Centralne zamykanie Skoda Octavia 1
-
Remus12112
Novice
Centralne zamykanie Skoda Octavia 1
Zdravim chcel by som sa spytat, mam problem ze ak odomknem auto tak vsetko sa otvori len zadne dvere za spolujazcom ostanu zamknute, sem tam blbne cely central. Neviete kde by som mal hladat chybu? Alebo co to vlastne moze sposobovat ? A ako to tam je vlastne prepojene. Dakujem za rady.
Re: Centralne zamikanie Skoda Octavia 1
Isiel by som touto cestou: motorcek, diagnostika, kabelaz, RJ, ovladac v kluci...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Centralne zamykanie Skoda Octavia 1
Klucom ci zamkom odomykas??? Kluc ako taky sa da nakodovat. Mas napr. dva kluce, jeden moze odomknut len dvere vodica, druhy moze odomknut vsetky dvere. Je to vsetko o kodovani kluca. Alebo ako pise Juicy, mozu byt vsteky tie veci..., idealne by bolo dat to na diagnostiku.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Centralne zamykanie Skoda Octavia 1
Mal som rovnaky problem a nakoneic skapal uplne. Bol vypaleny kontakt (Taky zlaty pliesok) priamo v centrale v aute. Musel som kupovat novy.
Rada: nekupuj lacne. Teraz klucom zamknem len jedne dvere, takze klucom nedokazem zamknutr cele auto, neblikaju smerovky pri odomykani/zamykani a nefunguje alarm.
Ja som kupil nejake za 20 ci 25€ a mohol som radsej kupit nieco za 40 ci 50€ aspon a viem ze by to fungovalo ako ma.
Auto tiez Octavia 1
Rada: nekupuj lacne. Teraz klucom zamknem len jedne dvere, takze klucom nedokazem zamknutr cele auto, neblikaju smerovky pri odomykani/zamykani a nefunguje alarm.
Ja som kupil nejake za 20 ci 25€ a mohol som radsej kupit nieco za 40 ci 50€ aspon a viem ze by to fungovalo ako ma.
Auto tiez Octavia 1