Nová RAMka (čo sledovať)
Re: Nová RAMka (čo sledovať)
Neneha, na urovni OS nepodporuje viac, lebo viac nevie adresovat
Dnes som sa pozrel ako to v ňom vyzerá a zistil som že mám 1xjedno gigovu a 1xdvoj gigovu ram. Takže vlastne vyberiem tu jednotku a strčím tam dvojku. Dokopy to teda bude 4 giga, žiadna výhra oproti trom čo mám teraz ale furt lepšie ako nič 
A chcem sa ešte opýtať, v čom presne je ten rozdiel v tom 32 a 64 bitovom Windowse? Na čo vlastne sú dva verzie?
A chcem sa ešte opýtať, v čom presne je ten rozdiel v tom 32 a 64 bitovom Windowse? Na čo vlastne sú dva verzie?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
64 Bit verzia využíva až 120GB RAM (ak sa nemýlim), ale už je aj 128 bit ktorý dokáže využiť niekoľko TB RAM 
To je vlastne hlavný rozdiel.
To je vlastne hlavný rozdiel.
Aha, tažke ide vlastne iba o ram, nič viac?
Ešte možno taká jedna otázka trochu mimo témy. Chcem nainštalovať novú sedmičku. Mám rozdelený disk na C-čko a D-čko. Musím niečo špeciálne zaškrtnúť aby mi D-čko kde mám archivované dáta nezmazalo, ale aby zmazalo iba C-čko na ktorom je systém?
Ešte ohľadom tej ram-ky, stačí ju tam iba strčiť a nič viac robiť netreba? Systém si ju nájde sám?
Ešte možno taká jedna otázka trochu mimo témy. Chcem nainštalovať novú sedmičku. Mám rozdelený disk na C-čko a D-čko. Musím niečo špeciálne zaškrtnúť aby mi D-čko kde mám archivované dáta nezmazalo, ale aby zmazalo iba C-čko na ktorom je systém?
Ešte ohľadom tej ram-ky, stačí ju tam iba strčiť a nič viac robiť netreba? Systém si ju nájde sám?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pri instalacii kliknes na C, das format, kliknes nan a das install.
Windows sa ti nainstaluje na C a D necha na pokoji.
Windows sa ti nainstaluje na C a D necha na pokoji.
Vymenil som dnes 1GB Ram za 2GB. Systém mi ukazuje 4GB no použiteľné sú iba 2,7GB. Mám 32bitový systém, ten by ale mal načítať 4GB, nie?