Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Kon-Tiki - vcera som natrafil na tento filmik a hned uputal, taketo dobrodruzne filmy mam velmi rad a ine to nebolo ani pri tomto, i ked som cakal trosku viac akcie, ale celkovo som spokojny, hodn. 8/10 (darmo severania vedia ako sa robia a kvalitne filmy)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

The Thieves - jeden z najlepsich filmov na zlodejsku tematiku a rovno aj s mojou oblubenou heeereckou Jihyeon Jeon.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Jihyeon Jeon? :D a to je kto v zivote som som to meno nepocul... aby som nebol OT

Broken City (2013) | :minus: | 5/10 | na take obsadenie slabota
Iron 3 (2013) | :plus: | 8/10 | pri scene z utoku na dom som mal zimomriavky :wink: ten psychoterapeut "hulk" na konci heh
CHV4
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa CHV4 »

Pain & Gain - čakal som nudu od tohto filmu, celkom som ostal prekvapený, dalo sa na tom zasmiať, ale asi je to taký film, čo mi stačilo, že som to videl raz a viac krát to pozerať nebudem. 7/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pitch Perfect / Ladíme (2013) 3/5
Vcelku vydarená teen komédia s nostalgickými pesničkami na štýl Glee, rozhodne sa z nej nepovraciate na rozdiel od jednej z hrdiniek (a potom sa v tom nevyválate na štýl na anjela v snehu) - to len aby ste nezabudli, že sledujete americkú komédiu.

Olympus has fallen 3/5
Typický americký akčňák, kde to dosť prehnali s patriotizmom. Ako zábava brainoff ale funguje a dosť dobre. Jasné, sú tam logické lapsusy a pátos je hodne prepálený, ale kto by od hollywoodskeho akčného filmu lvl. blockbuster očakával logiku, že?

Oblivion (2013) 1/5
Ešte stále sa pýtam, čo som to vlastne videl...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Star Trek Into Darkness 10/10 - ja si nemôžem pomôcť, Abramsovú prácu žeriem. Je vôbec niekto povolanejší na rozbehnutie nových Star Wars? Do temnoty je akciou, trikmi a emóciami nabitý až po okraj, v mojich očiach rovnako dobré ako jednotka a to sa moc nestáva aby pokračovanie dorovnalo predchodcu.
Don_King
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Don_King »

Scary MoVie - :nono: jednoducho zhodnotim...prepadak (0/10 - moje hodnotenie) predosle casti boli dobre, ale toto. Sklamanie.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Trussardi napísal:Jihyeon Jeon? :D a to je kto v zivote som som to meno nepocul...
Jedna z top korejskych hereciek, preslavila sa filmami Il Mare a My Sassy Girl na ktore amici spravili dost nepodarene remaky. Samozrejme ak nepozeras korejske filmy, tak ju nemas odkial poznat.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

novy Star Trek 5/10, neviem, nic ma na tom filme nezaujalo, dost nuda, oproti jednotke je to slabe. po traileri som nemal velke ocakavania ale neslplnili sa ani tie. efekty ok, ale pribeh ak vobec nejaky tak extremne slaby a predvidatelny. nudil som sa.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Probudím se včera

Prekvapilo ma to. Dosť dobrý filmík, po dlhom čase niečo originálne z českej dielne. :)

7/10
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Red 2 minimálne tak dobré ako jednotka, pre mňa ešte lepšie, herci podali super výkony, nereálne scénky museli byť ale nasmial som sa, určite si to ešte niekedy pozriem 7,5/10
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Horrible Bosses
http://www.csfd.cz/film/278538-sefove-na-zabiti/ - ako ja nemam rada americku produkciu, o ich komediach ani nehovorim, ale par vynimiek sa predsa len najde. A toto je jedna z nich. Slo to nahodou vecer v telke a keby som nemala taky problem s identifikaciou prefarbenej Jennifer Aniston, tak automaticky prepnem dalej. Potom som hned na to zbadala Kevina Spaceho a to rozhodlo :) Vydarena komedia, super hlasky, naposledy ma tak rozosmialo Hangover. Urcite si to pozriem zase.
8/10
Hensym
VIP
VIP

Star Trek: Into Darkness

Splnilo očakávania. Absolútne bezchybné a dokonalé. Nikdy som nevidel viac ako pár epizód seriálu Star Trek, aj keď som im rozhodne dal šancu. Nudilo ma to. Abrams z toho spravil niečo iné. Povinnosť vidieť na čo najväčšej uhlopriečke v čo najlepšej kvalite a s dobrým zvukom. Kto si stiahne 700mb .avi, ten je u mňa idiot, ktorý jednak dehonestuje film ako taký, a taktiež seba oberá o zážitok. Nedaj bože ešte pozerať CAM ripy či 300mb verzie na online prehrávačoch. Niekedy sa mi rozum zastavuje, keď vidím tie počty zhliadnutí/stiahnutí týchto "súborov". Toto samozrejme platí o všetkých filmoch. K novému Star Treku som sa nejak priamo nevyjadril, lebo nie je treba.
Mimochodom, tie prehnané Optical Flares v nových Star Trekoch úplne žeriem. Vždy som tvrdil, že svetlo dokáže spraviť lepšiu robotu ako samotné CGI. (Viem, že aj spomínané flares sú digitálne)

Nie som nijaký extra fanúšik Star Wars, aj keď ich považujem za naozaj dobré filmy. No myslím si, že za celú Star Wars fanbase môžem prehlásiť, že na svete NEEXISTUJE nikto hodnejší natočenia novej trilógie, ako je Jeffrey Jacob Abrams. Bravo Pane!

