Nie vazne PINCO, kolko mas rokov a co mas za zamsestnanie ? chcem vediet kde beru takych naivnych ludi, co veria v SR na legislativu, zakony a vyhlasky, .... bo prid sa pozriet dakedy smerom vychod lebo je rozdiel a fatalny rozdiel ako veci byt maju a ako SU
extremne tolerantna autoskola v KE
-
qwerty-xyz
Re: extremne tolerantna autoskola v KE
Nie vazne PINCO, kolko mas rokov a co mas za zamsestnanie ? chcem vediet kde beru takych naivnych ludi, co veria v SR na legislativu, zakony a vyhlasky, .... bo prid sa pozriet dakedy smerom vychod lebo je rozdiel a fatalny rozdiel ako veci byt maju a ako SU
Tak mi ideš nahovoriť, že v autoškole sú debili, policajti takisto, koniec-koncov ty tiež, pretože jednotlivé jazdy podpisuješ, teda aspoň by si mal a pokiaľ nie, tak je to tvoja chyba a spravíš si pár jázd a pošlú ťa na skúšky. Áno qwerty, všetci sú blbci, iba ty jazdíš perfektne.
Neviem, či má zmysel ešte na teba reagovať.
Ale aj tak sa vôbec na teba nehnevám.
Neviem, či má zmysel ešte na teba reagovať.
Ale aj tak sa vôbec na teba nehnevám.
-
qwerty-xyz
Pinco, ani ja sa nehnevam, .... ale kde ja som povedal ze su debili?
Hej podpisuje sa , a niekedy sa "po dohode " podpisuje tak vseliako. A tie podpisy, ti pravdu poviem sa nejako moc neriesia. Neriesi sa nic, trocha pojazdis, pride policajt, ja osobne som presiel jednu krizovatku a jednu dlhu cestu a amen, bolo potom, ...
Pinco si nemysli ze je vsetko tak ako na papaieri, mnohokrat to vobec nie je pravda.
Hej podpisuje sa , a niekedy sa "po dohode " podpisuje tak vseliako. A tie podpisy, ti pravdu poviem sa nejako moc neriesia. Neriesi sa nic, trocha pojazdis, pride policajt, ja osobne som presiel jednu krizovatku a jednu dlhu cestu a amen, bolo potom, ...
Pinco si nemysli ze je vsetko tak ako na papaieri, mnohokrat to vobec nie je pravda.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pinco, qwerty je pacient, to vsetci vieme, ale jedno mu musim dat za pravdu s tymi autoskolami. Aj ja osobne poznam dost ludi, ktori boli v autoskole 2-3 krat, aby sa nepovedalo, ostatne podpisane, potom na skusky, tam sa pomohlo, ako sa dalo a sup, vodicak bol na svete v extremne kratkej dobe. A to vobec nie je na vychode, ale v Novych Zamkoch.
Inak to, co si popisal qwerty su bludy, to je kazdemu jasne. Len ti poviem, ze k tomu kecaniu - ignoruj to. Jazdi podla seba, ale samozrejme, ked spravis evidentnu chybu, tak kritiku si treba vypocut. So mnou to otec napr. robil tak, ze ma nechal jazdit. Az ked sme prisli na cielove miesto a vypol som auto, tak mi kludnym tonom povedal: Chybu si urobil tuto, tuto a tamto. Daj si na to pozor. - vystupili sme z auta a bolo.
A na margo strachu, lebo bola v rodine tragicka autohavaria. Zazili sme si nieco podobne aj u nas. Mamina sestra (sadla si s opitym kolegom za volant) zomrela. Mama ma odvtedy panicky strach (chce, aby sme sa ozvali zakazdym, ked dorazime), ked niekam ideme sami s autom (brat alebo ja), alebo ked je s nami a predbiehame v miestach, kde je to v pohode, no ona si tak nemysli, pripadne, ked som mal ST, tak som predbiehal tam, kde by som si na ich Golfe nedovolil a podobne. Ale to sa jej nedivim, proste ma len strach. Takze nemal by si to brat tak, ze do tebe buzeruju preto, lebo ti chcu zle. Jednoducho maju strach.
