enemy picknu, noa? Ved je to v podstate useless champ ktory nema ziadny damage output ..
shen je useless? aha, to som netusil.. vravi ti nieco splitpush? ja som shena len da sa povedat nedavno kupil, zacal som mainovat jungle, nejak ma nebavi "lajn faza" a ked sa mi podari picknut shena, je to z min 70% pre mna vyhrana hra.. s tou ultinou mozes precislit enemy team resp prist na pomoc svojim nech si kdekolvek, taunt a uz melu dmg do teba, idem ho cisto tanka teda az na obcasny frozen mallet ci ako sa vola ten item a casto dokazem odtankovat 5 ludi zatial co moj team ich moze rozsekat nech su noobovia aky len chcu toho casu nato maju.. ak sa nepodari to tak aspon zazenieme enemy na base a mozes pushovat.. myslim ze vcera som mal v jednej hre za celu hru 1 kill, 1 smrt a 2 assisty, nedarilo sa, aj ked som sa snazil gankovat ako bezhlavy nevyplacalo sa, epic team so suportom heimerom, od lvl 6 som splitpushoval a to mi vyhralo hru.. mam s nim 77% win ratio aj to mi ho kazia 2 prehry, kde sa mi trollov potahat nepodarilo, stale si myslis, ze je useless? blbost.. useless je ked ho nevie niekto zahrat, clovek, ktory dokaze priebezne sledovat mapu a ma trochu rozumu kedy a hlavne na koho sa portnut ultinou si z velkej casti poistuje vyhru.. kiez by ho ti retardi furt nebanovali, aj ked vacsina z nich na mojom posranom ele ani nevie, preco ho banuje, len to videli na streame resp u zvysku hracov robit to.. a ten stit na ultine ked ju vylevelujes je proste epic, ked je moje adc zle, neriesim to, portnem to v tf na najviac nafeedeneho hraca a tauntnem od neho enemy, vacsinou to vyhra tf, ten champ je urcite worth it

inak na soloq jungle nocturne je pekne zvieratko, heca ani nehovorim
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

A aky si tier ? ..
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

KappoONE napísal:
shen je useless? aha, to som netusil.. vravi ti nieco splitpush? ja som shena len da sa povedat nedavno kupil, zacal som mainovat jungle, nejak ma nebavi "lajn faza" a ked sa mi podari picknut shena, je to z min 70% pre mna vyhrana hra.. s tou ultinou mozes precislit enemy team resp prist na pomoc svojim nech si kdekolvek, taunt a uz melu dmg do teba, idem ho cisto tanka teda az na obcasny frozen mallet ci ako sa vola ten item a casto dokazem odtankovat 5 ludi zatial co moj team ich moze rozsekat nech su noobovia aky len chcu toho casu nato maju.. ak sa nepodari to tak aspon zazenieme enemy na base a mozes pushovat.. myslim ze vcera som mal v jednej hre za celu hru 1 kill, 1 smrt a 2 assisty, nedarilo sa, aj ked som sa snazil gankovat ako bezhlavy nevyplacalo sa, epic team so suportom heimerom, od lvl 6 som splitpushoval a to mi vyhralo hru.. mam s nim 77% win ratio aj to mi ho kazia 2 prehry, kde sa mi trollov potahat nepodarilo, stale si myslis, ze je useless? blbost.. useless je ked ho nevie niekto zahrat, clovek, ktory dokaze priebezne sledovat mapu a ma trochu rozumu kedy a hlavne na koho sa portnut ultinou si z velkej casti poistuje vyhru.. kiez by ho ti retardi furt nebanovali, aj ked vacsina z nich na mojom posranom ele ani nevie, preco ho banuje, len to videli na streame resp u zvysku hracov robit to.. a ten stit na ultine ked ju vylevelujes je proste epic, ked je moje adc zle, neriesim to, portnem to v tf na najviac nafeedeneho hraca a tauntnem od neho enemy, vacsinou to vyhra tf, ten champ je urcite worth it

inak na soloq jungle nocturne je pekne zvieratko, heca ani nehovorim
shen je na splitpush uplne useless (to co si pisal nema zo splitpush nic spolocne) kedze vycistit lajnu mu trva strasne dlho. Ten jeho tp je niekedy viac na skodu ako na uzitok. Shen (top) sa oplati v tom pripade, ak mas v teame junglera ktory ma fakt velky dmg, nie tanka. Napriklad taka evelynn, vtedy kludne pickni shena, lebo ten dmg toplinera nebude chybat ..
KappoONE
Amateur
Amateur

