Peter Osuský oznámil kandidatúru na Prezidenta

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Peter Osuský oznámil kandidatúru na Prezidenta

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak to tu máme. Už tu máme aj tému o Kiskovi, nebolo by lepšie vytvoriť nejakú špeciálnu o nadchádzajúcich prezidentských voľbách?

K Osuskému - vzhľadom na to, že sme všetci odkázaní v drvivej väčšine iba na médiá (ak teda niekoho niekto osobne nepozná), môžeme si utvoriť obraz iba z dostupných informácií. Osuský sa mi celkom pozdáva, hoci je samozrejme taktiež iba "poskytnutý" jednou zo strán, no to robia aj všetky ostatné. Som veľmi zvedavý, že ako sa to bude vyvíjať, hoci priznajme si - ak bude kandidovať Vlastnou Hlavou, tak to má prehraté úplne každý.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Peter Osuský oznámil kandidatúru na Prezidenta

Príspevok od používateľa hughito »

beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nemam nic proti, ale keby si mam vyberat medzi nim, Kiskom a Prochazkom, tak asi Kiska...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Zatiaľ je mne najviacej sympatický Osuský ale keby sa dostal do druhého kola s Ficom tak by nemal podľa mňa žiadnu šancu. Čakám na ďalšie mená kandidátov, som zvedavý kto bude ešte kandidovať.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Osuský????
Veľký bojovník proti vzniku republiky teraz chce byť jej prezidentom???? No ďakujem pekne....
Najprv aktivista OKS, potom zrazu naklusá k Sulíkovi???? Tak najprv "neokonzervatívec" (či jaký trockista), a už je liberál.... Skôr vidím bastarda bez chrbtovej kosti, ktorý sa snaží mať nejakú tú dobre platenú funkciu.... a už je jedno s kým to ťahá.... neschováva kdesi ešte členskú legitimáciu KSČ? To by ma vôbec neprekvapilo....
ak by som to zobral od piky.... dáme si do Google "Peter Osuský" a nájdem jeho blog, kde má obrázok čechoslováka Masarýka. To bude asi jeho vzor.... Nepriateľ slovenskej národnej myšlienky, človek ktorý s Benešom spískal porušenie Pittsburgskej dohody, zarytý čechoslovák.... Takže asi toľko k Osuskému a jeho vzorom.... Takéhoto prezidenta skutočne nepotrebujeme....
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Cesar napísal:Zatiaľ je mne najviacej sympatický Osuský ale keby sa dostal do druhého kola s Ficom tak by nemal podľa mňa žiadnu šancu. Čakám na ďalšie mená kandidátov, som zvedavý kto bude ešte kandidovať.
No on j z tej kliky: Ve volbách do Národní rady SR konajících sa 12. června 2010 získali Peter Zajac, Peter Osuský, Ondrej Dostal a František Šebej dostatek preferenčních hlasů, na to aby se dostali do NR SR na kandidátce strany MOST-HÍD.
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

Osusky je celkom zaujimavy kandidat, no tym je aj Kiska a je velmi tazke kto postupi do druheho kola.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Meh. http://www.peterosusky.sk/13/nazor-petr ... edomi.html Na jednej strane uznávam, že sa chce tváriť "nezávisle" od SAS a ich liberalizmu, na druhej strane je toto myšlienka, ktorá mi je proti srsti. Nuž ale ako prezident nebude môcť do takýchto vecí aj tak moc kafrať, v každom prípade u mňa opäť prepadol.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

On to sam v nejakom videu povedal - v otazkach ekonomickych je skor liberal a v otazkach ludskych skor konzervativec.

Nechcem byt OT ale preco ti vyhrada vo svedomi ohladom potratov vadi? Chapem, ze sa ti nepaci jej presadzovanie Vatikanom (to ani mne) ale prave ohladom potratov s nou suhlasim. Potrat mimo ohrozenia zivota matky v ziadnom pripade nema co robit medzi standartnou zdravotnou starostlivostou a pravo odmietnut robit nieco s cim nesuhlasim (a nenutia ma k tomu okolnosti) povazujem za dobre.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Keď vidím kto všetko kandiduje, mal by som aj ja...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Nemozes, vdaka bohu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Skôr žiaľ Bohu. Po dvoch dňoch ako prezident by ma zabila mafia. Lebo by som spravil také reformy, že by sa ani z môjho stola nedostali. Všetci politici 500 e/hrubom plat, rómom byty preč, do štátnej správy by som nalial prachy, zoštátnil všetky pokradnuté a sprivatizované koncerny, minimálne jazdné v taxíku 5 eur, na km 1 euro, nástupné na telefón 1,20 eur, učitelia, lekári, etc. všetko by malo minimálne 1500 e/čistom, hudobné spoločnosti by platili totálne mastné poplatky z tých miliónov čo "zarobia", z EU by som najal súkr. armádu a vybil celú mafiu rad radom, ako by to šlo.

