League of Legends
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
uplink, ani nie. proste priznaj ze tvoj kamos proste ma daleko k top hracovi
za posledne dni sa nikam nepohol a to hraje a streamuje takmer neustale.
-
uplink
VIP
Hotwire - za tých pár týždňov sa dostal z Bronzu do Platinum. Kto z Vás sa dostal za mesiac a pol z totálneho dna do Pt1 sám? Nikto myslím. Keby si sledoval hry, pochopil by si že jeho taktiak je bezchybná, problém je keď sa rozhodne retard ísť junglovať, keď má pred sebou vežu s 2% hp, alebo keď je teamfight a niekto jungluje. Preto je Pt1, nie preto že by bol zlý.
A vezmime to teraz matematicky.
1st death: 300 gold
2nd death: 255 gold
3rd death: 217 gold
4th death: 185 gold
5th death: 157 gold
6th death: 133 gold
7th death: 113 gold
etc. Tzn. že keď proxovaním, jeho tím má iQ aspoň 70 a chápu že keď ho naháňajú 3ja tak môžu pushovať líniu, tak 3 veže dajú s prstom v nose, obvykle dá on hore dve a dáva prvý vežu, skoro vždy.
Čiže on za celú hru dá enemy teamu 1 hráčovi ~1360 goldu, svojím "feedovaním". Nevraviac že jeho teammates sú obvykle godlike, alebo dominating a potom bum, na jednu šupu dajú 500 a toto zopáknu 2-3x za hru každý. No, ale dobre, poďme späť.
1 turret = 150 goldu pre teammembera. 1 turret = 750 goldu do teamu. 3 turrets = 2250 turrets do teamu. Obvykle dá do 7 smrtí 4 turrety, tzn. že "nafeedi" 1360 a dá tímu 2250 - 3000 goldu. Zatiaľ čo jeho team memberi dajú tímu 0 a nafeedia opozitný tím 500-1000 gold/hlavu.
No a teraz mi vysvetli ako TITOV feeduje a jeho teammates nie a ako je to neefektívne?
Mne osobne príde 2250-3000 goldu teamu za 1360 goldu nepriateľovi, jednému, viac ako výhodné...
A vezmime to teraz matematicky.
1st death: 300 gold
2nd death: 255 gold
3rd death: 217 gold
4th death: 185 gold
5th death: 157 gold
6th death: 133 gold
7th death: 113 gold
etc. Tzn. že keď proxovaním, jeho tím má iQ aspoň 70 a chápu že keď ho naháňajú 3ja tak môžu pushovať líniu, tak 3 veže dajú s prstom v nose, obvykle dá on hore dve a dáva prvý vežu, skoro vždy.
Čiže on za celú hru dá enemy teamu 1 hráčovi ~1360 goldu, svojím "feedovaním". Nevraviac že jeho teammates sú obvykle godlike, alebo dominating a potom bum, na jednu šupu dajú 500 a toto zopáknu 2-3x za hru každý. No, ale dobre, poďme späť.
1 turret = 150 goldu pre teammembera. 1 turret = 750 goldu do teamu. 3 turrets = 2250 turrets do teamu. Obvykle dá do 7 smrtí 4 turrety, tzn. že "nafeedi" 1360 a dá tímu 2250 - 3000 goldu. Zatiaľ čo jeho team memberi dajú tímu 0 a nafeedia opozitný tím 500-1000 gold/hlavu.
No a teraz mi vysvetli ako TITOV feeduje a jeho teammates nie a ako je to neefektívne?
Mne osobne príde 2250-3000 goldu teamu za 1360 goldu nepriateľovi, jednému, viac ako výhodné...
-
lekoklatik
VIP
Ten tvoj top/pro hrac ma od top/pro hraca na mile daleko.
