Skvrny od gulockoveho pera
Skvrny od gulockoveho pera
Ahojte. Mam taky mensi problem. Nepozornostou sa mi dostal atrament z prasknuteho pera na biele tricko. Skusal som to trhnut, cistit vseliako, ale zatial ziaden uspech. Nemate nejake rady ? Vdaka
Re: Skvrny od gulockoveho pera
Co tak to skusit odniest do cistiarne? Ak to tricko teda za to stoji. Ked im to ukazes tak ti povedia kolko by stalo vycistenie a ci sa to vobec da.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ani vanish nepomohol? ked je biele, tak skus savo, ale nerucim ci bude po prani nositelne
ja som raz mal tricko spinave od krvi (biele) a nic nepomahalo, skusil savo a preprat a vypralo to v pohode, len treba davat pozor ak tam mas farebne motivy ak ti ich to savo zdegeneruje a ostane flakate
A oprat ho v pracke s kvalitnymi prostriedkami uz vyslo z mody alebo sa to stalo 2 minuty pred rande. 
Skús ich vystrihnúť
Ale podla mňa najlepšie riešenie bude zaniesť do čistiarne ... Pretože ak nemáš doma niektoré prípravky čo ti tu odporúčia, tak ťa vyjdú drahšie, než tá čistiareň
Ale podla mňa najlepšie riešenie bude zaniesť do čistiarne ... Pretože ak nemáš doma niektoré prípravky čo ti tu odporúčia, tak ťa vyjdú drahšie, než tá čistiareň
Vanish, tu tkaninu co vychytava farby zo siat, ktore farbia, prasok na biele a pracku na 90°C. ked to nepomoze, tak je to odsudene