The Avengers
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Avengers
Steven666: ten článok som pridal na strane 2 
-
Steven666
King
som nevedel
ale preto dedukujem že
Spoiler
Thanos bude v Avengers 2
Ja som vedel dopredu ze po konci bude scenka, tak som bol zvedavy aka bude reakcia ludi po skonceni filmu. Ale na moje prekvapenie v sale zostalo ticho a nechali nas dopozeratSamanthaMM napísal:škoda, že som ten článok nečítala skôr - vďaka
akurát som si pozrela druhú potitulkovú scénu a je to fakt vtipná peckaškoda, že v našich kinách nebeží (ale aj tak by som ju nevidela, neviem, čo je to za zlozvyk v slovenských kinách, že rozsvietia a vyháňajú vás von hneď ako sa začnú titulky
)
Mne nech kecajú čo chcú. Zaplatil som si za plnú stopáž filmu, nemôžu ma vyhnať 6 minút pred koncom. Na Avengers som si pekne zostal, pretože ako poznám Marvel, tušil som že po titulkoch niečo bude. Keď nás všetci obchádzali a arogantne po nás pozerali, ako sedíme v strede sály, pousmial som sa keď sa masa ľudí obracala pri vchode do kinosály, a po stojačky z rohu dopozerali potitulkovú scénu. 
-
Sarger
Guru wannabe
Takže ďalším prírastkom do rodinky Avengerov by mal byť Black Panther (kto sleduje Avengers: Earth's Mightiest Heroes vie o koho sa jedná), ale zatiaľ to nie je oficiálne potvrdené... http://www.moviezone.cz/clanek/21260-da ... k-panther/
Ak by sa to potvrdilo bolo by to príjemné spestrenie
Ak by sa to potvrdilo bolo by to príjemné spestrenie
Avengers videní po druhý krát v ZV na D-Box 4D kreslách. Sakra, neskutočná vec, chodil by som na to každý deň! Len keby to nebolo také drahé. 
-
Sarger
Guru wannabe
Aké je to "4D"? Premýšľal som nad tým od otvorenia kina, ale stále nie som rozhodnutý.
//w00dy: jasné že viem čo to znamená, ale chcel som vedieť jeho názor, či sa to fakt oplatí za tých 13€.
//w00dy: jasné že viem čo to znamená, ale chcel som vedieť jeho názor, či sa to fakt oplatí za tých 13€.
-
w00dy
Light Star
Myslím že 4 dimenzia je niečo ako zmena vzduchu /vietor - podla filmu/ a lepší "priestorový" zvuk 
/// 4D + 3D = - 3D kino s okuliarmi
4D - Pohybové sedadlá, fúkanie vzduchu a lepší tzv. priestorový zvuk 
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2012, 15:54)
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/161 ... vrope.html
+++ Vo zvolene stojí 1 lístok 4D+3D - 12,99 € .. iba 4D = 9,90 €
kamarát na tom bol //neviem, či práve na Avengers// a hovoril, že za tú cenu to celkom stálo... ja osobne by som asi nevyhodil 13€..
/// 4D + 3D = - 3D kino s okuliarmi
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2012, 15:54)
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/161 ... vrope.html
+++ Vo zvolene stojí 1 lístok 4D+3D - 12,99 € .. iba 4D = 9,90 €
kamarát na tom bol //neviem, či práve na Avengers// a hovoril, že za tú cenu to celkom stálo... ja osobne by som asi nevyhodil 13€..
Striekajúca voda a fúkanie vzduchu je trapná kolotočárska záležitosť, rovnako aj pohybové "sedadlá", často na jarmokoch, ktoré stoja na železnej konštrukcií , vŕzga to, trhá to, a pod...
Poriadne 4D kino, nejde o nič iné ako o sedadlá so spätnou väzbou. Teda taktiež pohyblivé, ale už je to naozajstný pohyb, kde ten film proste cítite. Žiadny vzduch, ani voda, ani nič podobné. Nájdite si na internete D-Box.
Áno, stálo to za to, ale cena je vysoká. Ale raz to roka sa to dá vydržať.
Poriadne 4D kino, nejde o nič iné ako o sedadlá so spätnou väzbou. Teda taktiež pohyblivé, ale už je to naozajstný pohyb, kde ten film proste cítite. Žiadny vzduch, ani voda, ani nič podobné. Nájdite si na internete D-Box.
Áno, stálo to za to, ale cena je vysoká. Ale raz to roka sa to dá vydržať.
-
Sarger
Guru wannabe
Nové info/drby k IM3.. http://www.moviezone.cz/clanek/21424-co ... n-manem-3/
-
Old Dirty Bastard
Guru
kdesi na nete som našiel fotky od ľudí, ktorí stavali kulisy pre film a zábery z natáčania. podľa záberov to vyzeralo, že vo filme uvidíme aj skupinu A.I.M. a Iron Patriota.
-
Sarger
Guru wannabe
Už sa na net dostali aj vystrihnuté scénky a Item 47 item.. http://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=66066
Škoda že niektoré z nich nezaradili do filmu
+ bonus (Thor "žonglujúci" s kladivom a Banner na konci sú TOP)
Škoda že niektoré z nich nezaradili do filmu
+ bonus (Thor "žonglujúci" s kladivom a Banner na konci sú TOP)
Konecne vyslo BD tak dnes som si to hned aj vychutnal, slusna nakladacka, thor zabijal s tym kladivom este aj hulka prefackal,
scarlet ukazala fesne krivky, vsetko nakoniec poriesil manik stark.. bavil som sa napad chvalim 8,7/10
ps: na foto acura za 9mega $
scarlet ukazala fesne krivky, vsetko nakoniec poriesil manik stark.. bavil som sa napad chvalim 8,7/10
ps: na foto acura za 9mega $
-
uplink
VIP
Trussardi -
Spoiler
napchávanie bolo epické na konci, kvalita úžasná, konečne fullscreenová a nie tie 21:9 a pod. Ja som ronil slzy keď došiel Hulk ku Lokimu do Stark Toweru a Loki na neho začal hučať že on je boh, a on by sa mu mal poddať. Hulk na to len zafuňel no a zvyšok konec. Ako ho vyplieskal, tak to som nemohol
Trochu mi vadil ten agent s tým lukom, ako bol sympaťák, ale to ako z toho luku strielal. Tá agentka bola oveľa lepšia podľa mňa.
Tak isto tá flyin fortress bola "trochu" prehnaná. Avšak captain america bol roztomilý, ako sa snažil s jeho "len" silou popri tých ostatných.
A toho agenta zo shieldu mi bolo úprimne ľúto, tzn. že v ďalších dieloch nebude a on bol totálna ikona
Trochu mi vadil ten agent s tým lukom, ako bol sympaťák, ale to ako z toho luku strielal. Tá agentka bola oveľa lepšia podľa mňa.
Tak isto tá flyin fortress bola "trochu" prehnaná. Avšak captain america bol roztomilý, ako sa snažil s jeho "len" silou popri tých ostatných.
A toho agenta zo shieldu mi bolo úprimne ľúto, tzn. že v ďalších dieloch nebude a on bol totálna ikona
-
Steven666
King
no dvojka Avengers už má podtitul : Age of Ultron
Huraa bude avengers
ja pojdem už len z toho dôvodu aby som videl komiksovych maniakov v prevlekoch ich komiksovych hrdinov