To ze vie anglicky a dokaze si precitat co ktora abilita robi a co ktory item robi a ako to vsetko skombinovat dokopy a ze za farmenie su goldy a ze wardy su dolezite a mnoho dalsich pre LoL uplne normalnych veci z neho nerobi top/pro hraca, len obycajneho casual hraca.
Ked nedokaze zvladat stresove situacie, nech sa da liecit a ak tohto hraca skutocne uznavas, tak mas velmi zvlastny vkus, pripadne zmysle pre humor (ale ten uz pozname ^_^).
btw to kde si pisal ze LoL je totalne jednoducha hra bez stipky strategie ma len utvrdzuje v tom ze LoL az tak nezaujal a nevenujes tejto hre velku pozornost. Bud v tom ostan a nevenuj hre pozornost ale nepis blbosti, alebo sa do hry poriadne obuj a pis aspon trosku logicky.
To co ty popisujes ze ako, kde, co a kedy dostava kto goldov za ake tower takedowns ci ine predsa vieme. Ale to z nas nerobi ani top, ani pro hracov.
To ze vie anglicky a dokaze si precitat co ktora abilita robi a co ktory item robi a ako to vsetko skombinovat dokopy a ze za farmenie su goldy a ze wardy su dolezite a mnoho dalsich pre LoL uplne normalnych veci z neho nerobi top/pro hraca, len obycajneho casual hraca.
Ked nedokaze zvladat stresove situacie, nech sa da liecit a ak tohto hraca skutocne uznavas, tak mas velmi zvlastny vkus, pripadne zmysle pre humor (ale ten uz pozname ^_^).
btw to kde si pisal ze LoL je totalne jednoducha hra bez stipky strategie ma len utvrdzuje v tom ze LoL az tak nezaujal a nevenujes tejto hre velku pozornost. Bud v tom ostan a nevenuj hre pozornost ale nepis blbosti, alebo sa do hry poriadne obuj a pis aspon trosku logicky.
To co ty popisujes ze ako, kde, co a kedy dostava kto goldov za ake tower takedowns ci ine predsa vieme. Ale to z nas nerobi ani top, ani pro hracov.
uplink už dosť..už asi 5 strán ho stále brániš,pričom vôbec nemá čo ponúknuť..už by stačilo
+1 Akurat nechapem,co ho tak branis..CHapem ,ze ma svoju strategiu hry,ale to ma kazdy hrac.A on hra v prvom rade solo QUEE nieje nic viac ako ostatni a tym padom im nema pravo rozkazovat alebo nebodaj na streame nadavat.Raz prisiel do loby clovek,hodil stream a smurfoval z platiny.Zapol som si jeho stream na notebooku a na PC hral.Tiez len vkuse nadaval a hovoril ake sme lamy a neviem co,pritom u nas ho nikto neflamil ani nic.Kazde jeho druhe slovo bola nadavka.Neviem ako ty,ale ja som sa po celu hru citil velmi spatne a darilo sa mi ovela menej kvoli tomu,ked do teba takyto pripad celu hru len husti a nadava. Takze koniec koncov prinesie teamu aj zlu naladu,co ma za nasledok ,ze jeho team hra ovela horsie.. Dalsi pripad bol este v cias ap yiho.Mal main acc v diamond IV alebo tak nejak.Narozdiel od toho on na streame rozpraval k veci a nepovedal,ze ty si kus koko** a odinstaluj to,ale povedal toto si neurobil dobre a mohol si to urobit takto.Preto ho cely team respektoval a pocuval.lekoklatik napísal:Ten tvoj top/pro hrac ma od top/pro hraca na mile daleko.
Dalsia vec,ze par videii co som pozriel,kde mal max rage je pravda,ze mal v teame kretenov.Pretoze ked on drzi na tope 2-3,nechapem co robi ostatok teamu,ked mozu znicit vezu,zabit draka, pripadne rushnut barona... nie raz nam to vyhralo hru.