Ku spojke a ostatnemu sa nema zmysel vyjadrovat.
Inak to, co si popisal qwerty su bludy, to je kazdemu jasne. Len ti poviem, ze k tomu kecaniu - ignoruj to. Jazdi podla seba, ale samozrejme, ked spravis evidentnu chybu, tak kritiku si treba vypocut. So mnou to otec napr. robil tak, ze ma nechal jazdit. Az ked sme prisli na cielove miesto a vypol som auto, tak mi kludnym tonom povedal: Chybu si urobil tuto, tuto a tamto. Daj si na to pozor. - vystupili sme z auta a bolo.
A na margo strachu, lebo bola v rodine tragicka autohavaria. Zazili sme si nieco podobne aj u nas. Mamina sestra (sadla si s opitym kolegom za volant) zomrela. Mama ma odvtedy panicky strach (chce, aby sme sa ozvali zakazdym, ked dorazime), ked niekam ideme sami s autom (brat alebo ja), alebo ked je s nami a predbiehame v miestach, kde je to v pohode, no ona si tak nemysli, pripadne, ked som mal ST, tak som predbiehal tam, kde by som si na ich Golfe nedovolil a podobne. Ale to sa jej nedivim, proste ma len strach. Takze nemal by si to brat tak, ze do tebe buzeruju preto, lebo ti chcu zle. Jednoducho maju strach.
Ku spojke a ostatnemu sa nema zmysel vyjadrovat.
p4ra, ale je rozdiel, keď má niekto známosti alebo peniaze a kurz si takto vybaví. Taký človek má už zrejme niečo najazdené a nepotrebuje autoškolu, alebo si to teda myslí. Úplne dobrovoľne sa kurzu vzdáva a v prípade, že by sa niečo stalo, nebude sa vyhovárať, že ho inštruktori nič nenaučili.
Pokiaľ to takto spravil qwerty, tak ho nechcem stretnúť niekde na ceste. Veď nevie ani pracovať so spojkou a to je úplne prvá vec, ktorá sa učí hneď ako sadneš do auta. Po autoškole ešte dva mesiace jazdil. Ja, po dvoch mesiacoch od autoškoly, som chodil driftovať na letisko, a to som pred autoškolou ani nesedel za volantom. Tak ako mohol zabudnúť prácu so spojkou?! Asi viem ako.
Mne keby nejaký inštruktor dal popodpisovať jazdy, ktoré som neabsolvoval, alebo by som mal pocit, že nedodržal stanovený počet hodín, hneď by som si vypýtal peniaze naspäť a šiel do inej autoškoly. Niečo také si autoškola nedovolí robiť, pretože zrkadlom autoškoly je to, koľko ľudí spraví skúšky a keby každý prechádzal takýmto "rýchlokurzom", tak by sa to časom niekde odzrkadlilo.
Vôbec nie som naivný, len viem, načo mám právo a nenechám sa odrbať. A nebudem tu tvrdiť, že som jazdil perfektne, keď ani kurz nemáš poriadne za sebou, čo nie je chyba autoškoly, ale tvoja.
Pokiaľ to takto spravil qwerty, tak ho nechcem stretnúť niekde na ceste. Veď nevie ani pracovať so spojkou a to je úplne prvá vec, ktorá sa učí hneď ako sadneš do auta. Po autoškole ešte dva mesiace jazdil. Ja, po dvoch mesiacoch od autoškoly, som chodil driftovať na letisko, a to som pred autoškolou ani nesedel za volantom. Tak ako mohol zabudnúť prácu so spojkou?! Asi viem ako.
