Zatazova vesta 20 kg - kde sa da kupit ?
Zatazova vesta 20 kg - kde sa da kupit ?
Zdravim vas, zhanam zatazovu vestu na behanie, ale doposial som nasiel len vesty do 10 kg, ja zhanam nieco az okolo 20kg
Viete mi nieco poradi a hlavne kde sa to da u nas kupit ? ...nateraz pouzivam ako alternativu ruksak napchaty s flasami s vodou, ale ta vesta by bola veru lepsia
Dakujem !
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zatazova vesta 20 kg - kde sa da kupit ?
Brácho to tiež zháňal a nezohnal. Zohnal len také smiešne 0.5 KG závažia na ruky a nohy, alebo 1 KG. On to tiež riešil podobne ako Ty, dal si kotúče z činiek do ruksaku a s tým behal. Mal tuším 15-20 KG na chrbáte, podobne ako Ty. Ale keď zoženieš, daj vedieť. Tiež ma to zaujíma.
hej s tymi zavaziami je to celkom dobra alternativa, len akurat to nie je vyvazane ako pri veste a tak mas celu vahu naspodku ruksaka a taha ta to nadol...taktiez si myslim, ze to nie je moc zdrave na chrbat a trapezy, teda min. pri vacsej vahe asi nie....uplink napísal:Brácho to tiež zháňal a nezohnal. Zohnal len také smiešne 0.5 KG závažia na ruky a nohy, alebo 1 KG. On to tiež riešil podobne ako Ty, dal si kotúče z činiek do ruksaku a s tým behal. Mal tuším 15-20 KG na chrbáte, podobne ako Ty. Ale keď zoženieš, daj vedieť. Tiež ma to zaujíma.
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2012, 13:14)
vdaka za tip, tych 18 by samozrejme stacilo. No niekde som videl 20kg za 50,-€ a bolo to zo SR a vyrobcom bol dokonca tusim Kettler, ale asi si to pletiem s 10kg, neviem...Trussardi napísal:18kg vesta ti postaci ne?
http://www.fitnessline.cz/katalog/domac ... -kg--cerna
http://www.fitnessline.cz/katalog/domac ... im--9-18kg
-
audiotrack
VIP
vdaka za odkazy ale asi to bola naozaj len ta 10kg vesta
...pravdepodobne objednam tu 18 kg z toho shopu na kt. mi dal odkaz Trussardi. 20kg sa mi zatial nikde nepodarilo najst a tych 18kg bude stacit.
kebyze si kupis vestu nejake tie zavazia na nohy a ruky tak ti to staci 
-
ledenaster
Medium Professional
Mna by skor zaujimalo kde najdem najlacnejsiu zatazovu vestu ! ... vaha cca 10 - 15kg. ...viac nechcem je to zataz na klby... ak viete poradte 
-
rastikbart
Medium Star
najlacnejsie ta to vyjde ked si ju usijes doma sam
-
PhYs0c
King
ja som kupoval 10 kilovú v insportline tuším...ruksak je kravina, celá záťaž je na chrbte a to na behanie veru neni...ja som to na hrazdu používal, najprv ruksak ale ani na to to nebolo dobré...pri behaní odporúčam dať pol kilové na zápästia, ale len pre masochistov 
v casoch najintenzivnejsich priprav som behaval s 1kg jednoruckami, videl som uz aj typka so zavazim na nohach aj na rukach, to uz by bolo na mna asi moc 
-
PhYs0c
King
no ja som hneď pri začatí behania dal pol kilové a skoro mi cecky odpadli 
-
ledenaster
Medium Professional
PhYs0c a to si si pol kila pripol na cecky ?
..... to musis ich mat jak babka vytahane 
-
PhYs0c
King
nie v rukách som mal
ale keby si behával vedel by si ktoré svaly zapájaš pri behaní