I: ohodnotenie PC skrinky
I: ohodnotenie PC skrinky
Zdravím Vás. Rozmýšľam nad výmenou PC skrinky a preto by ma zaujímalo, akú sumu by som mohol pýtať za moju terajšiu skrinku. Jedná sa o skrinku Cooler Master Centurion 532. Dokúpil som na ňu aj originál priehľadnú bočnú stenu. Skrinka je stará asi 4 roky. Zopár škrabancov na nej z vrchu je, nakoľko si na ňu odkladám veci (USB káble, mobil, občas kľúče od bytu a auta...). Skrinka má taktiež uvoľnené tie predné stĺpiky. Na vrchnej časti ju držia 3 klipsne, z ktorých dve sú zlomené. Zlomiť sa mi ich podarilo pri prenášaní skrinky, nakoľko som tie predné stĺpiky používal ako rukoväť tej skrinky. V skrinke je jedna modrá 30cm dlhá neonka, ktorú by som v nej nechal. V skrinke by som nechal aj dva ventilátory ACUTAKE. Poprosil by som Vás teda o ohodnotenie skrinky.
Re: I: ohodnotenie PC skrinky
Ja som pre rokom predal presne takú istú , len s plnou bočnicou horko-ťažko za 20€
Tá moja bola v 100% stave
Aj to som predal kolegovi , lebo na bazoši nejak nebol záujem ani za tých 20€ ...
Ak je fakt , tak poškodená , tak má hodnotu 15€ maximálne , ak tie uvolnené stĺpiky vydávajú nejaké zvuky , tak 10€
Oproti tým najlacnejším papierovým klepotačkám čo sa predávajú po 20-25€ nové v obchodoch , má neporovnatelne pevnejšiu konštrukciu. A kto má rozum , tak si kúpi radšej takúto kvalitnejšiu od ruky , ako sa potom čudovať , že skade to vychádzajú tie podozrivé zvuky , keď sa celá tá papierová skrinka rozvibruje
Tá moja bola v 100% stave
Aj to som predal kolegovi , lebo na bazoši nejak nebol záujem ani za tých 20€ ...
Ak je fakt , tak poškodená , tak má hodnotu 15€ maximálne , ak tie uvolnené stĺpiky vydávajú nejaké zvuky , tak 10€
Oproti tým najlacnejším papierovým klepotačkám čo sa predávajú po 20-25€ nové v obchodoch , má neporovnatelne pevnejšiu konštrukciu. A kto má rozum , tak si kúpi radšej takúto kvalitnejšiu od ruky , ako sa potom čudovať , že skade to vychádzajú tie podozrivé zvuky , keď sa celá tá papierová skrinka rozvibruje
Re: I: ohodnotenie PC skrinky
Zvuky to nevydáva žiadne. Akurát že sa tie stĺpiky dokáže vychýliť do strán o cca 1-2mm a dopredu o cca 4mm. Tie stĺpiky ale dokážem bez problém v robote uchytiť tak, že sa nebudú vychyľovať vôbec a nebude to z vonkajšej strany ani vidieť. Ono tie stĺpiky sa vychýlia iba vtedy, ak sa do nich kopne alebo zavadím keď odchádzam od PC.