Mne keby nejaký inštruktor dal popodpisovať jazdy, ktoré som neabsolvoval, alebo by som mal pocit, že nedodržal stanovený počet hodín, hneď by som si vypýtal peniaze naspäť a šiel do inej autoškoly. Niečo také si autoškola nedovolí robiť, pretože zrkadlom autoškoly je to, koľko ľudí spraví skúšky a keby každý prechádzal takýmto "rýchlokurzom", tak by sa to časom niekde odzrkadlilo.
Vôbec nie som naivný, len viem, načo mám právo a nenechám sa odrbať. A nebudem tu tvrdiť, že som jazdil perfektne, keď ani kurz nemáš poriadne za sebou, čo nie je chyba autoškoly, ale tvoja.
-
p4ra
Redeemer
Ved prave to.
Ze ten clovek to tak mal vybavene, samozrejme, ze autoskola nebude sama riskova toto, aj ked mozno sa najde aj taka, lebo cim skor im odide clovek, tym skor maju zase volne miesto do kalendara. S ostatnym suhlasim.
-
qwerty-xyz
hovno pinco, v malom meste mas autoskoly dve nanajvys tri, ... a reputacia autoskoly je podla reci,
uz to pochop. Kedj a poviem ze duri pista traktorista je dobry instruktor tak bude, ked to povedia dalsi dvaja tak to je pravda, a nezalezi na tom ci to takto naozaj je alebo nie je ...
To ci si ty chodil driftovat alebo nie mna vobec nezaujima, mozu byt veci ktore ja s prehladom budem zvladat pinco a ty ich nepochopis ani za mesiac, a tiez by som sa mohol cudovat ako je mozne ze ti to neide a rovnako aj s ucenim, niekto sa nieco nauci a pamata si to, niekto sa uci rychlo a narazovo a rychlejsie aj zabudne. Viem ti ukazat desiatky ludi co nie su schopni vymenovat ani nazvy predmetov za posledne dva roky na VS, nieto este obsah uciva, alebo otazky na skusku, .... a nejaky stary chlap co mal vysoku skolu pred 20 timi rokmi ti povie okrem predmetov este aj ucitelov co ho skusali a datumy....
Su veci ktore sa zabudaju lahsie a su veci a cinnosti ktore sa zabudaju tazsie.
To ci si ty chodil driftovat alebo nie mna vobec nezaujima, mozu byt veci ktore ja s prehladom budem zvladat pinco a ty ich nepochopis ani za mesiac, a tiez by som sa mohol cudovat ako je mozne ze ti to neide a rovnako aj s ucenim, niekto sa nieco nauci a pamata si to, niekto sa uci rychlo a narazovo a rychlejsie aj zabudne. Viem ti ukazat desiatky ludi co nie su schopni vymenovat ani nazvy predmetov za posledne dva roky na VS, nieto este obsah uciva, alebo otazky na skusku, .... a nejaky stary chlap co mal vysoku skolu pred 20 timi rokmi ti povie okrem predmetov este aj ucitelov co ho skusali a datumy....
Su veci ktore sa zabudaju lahsie a su veci a cinnosti ktore sa zabudaju tazsie.
skor sa ponuka otazka, ci budes vediet soferovat aj po absolvovani kondicnych jazd...
ked ti to raz nejde, naco to silit a platit za to, ze ano...
ked ti to raz nejde, naco to silit a platit za to, ze ano...
qwerty, ty zase pochop, že vôbec nejde o to, akú povesť má autoškola. Máš zákonom stanovený počet hodín, ktoré musíš odjazdiť a nič viac k tomu nepotrebuješ, aby si sa mohol zobrať a odísť v prípade, že ti ich niekto neumožní odjazdiť. Teraz možno vidíš, že si spravil chybu, ale aj tak sa hádaš, že to nie je vlastne tvoja chyba, ale toho v autoškole, lebo je tu všade korupcia a zákony sa nedodržiavajú. Keď to takto robí niektorý inštruktor tak ok, ak to iným klientom vyhovuje. Mne by to nevyhovovalo, tak by musel so mnou jazdiť toľko, koľko má zákonom stanovené.