silver 5 ale pokaslal som si to sam.. dal som 3x promociu do silver 4 a 3x za sebou som pomerom vyhry prehry siel 15-30 (! :D ) prehier do minusu, medzi tymi seriami som dal cez 20 vyhier za sebou s max 1-2ma prehrami a zase to iste.. lebo si neviem dat povedat a hram to, aj ked mi to totalne laguje alebo mam zly den a aj tak si tu hru zapnem a polamim.. teraz mam kvoli tomu nizke mmr a pridava mi to malo lp a vela strhne po prehre, tak momentalne hram nech len vyhravam, aby sa mi to zase dalo do normalu, lebo po tolkych vyhrach nebyt tohto som mohol byt uz davno minimalne v polovici goldu ak nie vyssie.. navyse kolkokrat som to predtym hral tak, ze je mi uplne jedno, aku poziciu zahram, to je blbost.. zacal som mainovat jungle a ak to niekto predomnou pickne, viem zahrat pekne adc a uz sa ani nestaram ci tam ten moj support je aspon v bushi alebo nie, aj ked support robi z tej najvacsej casti adcko adckom, nejake vyhovorky su zbytocne.. pri mainovani midu som zistil, ze dako proste neviem preniest vyhodu na ostatne linky nech som nafeedeny ako sa len da.. z jungle su teraz moje rankedy casto take, ze nemam ani len jeden kill, postavim pekny build len z kopy assistov a dokazem hru vyhrat aj bez killov a defom svojho timu ci focusom enemy adc/apc..

//autoeditácia príspevku (05 Jún 2013, 19:33)
DEVZYO1G napísal:
shen je na splitpush uplne useless (to co si pisal nema zo splitpush nic spolocne) kedze vycistit lajnu mu trva strasne dlho. Ten jeho tp je niekedy viac na skodu ako na uzitok. Shen (top) sa oplati v tom pripade, ak mas v teame junglera ktory ma fakt velky dmg, nie tanka. Napriklad taka evelynn, vtedy kludne pickni shena, lebo ten dmg toplinera nebude chybat ..
aha a preto mi to pushovanie dokaze vyhrat aj prehrane, pretoze je nato useless :D ja top nehram, hovorim o jungle, top sux
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Prosim ta, o com tu meles ? Zostan radsej na tom tieri kde si a netrep chu****. Shen je ok akurat tak na malom ele, nie na gold +. A split push so shenom ? Wtf, to je jeden z najpomalsich pusherov vobec. Takze daj si otocku a najprv si premysli co vobec napises.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

xH4wK napísal:Argumentujem vecne, ak nevies vyhrat svoju lane aby si mohol pomahat ostatnym, tak si na urovni v ranked kam patris. (s danym championom)
velmi mudry nazor :roll:

takze podla teba jedina sanca na dobru hru, je hrat proti slabym superom, vychadza to z tvojej logiky ja som silny, on je slaby, super som sa zabavil proti noobovi a hura pomahat sa celemu teamu... jedina sanca ako "ovplyvnit" hru je byt lepsi (silnejsi) ako horsi (slabsi) super...
- z toho vyplyva ze to je tiez random a ty to nedokazes opvlyvnit koho ti da ( v tvojom pripade slabsieho ako ty, ibaze by ti dalo niekoho silnejsieho, ale to asi nie lebo tu daco smrdi namyslenostou... )

lenze tak to nieje...

Leko:
1. jednu hru co sme hrali si bol ty prvy kto sa vzdaval :) a to bolo nejako 22-31, takze ta psychika asi u mna nebude az taka zla...

ty top mozes byt ale ked si v komunite (takej ako ja) tak sa mozes aj rozkrajat ani 3x ja by sme uz hru nezvladli...
nakolko hru ci chces ci nie ovplyvnujes len z 1/10 je tam dalsich 9 ludi... ktorym mozes pomahat akokolvek ked ma dakto v hlave nasrate nespravis nic.

2. mi nepovedz ze si nezazil situaciu ked ste sa ty a tvoj enemy hrali tope tak ze nic ine ta nezaujimalo lebo by si failol svoju lajnu. + dost toperov berie teleport nie len tak zo srandy, ale hlavne kvoli tomu aby svojmu superovi nedovolil prefarmit sa.

3. ja sa nevyhovaram, vravel som o tom AKO (ne)MOZES TY ovplyvnit hru ked je napr. jungler v tvojom teame slaby a ty hras top, kde hras 50% casu 1v2, a nemozes ani farmit nakolko enemy ciha spoza wardu...

4. to iste znovu - match making je nastaveny podla cudneho pravidla, ktore ti vytroluje podla mna min 2 ludi random bez akychkolvek pravidiel... napr. ja som tak hral series proti +150elo s clovekom co mal -200elo oproti mne.

// pre karmistu : rozhodol som sa nepisat ti argumenty ani dalej diskutovat v tejto teme... naco ? ty si jeden z tych co nevedia co je diskusia a co v lolku pisu MID or AFK, takze kludne sa dalej hrajkaj vo svojom sne, ze vsetko je tak ako si myslis ty, urcite mas pravdu, a aj keby si ju nemal, tak si nedas vysvetlit druhy nazor na vec. Ja ti prajem, byt obmedzeny je v tejto dobe len vyhoda, pretoze ta nic nedokaze nasrat, pretoze nad nicim nevies rozmyslat jednak preto ze si debil a druhak preto ze nemas cim. Ked pochopis ze LOL je postavene na teame, teda komunite s ktorou a proti ktorej hras tak zistis ze random 5v5 dokazes ovplyvnit hru len tak ako som pisal. (nakolko som hraval este wow kde to najme 2v2 areny, tam to bolo nieco podobne... doporucam to prirovnat k tejto hre, natrenovat 2v2 s kolegom daco trvalo, ale aj tak to bol kolega a hral podla svojho uvazenia, takze o vitazstve si rozhodoval len z 1/4... tak isto ako tu, na druhej strane je clovek, ktory da na svoje uvazenie, nech mu vysvetlujes akokolvek...toto aj tak nepochopis ale pre istotu som to napisal pre inych ludi)
KappoONE
Amateur
Amateur

