League of Legends
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
devzyo1g je tusim v diamonde, takze neviem ci mas nahrane viac nez on, just sayin 
-
uplink
VIP
Však písal že je v golde, mal som kvantum accov a väčšina hier boli normaly, kvôli známym. Dúfam že niekto postne že v diamonde, alebo platinum sú iní hráči, nič by ma viac nepotešilo
sú tam rovnakí tupci ako všade inde, proste hlúpi a obmedzení ľudia.
Son-Goku - on kričí všeobecne, nonstop.
Son-Goku - on kričí všeobecne, nonstop.
-
Hotwire
Addict
myslim ze pred casom spominal ze ma aj diamond ucet, ak sa mylim tak sorry. tak diamond ma urcite vyssiu uroven nez nizsie ligy, ale co pozeram streamerov tak obcas maju v tyme (alebo proti sebe) takych ludi ze az pozeram ako sa tam mohli dostat....typicky priklad je Ben The God, na NA, ktory 99% hier v ktorych ho vidim tak feedi, a raguje dopredu jak keby bol tank.
pockaj aha ja som si myslel ze tam sa da pouzit mikrak aj priamo v hre.da ci neda ja uz ani neviem...
ako mozes porovnavat normal zapasy niekde v silver-gold a rankedy v diamond/platinum? tam je kur*a velky rozdiel ..
ide o to, ze ty tu hru ovladas teoreticky, mas krasne pokrytu celu titov-ovu strategiu, dokazes obhajit vsetko .. ked je to take lahke, chod si zahrat ty a stavím sa, že si ani neprdneš.
ide o to, ze ty tu hru ovladas teoreticky, mas krasne pokrytu celu titov-ovu strategiu, dokazes obhajit vsetko .. ked je to take lahke, chod si zahrat ty a stavím sa, že si ani neprdneš.
-
uplink
VIP
DEVZYO1G -
rozdiel a aký prosím Ťa? Rozdiel je medzi hrou čo hrá premade 5 a sú na skype. vs solo/duo queue, ale nie medzi Bronze V a Diamond I. Tam je rozdiel nulový, s tým rozdielom že sú tam ešte väčší tupci. Celý deň ako robím mi na druhom monitore bežia zápasy a vidím čo tam hrá za zberbu. To je akurát tak Tvoje zbožné prianie aby tam bol rozdiel, žiadny nie je. Beztaktické zombies sú ako v Bronze V, tak v Diamond I. Ono stále platí že keď sa stretne tím idiotov a tím idiotov, tak tím idiotov proste vyhrá a takto sa to postupne vyselektovalo.
Keby bolo ELO spravodlivé a to tak, že death -10, kill +2, assist +1, loss -20 a win +10, tak by každý hráč bol tam kam patrí. Ale tým že Ty proste môžeš po sebe chytiť 100 hier geniálnych teammates, alebo môžeš chytiť po sebe 100 hier tupcov, tak to na fakte nič nemení že ani divízia, ani ELO nič nehovoria. Ani jedno, ani druhé nie je Tvoj personal skill.
Personal skill v LoL neexistuje a nie je nikde zapísaný, maximálne v KDA, kde keď si proxy, tak Ti ide do péčka, avšak to že mal TiTOV KDA x/1,9/x to nikoho netrápi, kým neproxoval.
Ja to nechápem, ako môžu byť ľudia tak obmedzení a nevidieť tú nedokonalosť v tom systéme LoLka. Proste ak niekto hrá 5 v 5 premade nonstop, tak bude mať "asi" trochu iné štatistiky ako keď niekto v kuse fičí na PuGoch, že áno.
Keby bolo ELO spravodlivé a to tak, že death -10, kill +2, assist +1, loss -20 a win +10, tak by každý hráč bol tam kam patrí. Ale tým že Ty proste môžeš po sebe chytiť 100 hier geniálnych teammates, alebo môžeš chytiť po sebe 100 hier tupcov, tak to na fakte nič nemení že ani divízia, ani ELO nič nehovoria. Ani jedno, ani druhé nie je Tvoj personal skill.
