Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa MP4-27 »

co sa momentalne oplati vidiet v kine je Now You See Me 7/10 :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ked uz je den mladeze, tak jeden k teme:

http://www.csfd.cz/film/232359-zkazena- ... strana-44/
9/10
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

nie je to sice uplna novinka ale pre milovnikov freeride snowboardu je toto myslim si ze nieco ako biblia...
ktoru som si vcera opat zopakoval

10+/10 (urcene pre snowboadristov)

http://artofflightmovie.com/

to co stvara travis rise a jeho gruppa je proste pre mna nieco neskutocne + ta kamera do toho... jednoducho z toho seriem okruhle magy v kockach 8)

p.s. nie je to klasicky film - dej + zapletka, je to skor zdokumentovane free ridy rozne po svete
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Polo, dufam ze si videl aj Thats it, Thats All :) aby som nebol OT

Pain and Gain - http://www.csfd.cz/film/311871-pot-a-krev/ - z traileru som ocakaval trosku iny film, zasmiat sa urcite dalo, no ostal som trosku sklamany, sountrack bol celkom fajn, herecky vykon taktiez, pre mna je to 7/10

The Great (not that great) Gatsby - http://www.csfd.cz/film/293006-velky-gatsby/ - pustil som ti ten film bez ziadnych ocakavani, na zabitie 2 hodin postacil, jedine co mozem vyzdvihnut bolo hudobne spracovanie a vizual, dejovo to mna osobne velmi nezaujalo, DiCaprio hral ako vzdy dobre - 6/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Gatsby v 3D (2013) | :plus: :minus: | 7/10 |
dobre ale cakal som viac, no retro obdobie spojene s modernou hudbou original napad
ma to aj slusny potencial v hd, patri medzi tie top namakane (na dvd je to hriech kukat)

Olympus Has Fallen (2013) | :plus: :minus: | 5,5/10

The Impossible (2012) | :plus: | 6,5/10

Pain and Gain (2013) | :plus: | 8/10 |
cakal som ze to ohodnotim aj vyssou znamkou ale mierne sklamanie takze davam presnu osmicku
trojka co sa hrala na gang, coho sa dotkli to posrali :D a reklamovat pilu od ludskej dna? hah
sfetovany rock si griluje ludske maso no nasup :smt033
na druhej strane sa mi nepacilo jak z neho spravili fetaka (hold je to podla skutocnej udalosti)

Dead Man Down (2013) | :minus: | 5,5/10
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Len aby som doplnil Pola-X, The Art of Flight nie je len pre snowboardistov. Myslím, že tie neskutočne nádherná scény a krásy našej planéty si musí užiť s otvorenou hubou úplne každý. :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak vcera som si zapol Pain and Gain a nedopozeral som to..otrasne herecke vykony, nezasmial som sa ani raz, vsetko bolo predvidatelne a neeeeeskutocne dlhe..3/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

asi ti to nesadlo... mna prave bavilo ze sa dalo aj zasmiat :)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ja som sa natom tiez dobre bavil, a ked som si potom cital o tych skutocnych vrahoch, aki mantaci to boli.

Trance - celkom zaujimave, aj ked, to kto si to objednal som tipoval uz na zaciatku, ale boli tam aj nejake prekvapenia.

The Iceman - skutocny pribeh o najomnom vrahovi. celkom zaujimave, nic extra akcne, niekomu sa to moze zdat nudne. Ked som pozeral na yt rozhovor s nim, ako hovori o tych vrazdach ako keby to bolo nic, no strasne zvlastne. Zatial co som videl Michael Shannon hrat, stale hra take podobne postavy.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

oblivion-taky prijemny scifi kinofilmik so zopar klise. podobne filmu
Spoiler
Moon
7/10
Elysium dalsi kinofilm,opat scifi.Zem-preludnene miesto pre chudobnu spodinu,elysium prepychove miesto pre bohacov(nesmrtelnost,zdravie,prepych)Neznicitelny mat damon zamrzi.dost vela akcnych scen.niektore hlupe.A ten zaver no krasa
Spoiler
totalne preludnena zem,kriminalita a pod. a vsetky tieto problemy sa vyriesia tym ze vyliecia vsetkych+ vecny zivot?to co za sprostost
kazdopadne toto je film kde treba trosku vypnut rozmyslanie a efekt sa dostavi :) 6,5/10
Take shelter ak mate radi filmy kde hlavny predstavitel trpi nejakoy psychickou poruchou(alebo ani nie?) tak smelo do tohto.chlap ma stale sny o megaburke.6/10
http://www.imdb.com/title/tt1675192/?ref_=fn_al_tt_1
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

práve dnes som videl Pár nenormálních aktivit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.csfd.cz/film/327867-par-neno ... h-aktivit/