PS:Prepac,ale vazne si nemyslim,ze stoji v nejakom elo helli a je na ovela vyssej urovni.Proste je platina 1,je to velmi pekny vykon,ja to beriem ,ale momentalne je to jeho strop asi.
ma plat 1 a dostal sa tam len preto , ze vie hrat jedneho championa jednym sposobom?to nieje velky uspech
-
uplink
VIP
On hrá dvoch šampiónov, 5timi stratégiami, lebo idiotov nepotiahneš nikým iným, vie hrať každého a špičkovo. Problém je že na to potrebuješ špičkový tím a ten luxus on nemá.
-
uplink
VIP
Asi toľko:
uplink napísal:vie hrať každého a špičkovo.
-
lekoklatik
VIP
Nech hrá full premade. Problem solved.uplink napísal:Problém je že na to potrebuješ špičkový tím a ten luxus on nemá.
-
uplink
VIP
lekoklatik - je problém zohnať ľudí, ktorí sa neriadia blbosťami, ktoré sú napísané na nete. Ako že treba mať presnú konfiguráciu tímu, treba džunglovať a iné somariny. Takže nie, nemožné.
-
Hotwire
Addict
skor je problem zohnat ludi ktori by ho vedeli vystat 
-
uplink
VIP
Slavo je pokojný keď ľudia:
nedžunglujú celú hru, len prvých 6-10 minút, kedy to má fakt zmysel a potom lane zarába tak 3x toľko
keď ľudia nemajú nutkanie po úspešnom pushnutí veže prípadnom ACE-e enemy teamu ostať v enemy základni s 1/3 až 1/5 zdravým a nechajú sa ACE-núť nazad
keď ľudia reagujú na to keď ho ako proxy naháňa 10/15/20 sekúnd v ich základni a okolo 1-3ja nepriatelia z enemy teamu, tak nefreezujú líniu, nedžunglujú, nespia na základni a pod.
keď hrozí teamfight a človek neodíde do džungle v endgame po modrý/červený buff [toto je aj moje osobné obĺúbené]
keď nie sú v tíme pripečení ľudia, ktorí nechápu že aj keď má 0/7/x a pushne tím jeho pomocou 3-4 veže, tak dal tímu 2-3x toľko goldu ako "nafeedel"
keď Lee, Ňuňu, Jax, Olaf a podobný samovražední atentátnici neustále neskáču do 2-3och
keď vie tím zatrapovať baróna, draka, alebo enemy buff a to tak, že nevylezie pred tým, než sa tam nahrnie enemy
keď sa teammate nenechá nonstop triafať tým istým spellom dookola v línii od nepriateľa [Blitzova ruka, Ňuňuho kocka, Nidalina kópia, etc.]
keď aspoň trochu človek rozmýšľa pri hre a vie sa prispôsobiť situácii a nie že tím ide do tím fajtu a ja idem presne opačným smerom
keď sa chystá teamfight a všetci teammates nenabehnú do enemy team mlynčeku ako ovce na porážku, namiesto toho aby sa regroupli a udreli naraz zo zálohy
keď človek hrá na istotu [vždy 2 v 1, 3 v 2, 3 v 1, 4 v 1, 4 v 2, 4 v 3, 5 v 1-4] a nie že si borec myslí že je nafeedený a tak skočí do 4och, umrie a nafeedi tak, ako nikto pred ním, tzn. že dá 2-3 asisty a jeden plnohodnotný kill
keď človek neopúšťa svoju líniu, nenecháva enemy minionov pushovať jeho vežu, nelozí za huntom do džungle, pre buffy, alebo do cudzej línie a čaká v kríkoch, zatiaľ čo mu kúšu vežu, nedžungluje trápnych vlkov, alebo duchov v džungli, keď má v lajne 500 goldu v last hitoch a pod.
