Chemtrails - áno alebo nie ?
Re: Chemtrails - áno alebo nie ?
asi od toho kliesta, co sa napil a potom sa nepozorovane odlepil, ako spravny kliest 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
beardie - vždy a tým vždy, myslím vždy...pamätáš si to vždy? Mám 5-10 minútovú komplet prehliadku po návšteve lesa, som paranoidný. Nie je šanca, aby nejaký bol, alebo som si ho nevšimol
...
novidis, zahada vyriesenauplink napísal:alebo som si ho nevšimol
uplink, mohol to byt kludne aj komar. Klieste nie su zdaleka jedinym prenasacom boreliozy. A odkial beries tu istotu, ze si nikdy nemal kliesta? Vies, bolo mnoho pripadov s ludmi, ktori mali diagnostikovanu boreliozu a lekarom prisahali, ze si na ziadneho kliesta nepamataju, az kym im z miesta infekcie (ktore sa moze kludne javit ako znamienko alebo podkozny tuk) nevybrali odtrhnutu hlavicku kliesta...
To, že ty máš boreliózu a nevieš odkiaľ neznamená, že je práve z chemtrails. Veď by ju mal každý z tvojho okolia keď už tak, či sa mýlim? A možno ťa niekto infikoval schálne 
uplink, neveril by si, koľko kliešťov strhneš pri pohybe, najme pri obliekaní/vyzliekaní. A koľko sa ich odtrhne ešte počas návštevy lesa. Taktiež, neraz som dostal kliešťa v meste, kde sú dokopy 4 stromy a 3 kríky.
Úprimne, do týchto vecí som idiot, a priznám sa, že ani neviem, čo to borelióza je. No problém by so nehľadal v kliešťoch a už duplom nie v chemtrails, ale skôr v medicíne samotnej. Lieky, injekcie, kvapky, a pod.
Úprimne, do týchto vecí som idiot, a priznám sa, že ani neviem, čo to borelióza je. No problém by so nehľadal v kliešťoch a už duplom nie v chemtrails, ale skôr v medicíne samotnej. Lieky, injekcie, kvapky, a pod.
-
KaptMichal
King
uplink pises, ze niekedy preletia lietadla a nic po nich neostava, inokedy je zas cela obloha od ciar... Sam si si odpovedal, raz je pocasie vhodnejsie na kondenzaciu a inokedy menej. Ide o teplotu vzduchu a vlhkost. To, ze za niektorym lietadlom ostava dlhsie a za inym nie moze byt tiez sposobene rozdielnou letovou hladinou. A ani keby tento argument postaveny na fyzike nestacil, tak nie je mozne aby sa nieco take obrovske udrzalo v tajnosti. Piloti, technici pracuju s rozlozenim hmotnosti lietadla a keby tam bolo nieco o com nevedia, tak by padali lietadla ako hrusky. A keby o tom vedeli, nedali by sa umlcat tie desattisice ludi pracujucich v letectve.
Este posledna vec - to, ze nejakemu lietadlu idu tie ciary "z chovsta" a nie z motorov moze povedat len totalny dement. Tie ciary vznikaju az potom, co sa castice z vyfukovych plynov ochladia na nejaku teplotu, za lietadlom vznika tiez turbulentne prudenie a potom sa zda, ze ciary zacinaju az niekde za lietadlom. Ale bavit sa o tomto s ludmi, ktori na zakladnej skole na fyzike nedavali pozor je zbytocne. Ti budu radsej verit tomu, ze vdaka octu, ktory sa vyparuje na sporaku vznikaju kumuly a termicke prudenie....
Este posledna vec - to, ze nejakemu lietadlu idu tie ciary "z chovsta" a nie z motorov moze povedat len totalny dement. Tie ciary vznikaju az potom, co sa castice z vyfukovych plynov ochladia na nejaku teplotu, za lietadlom vznika tiez turbulentne prudenie a potom sa zda, ze ciary zacinaju az niekde za lietadlom. Ale bavit sa o tomto s ludmi, ktori na zakladnej skole na fyzike nedavali pozor je zbytocne. Ti budu radsej verit tomu, ze vdaka octu, ktory sa vyparuje na sporaku vznikaju kumuly a termicke prudenie....
