DOTA 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: DOTA 2

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

zaskrtni si region iba europe west a english jazyk.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Lama napísal:bože viem, že každí raz začínal ale toto je hrôza... neviem prečo nespravili niečo na štýl, že lvl 1 hráčom to bude hľadať rovnake/blízke lvli.... už 7dmu hru mám v teame 1-2 ľudí čo asi prvú hru hrajú... človek sa im aspoň snaží vysvetliť čo majú/nemajú robiť a miesto toho tam začnú trepať tie ruské pí*oviny abo len nadávajú, pri najlepšom to leavnu a ďalšia "GG" :|
ako keby si ty nebol "leaver"
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

leavujem iba hry keď sú safe to leave, inak ako prvý hru neleavujem aj keď je to čistá prehra.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Lama napísal:leavujem iba hry keď sú safe to leave, inak ako prvý hru neleavujem aj keď je to čistá prehra.
najdi si 3-4 kamaratov a hraj snimi... problem solved
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Lama napísal:leavujem iba hry keď sú safe to leave, inak ako prvý hru neleavujem aj keď je to čistá prehra.
dobre vieš o čom hovorím
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

M4jk1:-) napísal:zaskrtni si region iba europe west a english jazyk.
vychodna a zapadna amerika+australia,jazyk english a rusakov mas v teame.podludia su vsade.nepomozes si.v usa dostanes mexicku a brazilsku spinu,je to na rovnako.hral som za necra a enemy team ich mal plnu rit noobov.uz ked ja mam take skore,tak to je zle.
Prílohy
2013-07-11_00001.jpg
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

tak ako hovori Son-Goku vsade mas niekoho kto vie hrat ruský stýl hry .. doje*** co sa da alebo vie napisat len slova ako ,,noob,, ,,moron,, ,, idiot,, a potom pekne napise hjhihiahif ktoremu nerozmie nik... ale zas proste niekedy je protihrac lepsi a nemas sancu ked potrebujes pomoc gangnut tak ti nepomozu lebo si ,,feeder,, ale stým nemas velmo co spravit . jedine najst si ludi (na hojkovi ich je vela) a hrat len koho poznas aby si si uzil hru .. inak to ide vsetko do ***** .

a este dodam ak este nevies o tom rusi nepoznaju rozdelenie sveta pre nich su vsetky servere ruske ako mi to tvrdí každy cervení
Professional
Professional

Son-goku: preto bol enemy team noobov, lebo ten matchmaking ti vyhlada vacsinou seberovnych hracov (ale zalezi to aj v akom stacku ides hrat). Jasne ze ked mas malo hier, tak tazko sa dockas spravodlivosti.
Podla typu enemy hrdinov, vidim ze sposoboval hlavne Physical damage a ty nemas nic na +armor ani na blokovanie physical damage napr. vanguard. Toto co mas je klasicky item build pre zaciatocnikov. Vidi recomended item aghanim ( a parada vylepsi to ulti) tak to spravim. Bloodstone je tiez blbost za necrolyta lebo (1 charge = 1 mana regeneration per second....) to sa hodi maximalne tak za storma, leshraca, timbersaw kde nemaju cooldown na ulti. To nie je hate proti tebe, len vacsina zaciatocnikom chyba sebareflexia.

L.A.M.E pls. vacsina hracov co poznam a hraju to uz cca 5+ rokov hraju v lokalite kde sa nachadzaju. Nikdo nehra russia server alebo us west, australia. Mozno to bude tym ze zaciatonici si nechaju vsetky lokality zaskrtnute a ked si nechas europe west + english jazyk a niekto ti zacne pisat po rusky, kludne mozes reportnut.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ono ide aj oto,ze kazdy ma svoj rating ktory ty nevidis... a ty mozes mat odohratych aj 2000 hier a mozes byt aj 155 level,furt to bude jedno ked budes mat pomer vyhier/prehier - 1000/1000.... proste furt budes mat ten low rating... preto ta to neda k niakym dobrym hracom,lebo zas pre nich by si bol noob
Professional
Professional

mas niejaky zdroj? lebo pochybujem, ze vyhladava hracov podla wins/loses.
Son-Goku
Darca
Darca