Je toho veľa, a je to také jednoduché a primitívne. Človek ani hrať nemusí vedieť, stačí aby nefeedoval [naozaj feedovať, nie proxovať], nedžungloval nonstop, nenechal si pushovať líniu a vedel aspoň trochu predvídať enemy movement [keby ste poznali TiTOVa ako ja, tak 99% času vie PRESNE kde sa nachádzajú nepriatelia, či už v ich džungli, alebo kdekoľvek na mape vo fogu, je ako radar]
Je toho veľa, a je to také jednoduché a primitívne. Človek ani hrať nemusí vedieť, stačí aby nefeedoval [naozaj feedovať, nie proxovať], nedžungloval nonstop, nenechal si pushovať líniu a vedel aspoň trochu predvídať enemy movement [keby ste poznali TiTOVa ako ja, tak 99% času vie PRESNE kde sa nachádzajú nepriatelia, či už v ich džungli, alebo kdekoľvek na mape vo fogu, je ako radar]
Suhlas.Hotwire napísal:skor je problem zohnat ludi ktori by ho vedeli vystat
Pozries jeho jeden Stream a je ti jasné ,že nie je v poriadku.
-
uplink
VIP
BE11 - pozrieš si 10 jeho streamov a zistíš že je génius 
-
lekoklatik
VIP
uplink - nedocital som tie pravidla tvojho uber kamarata ale hovorim nie, nepojdem k nemu do teamu
A uz prosim dost, zasralo sa tu dost stran o jeho "skille" ktory ucividne nikomu az na teba nepride dostatocne vysoky na taku bohapustu obhajobu.
Vieme ze tento psychopat zije, dostatocne si nam ho opisal, poskytol videa a uz fakt nemas co napisat k tomu, aby sme ho brali rovnako ako ty uplink + ty sam tvrdis o LoL z velkej casti velke kktiny.
A uz prosim dost, zasralo sa tu dost stran o jeho "skille" ktory ucividne nikomu az na teba nepride dostatocne vysoky na taku bohapustu obhajobu.
Vieme ze tento psychopat zije, dostatocne si nam ho opisal, poskytol videa a uz fakt nemas co napisat k tomu, aby sme ho brali rovnako ako ty uplink + ty sam tvrdis o LoL z velkej casti velke kktiny.
Ale ja tu hru hrám pre zábavu, a pushovať lajnu 24/7, nechať sa gankovať, neroamovať, nejunglovať, necounterjunglovať, neengageovať (lol) .. tak to ma fakt prestane bavit po 10tich zapasoch a zacnem rageovať ako on ..
plus este k tomu, Platinum I na EUNE je tak niekde na hranici Gold/Plat na EUW / NA .
plus este k tomu, Platinum I na EUNE je tak niekde na hranici Gold/Plat na EUW / NA .
Rad by som sa spytal, len tak z cistej zvedavosti, kolki z vas pre ktorych je Titov casual hrac je v Platinum? 
-
Hotwire
Addict
podla tvojej logiky by pre nas mal byt aj nejaky futbalista Jozko Mrkvicka z hornej dolnej profik lebo my sme vo futbale este horsi nez on
.
to si fakt myslis ze mu tu niekto zavidi? ze mu niekto zavidi ze dostava 9x report v kazdej hre, ze donho stale niekto rype? to mu mame zavidiet .. nie dakujem ..
takisto sa pozri kolko je na cz/sk scene platinum / diamond hracov .. ja mam 16 rokov, pohybujem sa v medzi ludmi v takomto veku a poznam desiatky DETI .. 14-16 rocnych co su v platinum / diamond
ludia na hojko maju vacsinou tak 20+ a lolko hraju len pre zabavu, a hlavne obcas ..
takisto sa pozri kolko je na cz/sk scene platinum / diamond hracov .. ja mam 16 rokov, pohybujem sa v medzi ludmi v takomto veku a poznam desiatky DETI .. 14-16 rocnych co su v platinum / diamond
ludia na hojko maju vacsinou tak 20+ a lolko hraju len pre zabavu, a hlavne obcas ..