Ja som tiež z malého mesta a máme tu tiež asi 3 autoškoly a o všetkých viem, že to dodržiavajú.
Nedokážeš si proste priznať, že nevieš jazdiť. Že si prešiel rýchlokurzom, skúšky so slepým policajtom, tak ako som to písal už v prvom príspevku a vodičák by si za iných podmienok ani nedostal. Nepresvedčíš ma jednoducho o tom, že si ešte aj po autoškole jazdil mesiac alebo dva a navyše perfektne a po pár rokoch doje*** spojku a bojíš sa sadnúť za volant. Aj moja priateľka si sadla za volant po pár rokoch až keď som kúpil auto a bez problémov sa pohla, radila, orientovala v križovatkách. Trochu stresu a spotené ruky určite boli, ale inak bez problémov. A po autoškole nejazdila vôbec. Takýchto prípadov poznám xy, aj takého ktorému zobrali vodičák, kvôli vážnej nehode na pár rokov a hneď, ako ho dostal späť, si sadol do auta a nemal problém. Ako píšem, je to ako s bicyklovaním, alebo plávaním. Keď sa to raz naučíš, tak to vieš. Možno vyjdeš trochu z cviku, ale akonáhle sadneš za volant, tak si to mozog pripomenie.
Veľa z nich to proste spravilo tak, že šli s kamarátom kdesi za mesto, tam si všetko poskúšali a pripomenuli na prázdnej ceste a späť už šli veselo a vysmiaty za volantom. Nestačilo by ti ísť sa len takto povoziť s kamarátom? Ako dať, ja neviem, 15 € za jednu jazdu?
Ja som tiež z malého mesta a máme tu tiež asi 3 autoškoly a o všetkých viem, že to dodržiavajú.
Nedokážeš si proste priznať, že nevieš jazdiť. Že si prešiel rýchlokurzom, skúšky so slepým policajtom, tak ako som to písal už v prvom príspevku a vodičák by si za iných podmienok ani nedostal. Nepresvedčíš ma jednoducho o tom, že si ešte aj po autoškole jazdil mesiac alebo dva a navyše perfektne a po pár rokoch doje*** spojku a bojíš sa sadnúť za volant. Aj moja priateľka si sadla za volant po pár rokoch až keď som kúpil auto a bez problémov sa pohla, radila, orientovala v križovatkách. Trochu stresu a spotené ruky určite boli, ale inak bez problémov. A po autoškole nejazdila vôbec. Takýchto prípadov poznám xy, aj takého ktorému zobrali vodičák, kvôli vážnej nehode na pár rokov a hneď, ako ho dostal späť, si sadol do auta a nemal problém. Ako píšem, je to ako s bicyklovaním, alebo plávaním. Keď sa to raz naučíš, tak to vieš. Možno vyjdeš trochu z cviku, ale akonáhle sadneš za volant, tak si to mozog pripomenie.
Veľa z nich to proste spravilo tak, že šli s kamarátom kdesi za mesto, tam si všetko poskúšali a pripomenuli na prázdnej ceste a späť už šli veselo a vysmiaty za volantom. Nestačilo by ti ísť sa len takto povoziť s kamarátom? Ako dať, ja neviem, 15 € za jednu jazdu?
-
audiotrack
VIP
a prečo nejdeš do tej autoškoly, v ktorej si si robil kurz? Keď si prešiel skúškami, tak ťa to tam asi dostatočne dobre naučili. A ak bol inštruktor debil a kričal na teba, zaručujem ti, že pri kondičnej jazde nebude. Nemá dôvod. A ak hej, nechaj mu auto v strede cesty a odíd. Ty si za to platíš, a žiadna zmluva ani nič ťa nenúti odjazdiť celú hodinu.
-
qwerty-xyz
1. instruktor bol super, ...
2. audio, nemozem. pracu nemam v mieste svojho bydliska, mam ju proste hodinu cesty tam aj spat, dochadzam z kosic,....