Personal skill v LoL neexistuje a nie je nikde zapísaný, maximálne v KDA, kde keď si proxy, tak Ti ide do péčka, avšak to že mal TiTOV KDA x/1,9/x to nikoho netrápi, kým neproxoval.
Ja to nechápem, ako môžu byť ľudia tak obmedzení a nevidieť tú nedokonalosť v tom systéme LoLka. Proste ak niekto hrá 5 v 5 premade nonstop, tak bude mať "asi" trochu iné štatistiky ako keď niekto v kuse fičí na PuGoch, že áno.
-
lekoklatik
VIP
Kde ma ten titov tu skvelu bilanciu so singedom?
Toto je ono? http://www.lolking.net/summoner/eune/34723239
Toto su jeho staty "vie hrat dokonale kazdeho champa"? http://www.lolking.net/summoner/eune/34 ... nked-stats
To ja som mal v season 2 vacsie w/l ratio s LB a LB nevie vyhrat hru, ak to enemy nesurrendne.
Jemu trvalo mesiac a pol kym sa dostal do PI a odohral nieco cez 600+ hier?
Myslim ze rekord par pro hracov z 0 do PI je tusim do 100 hier.
Tento chlapec ma 15 rokov a je v PI s menej hrami nez troll titov - http://www.lolking.net/search?name=fear+factora
keby nemal rozum 15rocneho ako titov a nereagoval by prislusne k jemu veku, nepotreboval by na ten postup tych par tyzdnov. Pripadne keby nechodil do skoly a mohol hrat non-stop. Ale to by mu asi zas strihlo ako tomu trollovi ktoreho obdivujes uplink.
Daj este nejake argumenty ze je pro a jedine on a nikto iny na slovensku nie je pro, pretoze brat jeho meno nadarmo bez predlozky pro je hriech nad hriechmom vsemohucim, nech ti ho mozeme vyvratit a zakopat ho aj s tebou pod ciernu zem. Alebo mu radsej ukaz tuto temu nech mozem s oooo velkym odinom pro hraca vsetko pro vsemohucich orodujucich nestastnykov slovenskych urobit AMA.
Budes tak laskyplny?
Toto je ono? http://www.lolking.net/summoner/eune/34723239
Toto su jeho staty "vie hrat dokonale kazdeho champa"? http://www.lolking.net/summoner/eune/34 ... nked-stats
To ja som mal v season 2 vacsie w/l ratio s LB a LB nevie vyhrat hru, ak to enemy nesurrendne.
Jemu trvalo mesiac a pol kym sa dostal do PI a odohral nieco cez 600+ hier?
Myslim ze rekord par pro hracov z 0 do PI je tusim do 100 hier.
Tento chlapec ma 15 rokov a je v PI s menej hrami nez troll titov - http://www.lolking.net/search?name=fear+factora
keby nemal rozum 15rocneho ako titov a nereagoval by prislusne k jemu veku, nepotreboval by na ten postup tych par tyzdnov. Pripadne keby nechodil do skoly a mohol hrat non-stop. Ale to by mu asi zas strihlo ako tomu trollovi ktoreho obdivujes uplink.
Daj este nejake argumenty ze je pro a jedine on a nikto iny na slovensku nie je pro, pretoze brat jeho meno nadarmo bez predlozky pro je hriech nad hriechmom vsemohucim, nech ti ho mozeme vyvratit a zakopat ho aj s tebou pod ciernu zem. Alebo mu radsej ukaz tuto temu nech mozem s oooo velkym odinom pro hraca vsetko pro vsemohucich orodujucich nestastnykov slovenskych urobit AMA.
