TABLET
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: TABLET
Na YT je tiež plno videí kde náročné hry fachajú na xperii sola/u so stock ICS a realita je niekde úplne inde. Taktiež je tam video kde hrá na 8600GT hry na full. A realita je tiež niekde inde
. Vidno že vychádzaš iba z YT.
-
Ryan Giggs
VIP
Nie nevychadzam. Mam to každy vikend v ruke...MichalkoOo napísal:Na YT je tiež plno videí kde náročné hry fachajú na xperii sola/u so stock ICS a realita je niekde úplne inde. Taktiež je tam video kde hrá na 8600GT hry na full. A realita je tiež niekde inde. Vidno že vychádzaš iba z YT.
v Qcompe predavaju ten acer i s 1gb ram
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja skoro každý pracovný deňRyan Giggs napísal: Nie nevychadzam. Mam to každy vikend v ruke...
V Dead Triggery idu nastavit detaily, takze to mozno na tej B1 plynule rozbeha. V plnych to ale plynule nejde ani na N7.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
Otazka skor je kto pricetny a naco by tam pchal full hd videa...-
Ryan Giggs
VIP
Keď ma raz tablet HD ready rozlišenie, načo tam budeš pozerať full HD videa? Nehovoriac o tom že ti to zbytočne zaberie viac miesta ako 720p.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
omg skusim inak za cias davnych pradavnych ked este ludia o tabletoch nesnivali a najvacsi skvost bolo PDA a siel som do nemecka tak som na sd karty natahal par filmov a neriesil som rozlisenie proste tak jak som to stiahol tak som to pichol mimo toho ze vacsina ludi filmi taha pozeratelne na pc cize nie 800x600. Cize stiahnu film v trosk uvacsom rozliseni a nebudu ho konvertovat abo co aby im to tablet stihal proste kasli nato dalej ho presviedcaj nech si kupi co chces on bude spokojny ze usetril ty ze si mal uzasnu pravdu a my ostatny sa budeme drzat toho ze niesom taky bohaty aby som kupoval lacne veci
-
Ryan Giggs
VIP
Pravdu mam, lebo tu argumentujes uplnymi nezmyslami. Full hd ti tazko zvladne aj Nexus, takze kvalitu videa riesit musis aj unho. A 720p zvladne s prstom v nose, a to aj ten Acer. Tak o com tu tocis? A to nehovorim o mieste ake zaberie taky jeden film, plus kolko pri takej zatazi spotrebuje zariadenie stavy. Tak tu netrep sprostosti. Nikto kto je pri zmysloch nebude so sebou vlacit na cesty FHD filmy.
A s tym tvojim porekadlom si akurat tak na smiech. Nie si taky bohaty aby si si kupoval lacne veci, tak si kupis lacny Nexus.
A s tym tvojim porekadlom si akurat tak na smiech. Nie si taky bohaty aby si si kupoval lacne veci, tak si kupis lacny Nexus.