rozlisenie
rozlisenie
Dobry den chcel by som vas poprosit o jednu vec preinstalowal som win naistaloval som graficu kartu vsetko v poriadku ale ked tam rozlisenie 1280x768 tak toto mi spravi preco??? ved predtym mi to islo v pohode teraz to je take divne pozrite sa na obarzok co som prilozil dakujem za rady co mam stim spravit a ten obrazok vam nemozem prilozit lebo to ukaze normalen ale vlastne je to take vsetko ponatahovane necitatelne pismena take hrozne to je v com moze byt problem? predtym mi to islo normalne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: rozlisenie
zabudol si na obrázok
ten obrazok sa zjavuje vam inak a mne inak vam normalne v tom skicari ale ja tom ma roztiahnute skarede psimena
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2013, 11:11)
monitor mam samsung cize neviem co mam vam este viac o tom povedat
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2013, 11:11)
monitor mam samsung cize neviem co mam vam este viac o tom povedat
To ti to odpalilo aj interpunkciu? Ked to nam "ukaze normalne" a neuvidime to ponatahovane, odfot fotakom a daj do prilohy.
-
lekoklatik
VIP
Este stale si nam neukazal obrazok.
Vloz ho do prilohy.
Vloz ho do prilohy.
Podla mna tam ma iba nastavene blbe rozlisenie, 1280x768 je 5:3 preto to ma jak z matrixu. A kedze monitor je Samsung tak to je potom jasne. 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
njn treba odfotiť mobilom, ale téma tu už bola, treba nastaviť rozlíšenie podľa monitora, plus ešte niečo v menu samotného LCD, aký to je presne typ samsungu ?