majki jasne beriem to,nevedel som co mam kupit.ja som sa zdrziaval v uzadi,tak viac menej nakupujem podla odporucani co su v menu.vanguard nakupujem na axeho,sem tam lancera,na magov to nedavam.
croven ak je to pravda,tak beriem lebo mam fakt viac prehier :D,ale zas supnut ti tam novacika? 1 lvl 4 hry za sebou je moc.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku napísal:majki jasne beriem to,nevedel som co mam kupit.ja som sa zdrziaval v uzadi,tak viac menej nakupujem podla odporucani co su v menu.vanguard nakupujem na axeho,sem tam lancera,na magov to nedavam.
croven ak je to pravda,tak beriem lebo mam fakt viac prehier :D,ale zas supnut ti tam novacika? 1 lvl 4 hry za sebou je moc.
http://www.playdota.com/forums/showthre ... ht=ranking
takze ako som povedal,mozes mat odohratych ja 165156 hier,ale ked budes v zapore,tak proste mas smolu no... preto hravaj s kamosmi :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Croven napísal:ono ide aj oto,ze kazdy ma svoj rating ktory ty nevidis... a ty mozes mat odohratych aj 2000 hier a mozes byt aj 155 level,furt to bude jedno ked budes mat pomer vyhier/prehier - 1000/1000.... proste furt budes mat ten low rating... preto ta to neda k niakym dobrym hracom,lebo zas pre nich by si bol noob
S pomerom vyhier/prehier to nema nic spolocne, matchmaking je stavany tak aby kazdeho hraca tlacil na 50/50 ci je to noob alebo pro.
Son-Goku
Darca
Darca

M4jk1:-) napísal:Son-goku: preto bol enemy team noobov, lebo ten matchmaking ti vyhlada vacsinou seberovnych hracov (ale zalezi to aj v akom stacku ides hrat). Jasne ze ked mas malo hier, tak tazko sa dockas spravodlivosti.
Podla typu enemy hrdinov, vidim ze sposoboval hlavne Physical damage a ty nemas nic na +armor ani na blokovanie physical damage napr. vanguard. Toto co mas je klasicky item build pre zaciatocnikov. Vidi recomended item aghanim ( a parada vylepsi to ulti) tak to spravim. Bloodstone je tiez blbost za necrolyta lebo (1 charge = 1 mana regeneration per second....) to sa hodi maximalne tak za storma, leshraca, timbersaw kde nemaju cooldown na ulti. To nie je hate proti tebe, len vacsina zaciatocnikom chyba sebareflexia.

L.A.M.E pls. vacsina hracov co poznam a hraju to uz cca 5+ rokov hraju v lokalite kde sa nachadzaju. Nikdo nehra russia server alebo us west, australia. Mozno to bude tym ze zaciatonici si nechaju vsetky lokality zaskrtnute a ked si nechas europe west + english jazyk a niekto ti zacne pisat po rusky, kludne mozes reportnut.
zaskrtnute to mam hlavne preto ze na us a australii byva pomenej rusakov.len ma zaujima mam teda anlgick jazyk zaskrtnuty,lenze brazilci a rusi a podobna verbez,nema problem vypisovat vo svojej reci.je to vobec mozne reportnut?uznaju to?mne uz ani nechodia nejako oznamenia ze hrac dostal punish a tak.inak hrava tu niekto solo?uplne dodrbali matchmaking.uz druha hra po sebe a lvl 1,lvl 9.aj na dev.dote sa stazuju
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Son-Goku
uz to tu pisem asi 5. krat, najdi si kamaratov, chojte na niaky komunikacny program a vsetky tieto tvoje problemy zmiznu a mozes si hrat kludnu dotu :)
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

a co ked kamarati zrovna nehraju ked chcem hrat ja?
Son-Goku
Darca
Darca

a co ked tam mam len corn flake? :lol: pred oficialnym vydanim sa to este dalo hrat,ale teraz je to totalny odpad.nevravim ze som pro ,ale to co valve robi,je cele zle,ked nasilu tlaci novacikov do teamu.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja kludne aj tyzden nehram ked neni parta,ja uz som sa dost ponervoval v LoL a v HoN, a viem ze radsej tyzden pockam kym sa najdu chalani a zahrame za den ale 8 kvalitnych hier,ako kazdy den hrat hry ktore su pre teba utrpenim... alebo si len tak hram s botmi no :D
Professional
Professional

son-goku asi zatial co ti ostava hrat co najlepsie a odohriat vela hier, fakt daj si len europe west 9 (pripadne aj east) a englsih jazyk.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

a nehravaj allpick, to je podla mna najhorsi mod v celej hre, hravaj ar/sd/rd a zozen si aspon 1 kamosa s ktorym budes chodit na linku,jeden bude support a druhy carry
Napísať odpoveď