:plus: film roka
:minus: zatiaľ žiadne pokračovanie :(
Hensym
VIP
VIP

Zvyčajne sa do názorov iných nestarám, ty si asi tento rok iný film nevidel, že? Jeden z najhorších filmov a najväčších sklamaní.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Elysium - tak toto bolo co? po vynikajucom District 9 som cakal nieco podobneho razenia, ale dostalo sa mi priemerneho hollywood sci-fi. Napad bol vynikajuci, ale scenar otrasny. Klise nad klise. Reziser mal ostat nezavisly a natocit nieco zo sice menej penazi, ale viac svojho. 5/10

World war Z - dalsie sklamanie, este vacsie ako pri hore uvedenom. Kto cital knizku vie, ze sa z nej dalo neskutocne cerpat a co sa nam dostalo? Obycajny nicim vynimocny zombie film s neskutocne tupymi a nelogickymi scenami. Mozete si povedat, ok, ale ten trailer vyzeral fakt epicky, comu davam za pravdu. Bohuzial, ak ste videli trailer, tak ste videli vsetky lepsie akcne sceny, nicoho lepsieho sa vam uz nedostane. Pocul som, ze z filmu bolo vystrihnutych kopa scen, pretoze producenti chceli skor letny blockbuster. Dufam teda, ze sa objavia aspon na dvd. 5/10
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Hensym napísal:Zvyčajne sa do názorov iných nestarám, ty si asi tento rok iný film nevidel, že? Jeden z najhorších filmov a najväčších sklamaní.
preboháá...veď je to komééédiá :shock:
Hensym
VIP
VIP

Neviem čo to bolo, ale komédia určite nie. A nemusíš napísať 3x "á" alebo "é" po sebe. Ten dĺžeň tam nie je zo srandy. A ten dĺžeň píšeš aj tam kde nepatrí. Nie som grammar nazi, ale som alergický na demenciu. Takto píšu "blbky z Facebooku". Nekukal som, či tak píšeš aj v iných príspevkoch. Pevne verím, že nie. :)

Despicable Me
Pozrel som si to až teraz. Perfektné, teším sa na dvojku, viac sa rozpisovať nejdem.
8/10

Warm Bodies
Absolútne prekvapenie. Po dlhom, veľmi dlhom čase absolútne originálny a neotrepaný zombie film, a po veľmi dlhom čase absolútne neotrepaný film s tagom "romantický". Pobavil som sa, humor tam určite bol a sedel mi. Celé predvídateľné, ale inak by sa to spraviť nedalo. Čakal som nejaký druhý Twilight, ale dostal som fajnový filmík na Sobotný večer.
7.5/10
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Pain & Gain http://www.csfd.cz/film/311871-pot-a-krev/

Veľa tam spravilo to, že to bolo fakt maximálne kvalitne spravené, natočené, to už lepšie byť ani nemohlo. Hudba aj herci úplne perfektné. Príbeh ale bol príliš krvavý v niektorých častiach a takýchto filmov sme už mohli vidieť niekoľko, to ma trochu sklamalo. Veľmi podobný film bol Savages. Moje hodnotenie: 7/10
Hensym
VIP
VIP

Movie 43

Hmm., Narazil som na to náhodou, vôbec som nevedel čo to vlastne je. A aj napriek tomu, že to bolo absolútne primitívne, dosť často nechutné, prakticky bez príbehu, ma to dokázalo pobaviť a miestami slušne rozosmiať. Originálne postavený film, a vďaka tomu, že to (v podstate (doslovne nie)) nemalo svoj príbeh, ale nesúvisiace mini-sekvencie, to dokázalo diváka udržať bez nudenia sa. Pozerať sa na celkom seriózy cast hercov, ako zo seba robia idiotov je na nezaplatenie.

Možno to znie smutne, ale s čistým svedomím 7.5/10... :lol:
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ja som na tom bol v kine. Ako fakt je to maximum prmitivizmu ale tiež som sa smial a nechápel som ako to môže maž také dobré herecké obsadenie.
Peter.Som
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peter.Som »

Movie 43! to som vobec prekvapeny ze to niekto vedel dopozerat, naposledy dobra vec v kine bol asi Now You See Me.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

The incredible Burt Wonderstone - tak zly film som dlho nevidel.totalne nevtipna komedia s ubohym humorom.
a pritom celkom dobri herci. J.Gandolfini jeho posledny film ozaj smutne ze tento. u mna 3/10 aj to +1/10 za O.Wilde
http://www.imdb.com/title/tt0790628/?ref_=sr_6
Napísať odpoveď