Ja naozaj nedokážem pochopiť, ako si hoc aj podpriemerne inteligentný človek nedokáže nechať vysvetliť, ako to je naozaj s "chemtrails." Iracionalizmus dnes prekvitá.
-
uplink
VIP
Máte všetci pravdu, chemikálie lietadla nepostrekujú, lieky čo vyrábajú megakorporácie nemajú žiadne vedľajšie účinky, strava ktorú jete je úplne nezávadná a počasie sa správa úplne prirodzene, najmä keď ide vlhký a teplý front od mora a potom sa "zrazu" zastaví na pobreží a jediná reakcia meteorológa je: ":|"
A vlastne všetci politici Vám chcú dobre, pomáhajú Vám, všetky firmy chcú Váš šťastný život a spoločnosti pre ktoré pracujete Vám chcú dať čo najviac z tohto života. Robia všetko pre to, aby ste neotročili pod mzdu a cenu Vašej hodiny, a banky Vám radi požičajú bezúročne hypotéku a dajú leasing, len aby ste mohli jazdiť na aute, ktoré nepotrebujete, alebo bývať v rodinnom dome, ktorý máte len kvôli žene, ktorú ani nechcete, ale systém, ktorý Vám nekáže že to tak má byť Vám to nepovedal a tak je to Váš vlastný názor.
Ja sa idem so svojou obmedzenosťou a irelevantným zmýšľaním hanbiť do kúta
A vlastne všetci politici Vám chcú dobre, pomáhajú Vám, všetky firmy chcú Váš šťastný život a spoločnosti pre ktoré pracujete Vám chcú dať čo najviac z tohto života. Robia všetko pre to, aby ste neotročili pod mzdu a cenu Vašej hodiny, a banky Vám radi požičajú bezúročne hypotéku a dajú leasing, len aby ste mohli jazdiť na aute, ktoré nepotrebujete, alebo bývať v rodinnom dome, ktorý máte len kvôli žene, ktorú ani nechcete, ale systém, ktorý Vám nekáže že to tak má byť Vám to nepovedal a tak je to Váš vlastný názor.
Uplink 
Som nevedel, ze ty mas take proti-ovciarske zmyslanie.
Na margo tej boreliozi, takze on co si nepamata, ze by mal nejakeho kliesta mu idete vy tvrdit, ze ak nahodou nejakeho mal, nahodou o nom nevedel, nahodou hned vypadol a este vacsou nahodou chytil boreliozu
Nech je absurdita chemtrails akakolvek, vase konspiracne uvahy o chyteni boreliozy su este menej pravdepodobne, nez samotny chemtrails.
Btw ked mam rusny tyzden, tak chytim aj 6 kliestov za 7 dni a zaujimave, ziadne priznaky boreliozy.
Som nevedel, ze ty mas take proti-ovciarske zmyslanie.
Na margo tej boreliozi, takze on co si nepamata, ze by mal nejakeho kliesta mu idete vy tvrdit, ze ak nahodou nejakeho mal, nahodou o nom nevedel, nahodou hned vypadol a este vacsou nahodou chytil boreliozu
Asi ho dalsou nahodou mal 24 hodin a tiez o tom nevdel.Predpokladá sa, že aby človek mohol byť infikovaný, je potrebná prítomnosť kliešťa na koži viac ako 24 hodín.
Nech je absurdita chemtrails akakolvek, vase konspiracne uvahy o chyteni boreliozy su este menej pravdepodobne, nez samotny chemtrails.
Btw ked mam rusny tyzden, tak chytim aj 6 kliestov za 7 dni a zaujimave, ziadne priznaky boreliozy.
-
seth82
Darca
Už som sa to pýtal a pýtam sa znovu - na základe čoho máš ty a tebe podobní právo nazývať iných ovcami (narážam na anti-ovčiarske zmýšľanie)? Nie si o nič menšia ovca ako my, akurát, že si odchovaný na inej tráve (rozumej "alternatívne médiá" plné tendenčných prekladov a klamstiev, ako som to dokázal v inej téme - tak, ako tendenčne píšu a klamú iné médiá).
