Vopred dakujem za odpovede
Stredna skola 2 zo spravania
Stredna skola 2 zo spravania
Navstevujem 2 rocnik SS a mal som niekolko neospravedlnenych hodin (neviem presne kolko)
a teraz neviem ci mozem dostat za to 2 zo spravania zaujimalo by ma ako to funguje. Je to tak ze ucitelka navrhne a potom to musi niekto potvrdit ? Lebo spravanie nemam ziadne problemy a nemam ziadne zapisy len neviem co cakat 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stredna skola 2 zo spravania
to všetko záleží na škole. Celý ich interný poriadok (koľko treba hodín na zníženú známku zo správania) aj postupy. Možno stačí že navrhne a bude, možno sa zídu a budú diskutovať. Nikto ti nepovie ako to funguje na vašej škole, jedine že by si sa spýtal niekoho kto tam chodil a má s tým skúsenosť
my sme mali napisane v skolskom poriadku, ze za kolko neospravedlnenych hodin je znizena znamka zo spravania. skus najst ja vasej stranke skoly.
Záleží od školského poriadku. V podstate ti to môže byť úúúúplne jedno. Reálny postih = 0. A to je jedna z tragédií školstva. U lekára sa platí za každý lajster aspoň 20 €, keby sa platilo na školách za odpisy vysvedčení, komisionálky, tak by bol hneď inší poriadok...
U nás bolo pokarkanie riaditeľom od nejakých 7 alebo 8 neospravedlnených a dvojka zo správania tuším od 13tich alebo tak nejak.
-
uplink
VIP
Osobne ak si na SŠ a si pozaškolou, tak by si to nemal riešiť, zaslúžiš si to, je to Tvoje správanie, ignorácia a mámfpažizmus systému, v ktorom si. Ak nie si ochotný žiť podľa pravidiel školstva, na SŠ sú povinné len prvé dva roky, môžeš ísť pracovať.
Ak si mal nejaké reálne problémy, o ktorých sa možno bojíš hovoriť, skoč ku doktorke, dá Ti papier a známku Ti prepíšu. Myslím reálne, nie cigu, písomku, či záškoláctvo. Niečo ako panickú poruchu, fóbiu, dusenie, dezorientáciu atp.
Ak si mal nejaké reálne problémy, o ktorých sa možno bojíš hovoriť, skoč ku doktorke, dá Ti papier a známku Ti prepíšu. Myslím reálne, nie cigu, písomku, či záškoláctvo. Niečo ako panickú poruchu, fóbiu, dusenie, dezorientáciu atp.
-
Arkaz
Addict
Vibec to neries ja som mal 3 ku a vsetko kvoli hodinam . Je to len cislo 
Kde sú rodičia že to dovolia? Chodiť poza školu...
-
Arkaz
Addict
Rodicia su dnes tak vytazeny pracou nakolko chcu aby rodina mala co do huby cely mesiac ze na deti nezostava vela casu. Taka je dnes realita
2 abo 3 uz ani neviem a to tiez len kvoli dochadzke 
-
audiotrack
VIP
uplink: tuším iba 1 rok strednej je povinný. Povinná školská dochádzka je 10 rokov, a základná má 9 ročníkov. Iba že by si bol na osemročnom gymply, potom to vychádza 2 roky strednej povinné
Arkaz: zase to netreba zľahčovať. Ty si nešiel na výšku, tak potom je to len číslo. Ale ak sa rozhodne ísť niekedy na výšku, môže mu to číslo robiť problém
Arkaz: zase to netreba zľahčovať. Ty si nešiel na výšku, tak potom je to len číslo. Ale ak sa rozhodne ísť niekedy na výšku, môže mu to číslo robiť problém
moze aj nemusi, aj to cislo sa da "spravit"audiotrack napísal:Ale ak sa rozhodne ísť niekedy na výšku, môže mu to číslo robiť problém
ja som bol trojkar na ZS a zobrali na gympel bez problemov
poznam aj takych co prepadal na strednej o dalsich okolnostiach ani nehovoriac, dnes ma 2 tituly
audiotrack : základná má 9 ročníkov 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
nečakaj nič, domov nechodia žiadne papiere ani nič podobné. mal som za jeden polrok pokarhanie triednou, potom riaditeľom a v druhom polroku 2 
-
audiotrack
VIP
polročné aj koncoročné známky sú na koncoročnom vysvedčení. Ale to je už o prístupe rodičov či si to vysvedčenie vypýtajú a pozrú. Ja by som nemal problém svojho syna/dcéru potrestať aj po pol roku keby sa dozviem že chodil(a) poza
Inak si uvedomí že mu/jej to prešlo a zopakuje to aj o rok
Tak tie hodiny som nazbieral skor za to ze som meskal na prve hodiny
len proste mam dost neospravedlnenych hodin aby som dostal 2. Ale nejaky ucitel hovoril ze sa to bude riesit na koncorocnej schôdzy kde sa budu brat do uvahy vsetky okolnosti (vymeskane hodiny, zapisy a celkove spravanie)
Mne hrozila trojka zo správania takisto len kvôli neospravedlneným hodinám (12). Mama napísala mail tútorovi, povedal že chyba nastala očividne medzi ním a triednou a stačí ak mama napísala že si je vedomá že všetky vymeškané hodiny mi ospravedlnila.
(poza školu som naozaj nechodil, občas som 'zabudol' na nultú telesnú a tak .. )
(poza školu som naozaj nechodil, občas som 'zabudol' na nultú telesnú a tak .. )
Ja si myslim, ze keby ti chceli dat zo spravania tu dvojku, tak by ta o tom uz s predstihom informovali.
-
Fabo
Hardcore addict
Na to kazda vysoka kasle ci chodil poza skolu ci nie... to by musel mat stvorku aby sa tym vobec mozno niekto zaoberal...audiotrack napísal:Arkaz: zase to netreba zľahčovať. Ty si nešiel na výšku, tak potom je to len číslo. Ale ak sa rozhodne ísť niekedy na výšku, môže mu to číslo robiť problém
Stredné a Vysoké školy majú v trubke známky zo správania a celkovo aj dochádzku... (Aj keď som ja osobne zníženú známku nemal, nepoznám nikoho kto by kvôli tomu mal problémy...)
Samozrejme pokiaľ nechceš ísť na vojenskú alebo policajnú akadémiu - tam sa ťa to pýtajú a musíš aj odôvodniť, že prečo si ju mal...
Samozrejme pokiaľ nechceš ísť na vojenskú alebo policajnú akadémiu - tam sa ťa to pýtajú a musíš aj odôvodniť, že prečo si ju mal...