Peňazí je na SVK dosť, lenže sú vo vačkoch pár desiatok ľudí, tie by šli ihneď od štátnej pokladnice, nakúpenie liekov, zariadení pre nemocnice, seniorské domovy by mali brutálnu podporu, smetiari by zarábali viac, a manažérske platy by boli zakázané, ťažké kontroly všetkých účtov tých "pseudopodnikateľov" ktorým prejdu milióny eur po účtoch a nik po tom ani neštekne.

Podplácanie by nehrozilo, mám toho veľa v hlave, ale ako som napísal, už len pri pokuse o to čo som napísal by ma zabili, celú moju [zvyšok] rodiny a koniec. Bolo by ticho a všetko by šlapalo ďalej.

A také spoločnosti ako Penta a J&T, fú, to by boli fukoty. Zo dňa na deň...

Avšak problém je že Prezko je len figúrka, čo sa napapá pri korýtku, nemá žiadnu moc, ani parlament nemá žiadnu moc. Ale J&T, Penta a pod. jednoducho mafia má moc. Takže len utópia.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Prezident u nas take pravomoci nema.
uplink napísal:Peňazí je na SVK dosť, lenže sú vo vačkoch pár desiatok ľudí.
Penazi je dost aj v statnom rozpocte keby sa kradlo rozumnejsie.
uplink napísal:...lenže sú vo vačkoch pár desiatok ľudí, tie by šli ihneď od štátnej pokladnice, nakúpenie liekov, zariadení pre nemocnice, seniorské domovy by mali brutálnu podporu, smetiari by zarábali viac, a manažérske platy by boli zakázané, ťažké kontroly všetkých účtov tých "pseudopodnikateľov" ktorým prejdu milióny eur po účtoch a nik po tom ani neštekne.
Velmi zle riesenia. Ale sme OT.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

javatar - to by bol len first strike na vyrovnanie tej neskonalej chudoby na Slovensku, zvyšok by som po dohovore s ekon. odborníkmi dorovnal. Samozrejme že to čo zaviedol Robko Fiko je chujaresovina a aj tak to nefunguje.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Chudobu prerozdelenim penazi nevyriesis.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

javatar: Prečo? Napríklad pre toto http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-20321741 Kto má väčšie právo na život, nenarodený plod, alebo narodená žena? Kto je cirkev a kresťania, že si to môžu dovoliť posudzovať? Kto sú oni, že vedia hneď dogmaticky odpovedať na to, čo veda rieši už veľmi dlho - a teda kedy sa plod stáva dieťaťom?

Osuský práve kvôli tomu v mojich očiach klesol, pretože my muži by sme mali byť tí poslední, kto sa má k tomu vyjadrovať a keďže v cirkvi na vedúcich postoch veľmi veľa žien nie je a vedia o tom husí prd, mali by čušať a riešiť svoje problémy...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:Chudobu prerozdelenim penazi nevyriesis.
lebo 99% financií u 1% populácie rieši 85% hladujúcej populácie, 10% živoriacej, 4% žijúcej ako Ty a ja a 1% ľudí, čo majú finančné prostriedky na milióny životov :?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Hlas ti prislubim ak slubis vystupenie z EU, UN, EEA, NATO.

//
seth82 napísal:Môžete to vystúpenie praktizovať až potom, až to tu všetko popredávam? Potom môžete za mnou zavrieť...
OK, neni problem, dame nejaky timeout. Urcite sa na vsetkom rozumne dohodneme.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Môžete to vystúpenie praktizovať až potom, až to tu všetko popredávam? Potom môžete za mnou zavrieť...

K veci: Prezident na také niečo práva nemá a aj ak by mal, určite by k tomu nedošlo...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nikto na také niečo práva nemá, ani kráľ, ani monarch, nikto. Vždy za tým stojí skupinka ľudí čo ťahá za nitky. Preto tá súkr. armáda sfanatizovaných žoldákov...
Napísať odpoveď