-
uplink
VIP
seth82 - napríklad ja to mám z empirických skúseností, vyšetrení, pozorovania a rozboru môjho krvného obrazu a niektorých tkanív. Zatiaľ čo tieto tlčhuby nemajú nič len holý chlpatý falus medzi nohami.
A čo sa týka konšpiračných teórií. Máš pravdu, NSA, CiA, FBi, a iné špionážne služby nás vôbec nesledujú a neodpočúvajú, a nechcú ovládať svet. V podstate sú tu len pre našu ochranu.
Ja neviem, Vám pokiaľ domov nedrbne tomahawk, tak si myslíte že je všetko v poriadku a kým ste ako tak zdraví a dýchate to svinstvo ktorým nás tu posýpajú, kde stačí spraviť rozbor pôdy na ťažké kovy, chemikálie a baktérie, tak Vy sa radšej ušošolíkate tým že to tak nie je, je to blbosť. Predsa žijeme na svete kde chce každý každému len dobre.
Už teraz všade vo svete tak mocne praskajú vo švíkoch veci ako ovládanie počasia, masové ničenie ekonomík slabých zemí a zotročovanie jednotlivých etník, či skupín ľudí, že len megaignorant sa bude presviedčať že je všetko v poriadku...
A čo sa týka konšpiračných teórií. Máš pravdu, NSA, CiA, FBi, a iné špionážne služby nás vôbec nesledujú a neodpočúvajú, a nechcú ovládať svet. V podstate sú tu len pre našu ochranu.
Ja neviem, Vám pokiaľ domov nedrbne tomahawk, tak si myslíte že je všetko v poriadku a kým ste ako tak zdraví a dýchate to svinstvo ktorým nás tu posýpajú, kde stačí spraviť rozbor pôdy na ťažké kovy, chemikálie a baktérie, tak Vy sa radšej ušošolíkate tým že to tak nie je, je to blbosť. Predsa žijeme na svete kde chce každý každému len dobre.
Už teraz všade vo svete tak mocne praskajú vo švíkoch veci ako ovládanie počasia, masové ničenie ekonomík slabých zemí a zotročovanie jednotlivých etník, či skupín ľudí, že len megaignorant sa bude presviedčať že je všetko v poriadku...
-
seth82
Darca
Ja som reagoval na Koraga...
-
uplink
VIP
seth82 - sorry, ale tak in general platí čo som napísal, aspoň pre mňa 
-
hrban
Addict
TLDR tak ale k tomu videu z RTL, do telky pustia čokoľvek, čo bude mať sledovanosť, takže televíziou by som sa manipulovať nedal ...
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2013, 16:52)
a ešte k téme, keby chcú poškodzovať obyvateľstvo, tak to isto nerobia takto okato sry ale keby ťa chcú otráviť, tak to spravia a ani nevieš ako a ani kedy a nikdy by to ani po tvojej smrti nikto nezistil ...
čo by sa teoreticky mohlo vypúšťať a čo by malo aj nejakú logiku, je odpad z tovární kde zaplatenie nejakej leteckej spoločnosti aby to rozpráškovali je menšie ako nechať to zlikvidovať normálne ale zas by to isto nerobili za bieleho dňa a nad hlavami ľudí ale nad morom ...takže aj táto teória padá ...
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2013, 16:52)
a ešte k téme, keby chcú poškodzovať obyvateľstvo, tak to isto nerobia takto okato sry ale keby ťa chcú otráviť, tak to spravia a ani nevieš ako a ani kedy a nikdy by to ani po tvojej smrti nikto nezistil ...
čo by sa teoreticky mohlo vypúšťať a čo by malo aj nejakú logiku, je odpad z tovární kde zaplatenie nejakej leteckej spoločnosti aby to rozpráškovali je menšie ako nechať to zlikvidovať normálne ale zas by to isto nerobili za bieleho dňa a nad hlavami ľudí ale nad morom ...takže aj táto teória padá ...