10/10

----

Mimochodom, po čase som pozrel aj srdcovku Butterfly Effect. Jeden z mojich obľúbených. :cry: 10/10
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Kick-Ass 2 8,5/10 Neviem či to bolo tým, že som na tom bol v 4DX kine ale film bol dobrý.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Iron Man 3 - originálna myšlienka, priemerná realizácia, málo Iron Man. Že sledujem Iron Man som mal pocit len na začiatku a na konci filmu. 7/10

The Croods - dejovo skrz-naskrz priemerný animovaný film, ale technické spracovanie sa mi páčilo. 6/10

Justice League: Flashpoint Paradox - takto nejako si predstavujem hraný film. 8/10

Hotel Transylvania - naposledy ma takto uchvátil Jungle Jack 2. Žiaľ, oba dabingy stoja za hovno. Ako zvyčajne. 9/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Red 2 (2013) 3/5
Vydarená akčná komédia. Problémom sa, ale nevyhla. Hoci Bruce Willis je akože hlavná úloha, celkom nehanebne ho o tento titul okradol John Malkovich, z ktorého je skutočná hviezda filmu. Druhá vec je, že je to síce fajn film, ale po 3 rokoch si ani nespomeniete o čom to bolo. Presne ako ja som mal problémy vybaviť si jednotku... Skrátka super jednohubka na večer, keď máte na podobný žáner chuť.

Parker (2013) 2/5
Platí presne to, čo o Red 2, len je to o level nižšie. Parker je typický remeselný akčák, ktorý vsádza....no vlastne iba na drsný výraz Stathama a vyzliekaciu scénu Lopezovej. Nemôžem povedať, že je tam akcia, pretože je to zbytočne dlhé, veľa sa tam tliacha a chýba tomu tá ľahkosť. V zásade ma osudy hrdinov vôbec nezaujímali a v úvode mi už bol jasný záver.

Haunted Hause (2013) 1/5
Od odpadu to zachraňuje u mňa jedine fakt, že som videl aj horšie veci, napr. Norbit (2007). Typický debilný americký humor. Jé prd, jé hovienko, jé homosexuál, jé stereotypy...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

We're the Millers - velmi som tomu neveril,ale tato komedia prekvapila.skutocne som sa dokazal zasmiat.Vlastne za dlhsie obdobie som nevidel nic vtipnejsie.Celkom ma prekvapil Jason Sudeikis. 7/10 odporucam vsetkym.
http://www.imdb.com/title/tt1723121/?ref_=hm_cht_t2

Hysteria-celkom prijemny film o tom ako v minulosti liecili hysteriu a ako vdaka tomu vznikol vibrator.6/10
http://www.imdb.com/title/tt1435513/?ref_=sr_1

Newsroom-serial(HBO).Nevidel som toho vela, ale s kludnym svedomim hodnotim 8/10.kvalitny serial s prostredia spravodajstva.
http://www.imdb.com/title/tt1870479/?ref_=sr_1
Hensym
VIP
VIP

Now You See Me

Paráda. Veľmi mi to pripomenulo Prestige, na ten to avšak nemalo. No i tak perfektný film, s perfektným obsadením, efektami, neskutočne dobre premysleným a prepleteným príbehom a veľmi dobrým záverom. Nebudem sa rozpisovať. :)
7.5/10 (vadila mi tá okatá "jednoduchosť" toho všetkého, čo sa týka technickej stránky, a reálnej možnosti dosiahnuť niečoho takéhoto megalomanského štvoricou ľudí)
Spoiler
PS: Aj vy ste si na začiatku vybrali pikovú sedmu? :lol:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

The Conjuring
Normálne by som dal 8/10 ale že som dlho nevidel žiadny dobrý horor a atmoška v kine spravila svoje, 9/10
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Now You See Me - Celkom dobre, par prekvapeni, par wtf momentov, ale zabavilo.

We're the Millers - V dnesnej dobe najst nejaku komediu dobru je tazke, tuto som sa celkom zasmial, po dlhom case dobra komedia. Aj dobre hlasky tam boli.

Kick Ass 2 - Oproti 1 slabsie o dost. Par dobrych momentov ale aj dost slabych momentov. Cely film sa rozbieha k niecomu smeruje a nakoniec je z toho len take mini finale.

Harry Brown - Pomaly rozbeh, potom je to celkom dobre a koniec je zase prilis urychleny.

The Big Wedding - Par hlasok, ale inac slabota.
Napísať odpoveď