Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Mne tvoje fotky pripadajú ok 
veľmi sa mi pači tato foto, zaujímavé farby, aj ten osek navrchu mi tam pasuje jak riť na šerbel, nasvietenie ktoré na pokožke robí až taký grandient, taktiež pekná kočka. super
nasvietenie je prirodny softbox - oblaky, inac je to robota lightroomu, ps a pluginu color efex 
Dunlop ved je biela jak cmar, no ako sa hovori, sto ludi sto chuti
kamo sebe nasteluj monitor
(btw, v miniature mi tu fotku tu na hojku ukazuje dajaku svetlu alebo malo kontrastnu ci co, ale ket ju otvorim dobre je )
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
fuuuu... dal by som jej šancu...
-
chlapec10
Addict
1, zmensit velkost, na web nahravat 2mb fotky je hlupostfraqer napísal:Snáď ma neukamenujete
2, orezat, chrobak je na tej fotky maly v pomere okolia
pozri ako vyzera moj chrobak
díky, vypadá dobre 
-
chlapec10
Addict
inac, mi napadlo, budes v piatok na sahare?
ano na tejto akcii urcite, to je moj reenactorsky svaty gral, muselo by sa naozaj nieco vazne stat aby som nebol, podla vsetkeho budem opat behat v poli
Začal som sa hrať s Adobe Lightroom a zistil som, že som odfotil celkom peknú fotku 
Škoda, že je to slabším foťákom, úpravy tam nechali škaredé artekafty. Ale na prvý pohľad ich nevidno, takže pohoda.
Fotené v Průhonickom parku pri Prahe
Škoda, že je to slabším foťákom, úpravy tam nechali škaredé artekafty. Ale na prvý pohľad ich nevidno, takže pohoda.
Fotené v Průhonickom parku pri Prahe
BX: Ako laikovi sa mi to veľmi páči. Škoda že po priblížení sa odrazila kvalita fotoaparátu, a tiež ten ker/strom napravo by tam nemusel byť. Inak, o trošku (fakt len trošku) pastelovejšie farby by nemuseli byť zlé. 
susko8: Veľmi pekné, len to rozlíšenie. Väčšiu nemáš?
susko8: Veľmi pekné, len to rozlíšenie. Väčšiu nemáš?
zialbohu fotene mobilom.
-
martinez13
Light Professional
v piatok som nečakane fotil koncert skupiny 4D.. mal by som sa tomu začať venovať vážnejšie kedže som mal komplikejšn s nastaveniami v tej tme, blikajúcimi svetlam atď..
aspoň jedna z mála vyšla i keď nie všetko je ostré tak ako by malo byť.. zrejme malá clona a zaostrené bolo na publikum
aspoň jedna z mála vyšla i keď nie všetko je ostré tak ako by malo byť.. zrejme malá clona a zaostrené bolo na publikum
-
Grim
Darca
...prvé čo mi udrelo do očí sú spotené pazuchy...a ospravedlňujem sa, že som tak strašne povrchný...