Zaujimalo by ma nejake vysvetlenie ohladom toho herneho rezimu. Nejak to nechapem.
Jediny rezim ktory registrujem na svojej telke je ohladom farieb.
TV a PC problem !!!
-
Ryan Giggs
VIP
Re: TV a PC problem !!!
Co na tom nechapes? Proste tv ma herny rezim v ktorom su nativne vypnute vsetky "udelatka" ako redukcie sumu, skenovanie ci blikanie podsvietenia, interpolacia pohybu atd. Tym ze su vypnute, ma TV menej prace so spracovanim obrazu a teda trva jej to kratky cas. Tym padom sa znizuje input lag, ktory je tak podstatne nizsi ako v nejakom standardnom, dynamickom atd. rezime.
Aj tvoj tv musi mat nejake prednastavene obrazove profily. A tie nie su len ohladom farieb.
Aj tvoj tv musi mat nejake prednastavene obrazove profily. A tie nie su len ohladom farieb.
Aha to dava logiku. Zase som mudrejsi.
ešte mam menši problém...
Usporiadam si ikony na ploche tak ako chcem ale stále my ich vráti na začiatok na jednu kopu
vie my poradiť ?
Usporiadam si ikony na ploche tak ako chcem ale stále my ich vráti na začiatok na jednu kopu
vie my poradiť ?
-
Dildogripak
Medium Professional
http://plazmove-televizory.heureka.sk/p ... tx-32le7p/
Objednal som Magio Sat. Pýtam sa: Pôjdu mi na tejto telke HD programy? Budú v dobrej kvalite?
V prípade ak nie, dá sa zohnať niečo do 250(MAX!) v lepšej kvalite, aby sme nešli pod 32"?
Objednal som Magio Sat. Pýtam sa: Pôjdu mi na tejto telke HD programy? Budú v dobrej kvalite?
V prípade ak nie, dá sa zohnať niečo do 250(MAX!) v lepšej kvalite, aby sme nešli pod 32"?
-
Ryan Giggs
VIP
Preco by ti HD programy nemali ist? Tej otazke nerozumiem.
Co je dobra kvalita pre teba nemame ako vediet. Zapojis a uvidis ci ti to vyhovuje alebonie. Az potom uvazuj o novom tv. Aj ked za 250 eur nie je o co stat. To velmi lepsie nebude.
Co je dobra kvalita pre teba nemame ako vediet. Zapojis a uvidis ci ti to vyhovuje alebonie. Az potom uvazuj o novom tv. Aj ked za 250 eur nie je o co stat. To velmi lepsie nebude.