3. Prispevok nad pincom, okolnosdti ma do toho nutia nenormalne, v zamestnani to bude treba a mimo zamestnania mi to treba ako sol, doteraz som ale vsetko zvladal bez auta, poslednu dobu sa neda.
4. Ano kamarati sa ponukaju rad za radom, co soferuju suprovo a kazdy z nich mi aj vravi ze ked si sadnem pojdem super, ale v tomto si ja neverim vobec, auto a ja zatial este neide vobec dokopy
2. audio, nemozem. pracu nemam v mieste svojho bydliska, mam ju proste hodinu cesty tam aj spat, dochadzam z kosic,....
3. Prispevok nad pincom, okolnosdti ma do toho nutia nenormalne, v zamestnani to bude treba a mimo zamestnania mi to treba ako sol, doteraz som ale vsetko zvladal bez auta, poslednu dobu sa neda.
4. Ano kamarati sa ponukaju rad za radom, co soferuju suprovo a kazdy z nich mi aj vravi ze ked si sadnem pojdem super, ale v tomto si ja neverim vobec, auto a ja zatial este neide vobec dokopy
qwerty, a aký je rozdiel, či bude pri tebe sedieť inštruktor, alebo kamarát? Teda okrem toho, že inštruktor má pedále naviac. Veď sa pôjdeš povoziť najprv niekde, kde nechodia autá, niekde na opustené letisko, veľké parkovisko, hocikde. Veď sa nemáš čoho báť. Ja by som sa určite horšie cítil vedľa nejakého inštruktora, ako kamaráta. Šoférovať vieš, alebo teda si vedel. Určite si to nezabudol, len sa bojíš. Prekonaj strach a šup za volant. Nebuď taký posera. Nebudeš hádam platiť za niečo, čo môžeš skúsiť zadarmo. Dám krk na to, že po polhodine nebudeš chcieť vystúpiť z auta a budeš sa smiať na tom, ako si sa zbytočne bál.
-
qwerty-xyz
moznoze hej, a najskor asi hej, ale jednoducho instruktor ma pedale naviac a ked sa nieco poserie tak bude asi mensi predpoklad vzlhadom na to ze to je autoskola, ...
-
94jakub
Guru wannabe
A to musíš ísť hneď 130 po okreske? Veď ak si bol taký dobrý vodič, tak sa snáď pri najhoršom vieš trafiť do pedálov, nie?
-
qwerty-xyz
viem viem, proste mam strach ze tuknem, chapes, ze neubrzdim alebo neodhadnem vzdialenost a tuknem ... take ze rychlost a podobne to ja moc neriesim, ja som rychlo nejako nechodil, v aute ma to ani nejako nelaka, na motorke hej, ale auto eeeee
-
94jakub
Guru wannabe
tak choď niekde za poslednú dedinu, kde prejde raz za deň traktor a nemáš kde ťuknúť. Nikto ta tiež nenúti ísť 90, tak si jednoducho pribrzdíš, keď si si nie istý, zato ťa inštruktor ani kamarát(pokiaľ to nie je nejaký "závodník") nevyhodia. Mať tak tvoje problémy.
myslim, ze ho nie je treba o nicom presviedcat, uz sa rozhodol
-
audiotrack
VIP
máš vodičák, ak sa niečo stane, znášaš vinu ty rovnako ako vo svojom či kamarátovom aute. Inštruktor môže zasiahnúť spojkou a brzdou, čiže zastaviť auto. Nič viac nedokáže. A takisto ti auto zastaví aj kamarát ručnou brzdou (ale neverím že ak vieš jazdiť, tak nebude fungovať pud sebazáchovy a nešlapneš na brzdu sám. Pedále má inštruktor pre totálnych začiatočníkov)qwerty-xyz napísal:moznoze hej, a najskor asi hej, ale jednoducho instruktor ma pedale naviac a ked sa nieco poserie tak bude asi mensi predpoklad vzlhadom na to ze to je autoskola, ...