Zdravím,
kúpil som si ultrabook Samsung Series 5 (AMD A6 4455M 2.1GHz, 4Gb RAM) a mám problém s nabíjaním.
Ak pozerám video napr. na youtube v HD, tak ide všetko úplne super ale ak zapojím adaptér video začne v zápätí sekať (ako keby sa pauzovalo a odpauzovalo každé dve sekundy)
Myslím, že mám nastavenia také isté, ako pre baterku aj pre adaptér.
Vedeli by ste mi poradiť, kde by mohol byť problém? Ďakujem.
Ak idem na adaptér, počítač blbne/seká
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ak idem na adaptér, počítač blbne/seká
buď to nastavenia alebo samotný adaptér/ zalomený kábel
skús vybrať baterku keď bežíš na nabíjačke, a skús tak chvíľku robiť s PC, ak sa vypne, reštartuje alebo sekne, bude chyba nabíjačka, ak to bude len rovnako sekať, tak je chyba nastavenia/profily
skús vybrať baterku keď bežíš na nabíjačke, a skús tak chvíľku robiť s PC, ak sa vypne, reštartuje alebo sekne, bude chyba nabíjačka, ak to bude len rovnako sekať, tak je chyba nastavenia/profily
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja si myslim, ze to mas v profiloch a tam ti to prepne na setriaci rezim 
Skúšal som všetky režimy (Balanced, Samsung Optimized, High preformence, Power saver) ale všetko sa správalo rovnako, keď išiel na adaptér. Baterka mi vybrať nešla, je to pod krytom, ktorý je zašróbovaný šróbom na ktorý nemamám šróbovák ale inak nabíja dosť rýchlo.
Ešte jeden detail, ten ultrabook by mal byť veľmi tichý ale je dosť počuť nepríjemné cvrlikanie na pravej hornej strane (ktoré asi pôjdem reklamovať), nemôže to s tým nič spoločné?
edit:
Keď je nabitý úplne a stále je napojený na adaptéri, tak je to tiež v poriadku.
Ešte jeden detail, ten ultrabook by mal byť veľmi tichý ale je dosť počuť nepríjemné cvrlikanie na pravej hornej strane (ktoré asi pôjdem reklamovať), nemôže to s tým nič spoločné?
edit:
Keď je nabitý úplne a stále je napojený na adaptéri, tak je to tiež v poriadku.