LukasqoO napísal:Prosim ta, o com tu meles ? Zostan radsej na tom tieri kde si a netrep chu****. Shen je ok akurat tak na malom ele, nie na gold +. A split push so shenom ? Wtf, to je jeden z najpomalsich pusherov vobec. Takze daj si otocku a najprv si premysli co vobec napises.
Shen je ok akurat tak na malom ele a preto sa hral tak vela aj na LCS :D to mi staci nato, aby som sa viac k tebe nevyjadroval, wp

tu karmu si zezer, ja ti mozem osrat nejaku karmu :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

hurrrr durrrr podme hrať všetkých champov co sa hrali na LCS.

Ako som písal, shena sa oplatí picknut iba za určitých okolnosti. V žiadnom prípade by som ho nemainoval, ale oplatí sa ho ovládať. (je to v podstate ľahký champ)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Forsaken: Normal hra pre mna osobne nema velku cenu, pretoze mi v nej nejde o nic. Preto s takou hrou nerad stracam cas ked navyse sam na sebe vidim ze to kazim a radsej by som zacal od zaciatku. Aj v ranked je par hier kde dam pri surrender vote yes. Par hier z tych 700 co som hral, to fakt neberie moc z toho o com pisem a sam praktikujem. Som zvedavy na ten West ranked (ale levelovanie do 30lvl bol teda naozaj boj).

Ja nerozumiem co mate na shena. Pre mna osobne je tam viac champov ktorych sa bojim ako je shen, ale nevidim v shenovi chybu. Obycajny sunfire a farmer ako vysity. Ja sa napriklad bojim yorick, kha, zed, taric, leona, vayne, ashe, ramus, akali, leblanc, etc... V kazdej hre v ktorej mozem banovat banujem kha, ostatne bany ak niekto nahlasi alebo podla mojho uvazenia. Vacsinou je to teda yorick, kha a casto krat zed.
a btw ved nemusi pushnut lajnu ako napriklad adc ci malza. Staci ked pushuje a ked sa zomelie nejaky tf alebo sa ide dragon/baron, vtedy pouzije ulti. Tam nejde o to ze on je pomaly farmer alebo nieco ine. Ide o to, ze sa na neho nemusi cakat, pretoze pokial ma ulti, moze byt aj v enemy base a portit sa moze chranit vlastny nexus. V tom vidim ja osobne jednu z jeho vyhod.
Ale nemam rad ked niekto split pushuje v solo Q a proste sa k nam do TF neportne, pretoze nema rdy ulti.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Poslednu dobu som sa (ako leko spomenul) naucil hravat zeda, ale len na tope, v jungle ho kedze mu chyba farma zatracujem. Proste op champ a jeden z najlepsich championov s ktorymi sa da pohaluzit, mate vela sposobov ako zabit / pokeovat enemy. Velmi lutujem ze som ho nehraval este pred tym little nerfom.

Teraz setrim a rozhodujem sa medzi KhaZixom / Nautilusom / Sejuani... kha je tiez riadny beast, ale casto banovany...

//alebo pockat na Aatroxa?

///Finally, on the subject of compensation: we'll be giving a 20-win IP boost to all players who encountered issues on EUW between May 18th and May 30th. We hope you accept this as a gesture of apology for not only the most recent server issues, but also for the subpar experience players on EUW have had in recent months.
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

Adry na tvojom mieste nautila alebo sejuani..khazix ma byt nerfnuty a dost (passivka sa neaplikuje na W napr.),ja som ho kupil na lvl10 smurfe len :D ak vieš hrať tankov tak nautilus imho jasna voľba- amount of cc is too damn high.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

No to hej, ale mam aj hrozne rad assasinov, a povedal by som ze ten Kha z velkej casti je, nic no porozmyslam, este mi chyba 300 IP :)

Inac prave som dostal ten 20 win IP Boost
DEVZYO1G
Addict
Addict

Nautilus je v s3 a po poslednych patchoch hrozne strong, na vyssom ele sa banuje stale. Urcite sa ho oplati naucit hrat ..
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ja som za khazixa ten sa tiez hra vo vysokom ele? a banuje sa?
DEVZYO1G
Addict
Addict

a jungle sa určite nehrá
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

DEVZYO1G napísal:a jungle sa určite nehrá
Ak myslis Khazixa, tak sa musim schuti zasmiat :D Khazix sa hrava jungle,hraval som ho, aj ho hravam. Ulti a jump je ako stvorene na super gank. "Urcite sa nehra" ...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

no a to by ma zaujimalo to ulti ked sa to ne evovlne tak mas iba 2x stealth ale ked hej 3x naco? staci raz flash a zas a si prec ja evolvujem jump q a e
Napísať odpoveď