Dobrí deň mal by som otázočku momentálne mám windows 7 32 bit a chcel by som ho inovovať na 64 bit pretože mám 4 g ramku a 32 bitovy system využije iba 3 giga a pre mňa osobne kedže hrávam veľmi často a skoro výlučne len online hry tak som počul že by mi to mohlo hodne pomôct z fpskom na miestach kde sa nachádza hodne hráčov. Neviem či sa mi to oplatí moja zostava či to vlastne na niečo pomôže pretože mávam hodne veľký problém z fpskom v situáciach kde sa nachádza veľké množstvo hráčov moja zostava:
Grafika: NVIDIA GeForce GTS 450
Procesor: Intel® Core™2 Duo Processor E7300
Ram: 4 gb
Berte moju zostavu z rezervou je 4 roky stara
Povedzme napríklad také wowko keď idem raid alebo bgčko a sme tam na kope viacero ľudí o world bossoch ani nehovorím tak mi idú dole fpska samozrejme potom mam lagy... Ale aj pri iných online hrách ako napr newerwinter online atd ... Alebo keď som v meste kde je na kope viacero hráčov....
Spixy napísal:dokupil na 6-8 GB ram (aj pre buducnost)
A to by mu načo bolo? V budúcnosti už aj tak na tejto zostave nič zložitejšie nezahrá, takže tých 6-8GB ani nevyužije.. a ak náhodou pôjde kupovať nový komp, aj tak bude musieť kúpiť DDR3 ramky (predpokladám, že v súčasnosti má DDR2).