ahoj
nema prosim vas niekto zaplatene markizacke voyo ?
niekedy okolo 01. 07. 2013 tam vraj v telerane hovorili o niecom ako zosilnovace wifi signalu. neviem ci na strane vysielaca alebo prijimaca.
este som o takom niecom nepocul, a v telke to zvyknu vysvetlovat laicky pre debilkov, rad by som si pozrel iba ten usek
dakujem
voyo markiza
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: voyo markiza
Ake zosilnovace??? Riesenim je silnejsia antena, resp. zariadenie s vyssim vyzarovacim vykonom. V Europe je urceny strop pre tieto zariadenia, ale niektore sa daju obist upravou firmwaru. Lepsi signal ziskas aj vtedy, ak na strane klienta pouzijes silnejsiu antenu.
skus extender ...stoji to cca 30€ ... vacsia antena ti nie vzdy pomoze(zalezi ake mas zariadenie)....
-
Master_Blaster
Medium Expert
asi to bude nieco ako toto
ale furt mi neni jasne ako to funguje
Kód: Vybrať všetko
http://www.itnews.sk/spravy/tlacove-spravy/2013-07-26/c157849-zosilnite-wi-fi-signal-s-novym-extenderom-tp-link?utm_medium=email&utm_source=newsletterRe: voyo markiza
jednoducho ked mas router od tplinku stlacis tlacitko na routy a zaroven na extendry a zosiluje vsetko z routru ... ked nemas router od tp linku pripojis sa na extender cez kabel .... zobrazi ti dostupne siete a ty si nastavis ktoru ma zosilovat ... jednoducho vsetko co pride zosili a posle dalej....