mám v PC súbory cca 250GB- asi viac, sú to videá, obrázky, hudba, dokumenty- textové a pod. a mám iba 32GB usbčko, požičať niečo väčšie ako externý HDD nemám ako- všetci totiž ktorý taký majú ho majú väčšinou dosť zaplnený... a chcem to dať do notebooku na HDD.. čo k tomu potrebujem a ako to spraviť?? ďakujem
súbory z PC do notebooku
súbory z PC do notebooku
ahojte, našiel som na nete vela takýchto prípadov, ale moc dobre nerozumiem čo nato všetko potrebujem, nakoľko sa tam písalo o nejých programoch, kábloch, ip adresách a pod.
mám v PC súbory cca 250GB- asi viac, sú to videá, obrázky, hudba, dokumenty- textové a pod. a mám iba 32GB usbčko, požičať niečo väčšie ako externý HDD nemám ako- všetci totiž ktorý taký majú ho majú väčšinou dosť zaplnený... a chcem to dať do notebooku na HDD.. čo k tomu potrebujem a ako to spraviť?? ďakujem
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: súbory z PC do notebooku
vybrat z notebooku hdd a hodit ho do pc 
ja som technicky nezdatný v oblasti elektroniky, ale niekto by sa hádam našiel, ale neporuší sa tým záruka, keď otvorím notebook??
a ešte taký spôsob, akým by to bolo pre mňa asi najlepšie, nie je?? - kúpiť nejaký káblik, s ním prepojiť PC a notebook a skopírovať/teda preniesť si súbory, ako keď si ich dávam na flash disk, len by sa uložili na HDD notebooku??
ďakujem
a ešte taký spôsob, akým by to bolo pre mňa asi najlepšie, nie je?? - kúpiť nejaký káblik, s ním prepojiť PC a notebook a skopírovať/teda preniesť si súbory, ako keď si ich dávam na flash disk, len by sa uložili na HDD notebooku??
ďakujem
-
typek61
Darca
to ti bude trvat 200 rokov preboha 250 GB
odfot dolnu cast notebooku 
momentálne ho nemám pri sebe- čaká ma doma, ale je to tento-http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g580- ... 8.htm#foto
fotky čo tam má by nestačili??
a čas nieje problém, teda to koľko by to trvalo- bolo by to pre mna jednoduchšie než zháňať dvoch pánov, čo to ASI budú vedieť spraviť
ak by niekto mohol, hodili by ste mi prosím sem aj tú možnosť s káblikom??
ďakujem 
fotky čo tam má by nestačili??
a čas nieje problém, teda to koľko by to trvalo- bolo by to pre mna jednoduchšie než zháňať dvoch pánov, čo to ASI budú vedieť spraviť
ak by niekto mohol, hodili by ste mi prosím sem aj tú možnosť s káblikom??
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
1:40 demontaz krytu
2:50 vytiahnutie HDD
2:50 vytiahnutie HDD
-
typek61
Darca
to mas 4 srobky, to zvladnes hadam ci? 
za osobný úspech považujem aj to, že vymením baterky v dialkovom, ale ono trochu ide o niečo iné než nešikovnosť, čo som hneĎ nechcel rozpisovať, ale noťas mi kupovali rodičia, a oni majú s tým, že by sa rozobral trochu problém- a potajomky to nemám šancu spraviť, tak preto som chcel račej kábel 
-
typek61
Darca
tak sa na to vyser a prenes to na usb 
32GB usb, to máme prenesene na výpočet cca 250:30= približne to prenesiem na 10 krát- s tým, že na USB sa mi toho zmestí niekedy menej a mám toho v PC asi viac... ono to až tak strašne neznie, ale chvíľu to potrvá
mám teda ešte dalšie dva 16GB, takže ak počas kopírovania sa na notebook, budem nahrávať veci na druhý USB v PC a potom ich vymením.... pôjde to
to bol aj pôvodná plán, tak vďaka
môžete LOCK 
mám teda ešte dalšie dva 16GB, takže ak počas kopírovania sa na notebook, budem nahrávať veci na druhý USB v PC a potom ich vymením.... pôjde to
to bol aj pôvodná plán, tak vďaka
-
typek61
Darca
keby si spravil ako som ti vravel, tak to mas za chvilku