Uplink ale toto je čo za argumentáciu? Tu sa bavíme o chemtrails, nie o: "...lieky čo vyrábajú megakorporácie nemajú žiadne vedľajšie účinky, strava ktorú jete je úplne nezávadná a počasie sa správa úplne prirodzene, najmä keď ide vlhký a teplý front od mora a potom sa "zrazu" zastaví na pobreží a jediná reakcia meteorológa je."uplink napísal:Máte všetci pravdu, chemikálie lietadla nepostrekujú, lieky čo vyrábajú megakorporácie nemajú žiadne vedľajšie účinky, strava ktorú jete je úplne nezávadná a počasie sa správa úplne prirodzene, najmä keď ide vlhký a teplý front od mora a potom sa "zrazu" zastaví na pobreží a jediná reakcia meteorológa je: ":|"
-
Nadeo
Guru wannabe
Uplink, obcas mam pocit, ze sa pridas na inu stranu argumentu len aby si sa mohol hadat. Lebo zdravy clovek podla mna nemozem mysliet, ze toto je realne...
-
KaptMichal
King
Z akeho dovodu by mali americania pridavat do paliva uhlikove vlakna obalene hlinikom? Maju vela hlinika a uhlikovych vlaken?
Staci sa trosku vyznat v pocasi a clovek vie, ze niekedy su na oblohe takzvane cirry, velmi pripominajuce ciary z "chemtrails". A trosku pozornejsi clovek si vsimne, ze ked su na oblohe tieto mraky, casto prave vtedy aj stopy z lietadla nemiznu ale sa este zvacsuju... Nevravim, ze to tak je vzdy, ale ako moze niekto verit tymto bullshitom?
A chcem od uplinka priamu odpoved na to, ako je mozne, ze ked niekto necha odparovat ocot (povedzme liter octu) tak sa potom tvoria cumuly + miznu kondenzacne ciary?
Staci sa trosku vyznat v pocasi a clovek vie, ze niekedy su na oblohe takzvane cirry, velmi pripominajuce ciary z "chemtrails". A trosku pozornejsi clovek si vsimne, ze ked su na oblohe tieto mraky, casto prave vtedy aj stopy z lietadla nemiznu ale sa este zvacsuju... Nevravim, ze to tak je vzdy, ale ako moze niekto verit tymto bullshitom?
A chcem od uplinka priamu odpoved na to, ako je mozne, ze ked niekto necha odparovat ocot (povedzme liter octu) tak sa potom tvoria cumuly + miznu kondenzacne ciary?
-
uplink
VIP
hughito - všetko so všetkým súvisí...
hrban - oni nechcú priamo poškodzovať obyvateľstvo, ale ho držať v recesii. Tzn. že nechcú aby boli ľudia:
zdraví
nezávislí od systému
slobodní
Naopak chcú aby boli ľudia:
chorí, ale nie moc, aby ich živil štát, ale aby sa zvládli uživiť sami a keď prídu do neproduktívneho veku, aby umreli a tak zastavili premnožovanie a živenie "nepotrebných starých" ľudí
dajú Ti akciový telefón, akciové žrádlo, všetko preto, aby si bol závislý od systému, je jedno či vodárne, elektrárne, potraviny, proste všetky nezávislé firmy krachujú a systematicky ich rušia a presádzajú sa monopolné megakorporácie, ktoré nemajú iný cieľ len ovládať životy ľudí
chcú aby mali ľudia pocit slobody [viď tá paródia na demokraciu čo máme všade okolo], ale zároveň chcú vedieť kde si, čo robíš, či neplánuješ nejakú vzburu, alebo produkt, ktorý by ohrozil ich trh a pod.
Nadeo - to je presne to čo tí čo ovládajú svet chcú, aby si si myslel že "peklo a ďábel neexistují"...ak mi rozumieš.
hrban - oni nechcú priamo poškodzovať obyvateľstvo, ale ho držať v recesii. Tzn. že nechcú aby boli ľudia:
Naopak chcú aby boli ľudia:
Nadeo - to je presne to čo tí čo ovládajú svet chcú, aby si si myslel že "peklo a ďábel neexistují"...ak mi rozumieš.
-
Andi_Cibula
Addict
Prečo by to teda robili neefektívnym posýpaním z lietadla ?