Budes tak laskyplny?
ok, mám dosť .. prosím ťa, nevyjadruj sa k LoL, keď ho iba 'sleduješ' a nehráš .. ďakujem. Teoreticky by si mal byť challenger a práve sa chystať na LCS zápas, že? Ale skutočnosť je tak trochu iná.Personal skill v LoL neexistuje
-
lekoklatik
VIP
Tych 200stran z tejto temy je o tom ako vsetci pisu a nadavaju na to ake je lolko nespravodlive, nefer a zle vybalancovane, ze ranked nemeria tvoj skill lebo ty si lepsi hrac a nepatris tam kam ta lol zaradilo, ze ty si dostal retatrdov do teamu a kazdu hru mas len retardov.uplink napísal:DEVZYO1GJa to nechápem, ako môžu byť ľudia tak obmedzení a nevidieť tú nedokonalosť v tom systéme LoLka. Proste ak niekto hrá 5 v 5 premade nonstop, tak bude mať "asi" trochu iné štatistiky ako keď niekto v kuse fičí na PuGoch, že áno.
Dalsich 20 stran su nejake informacie a normalna diskusia okolo hry a tych poslednych 15 stran si zasral ty s tvojim zvlastnym zjavenim a napadom ze nam predstavis svojho choreho kamarata s ktorym ste asi ruka v ruke alebo co.
Tak prosim ta nepis chu**** akoby si mal precitanych celych 235 stran.
Sorry uplink, ale teorizovat vie aj maly chlapec, ale realita je takmer vzdy ina ktora sa odvija od situacie. Cize neviem preco tu stale meleme o titovovi, ktory hra 2 champov a mysli si aky je pro. Nech sa na mna nikto nehneva, ale vacsieho primitiva v spravani pri hrani LoL ako on som nevidel. A je nieco tazke na tom, picknut si singeda a behat do bazy a drzat 3 hracov mysliac si, ze moj team nieco spravi tak je dost mimo. Smiesne. Bavme sa o niecom inom.
-
uplink
VIP
Ste smiešni a bavíte ma, pokračujte prosím 
Škoda, čakal som zase nejaku super slohovú reakciu, kde sa zase nedozviem nič, iba aký je titov super ..
-
uplink
VIP
Nebaví ma dávať reálne argumenty a dostávať odpovede na úrovni zš študentov, to nie je diskusia, ale verbálna poprava. Je to nuda. Ja napíšem matematicky ako by to bolo spravodlivé a namiesto toho aby si to tupá hlava prečítala a pochopila že áno ELO systém asi nie je zrovna najlepší, tak napíše nejakú capinu. Načo reagovať? 
Ja tiez
Ale uz by aj stacilo. Preco tu napriklad nerozoberamu taktiku teamov na lcs ? Alebo o niecom inom, ale nie o tom pro playerovi ?
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2013, 17:58)
uplink, neviem ci mas zahmlene pred ocami alebo si nim oblbnuty, ale kazdy ti povie ze titov nie je pro ako si myslis ty a on sam. Ja uz to nekomentujem.
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2013, 17:58)
uplink, neviem ci mas zahmlene pred ocami alebo si nim oblbnuty, ale kazdy ti povie ze titov nie je pro ako si myslis ty a on sam. Ja uz to nekomentujem.
prosím ťa, veď aký je rozdiel medzi LCS hráčom a TITOVOM? žiadny .. takisto ako žiadny nieje medzi Bronze V a Diamond I .. pche 
-
uplink
VIP
LCS majú výhodu že hrajú v tímoch, videli ste ich hrať sólo? Ja jo, prehrávajú rovnako keď sú v PuGu ako každý iný. Je to o šťastí 
-
lekoklatik
VIP
Zaujimave komunitne napady.
http://www.newsoflegends.com/index.php/ ... ale-11425/
http://www.newsoflegends.com/index.php/ ... ale-11425/
no to je jasne že si ich videl hrať solo, kedže lolko iba pozeráš ...
-
lekoklatik
VIP
Prestan mu venovat pozornost, jeho to prejde ked sa s nim nebude nikto rozpravat.
-
Geogomeogo
Light Professional
Hai z Cloud 9 dal Diamond 5 za 38 hier a WildTurtle Challenger za nejakých 80-85. Blázni típcilekoklatik napísal: Myslim ze rekord par pro hracov z 0 do PI je tusim do 100 hier.
Inak ten Mercy Vote som videl niekde na Reddite, je to veľmi zaujímavý idea a som rád, že si ho Riot všimol, avšak dúfajme, že protihráči budú láskyplní