Led TV+zvuk= blika nova TV
Re: Led TV+zvuk= blika nova TV
mam starsi dom
staval sa estd za komancov
) ale nejde mi dohlavy to ze ked zApnem pc hned blika a kdd ho vypnem (mjsim vypnut uplne) a znova zapndm uz neblikma ... keby bola dlektrika zla nerobilo by to v kuse ??
No zdroj na pc to moze robit. To je len take hadanie...
Nova Led tv seka sa obraz pri HD
Da sa to nejako premerat??
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 2:26)
ahojte tak mi prisla nova tv philips 8007k amam ju prepojenu z pc a mam taky problem ze mi seka obraz
ako je to mozne
(( ako to mozem odstranit ?
dakujem za kazdu radu
necakal som ze budem mat na tomto drahom tv taky problem grafika je ati radeon 5800 procesor intel core i5 cpu 750 2.67Ghz ram 4G
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 2:26)
ahojte tak mi prisla nova tv philips 8007k amam ju prepojenu z pc a mam taky problem ze mi seka obraz
-
Ryan Giggs
VIP
Mohol by si to rozviest co znamena seka.
Kazdopadne Tv nema preco sekat v zmysle hardverovom. To ani ten najlacnejsi z Ciny nema preco sekat. On len zobrazuje co donho pustis. Problem je medzi stolickou a klavesnicou. Nieco mas blbo nastavene bud v tv alebo v PC. Pekne krasne zober do ruky manual a citaj ako to nastavit pri pripojeni k pc.
Kazdopadne Tv nema preco sekat v zmysle hardverovom. To ani ten najlacnejsi z Ciny nema preco sekat. On len zobrazuje co donho pustis. Problem je medzi stolickou a klavesnicou. Nieco mas blbo nastavene bud v tv alebo v PC. Pekne krasne zober do ruky manual a citaj ako to nastavit pri pripojeni k pc.
-
Michaelo105
Light Professional
No myslím, že veľmi manuál do ruku u Philipsu nevezme. Ten tam už býva v TV priamo.
-
Ryan Giggs
VIP
A to je nejaky rozdiel?
napr vlc player cez celu obrazovku chodi pas a pri rychlejsich scenach sem tam tak sekne proste sceny niesu plynule prehrane .... jedna sa o
1080 p video
1080 p video
-
Ryan Giggs
VIP
To určite nie je problem televizora.
ANO LEN CHCEM PORADIT AKO TO ODSTRANIT co tam treba doplnit aby to nesekalo 
este sa chcem opytat ako mozem nastavit rozlisenie na celu obrazovku lebo teraz mam plochu dost daleko od krajov TV a obrazovku mam nastavenu na max. rozlisenie 1920x1080
este sa chcem opytat ako mozem nastavit rozlisenie na celu obrazovku lebo teraz mam plochu dost daleko od krajov TV a obrazovku mam nastavenu na max. rozlisenie 1920x1080
Nestiha ti komp... Konkretne zrejme grafika
vsetko stiha zostavu na prehravanie HD mam dobru na monitore som nemal problem ...
Da sa nejako roztiahnut ta plocha na celu tv ??
da sa to nastavit cez AMD Catalyst control center
Da sa nejako roztiahnut ta plocha na celu tv ??
da sa to nastavit cez AMD Catalyst control center
Presnejsie napis co znamena ze to nemas na celej ploche.
Sekanie je problem PC, TV len zobrazuje surovy obraz. Daco robis zle.
Sekanie je problem PC, TV len zobrazuje surovy obraz. Daco robis zle.
Monitor mal ake rozlisenie? Tiez fullhd? Pustal si tam ten isty film?
Ak to chces na celu sposobom ze sa ti neroztiahne obraz, tak musis orezat(zrejme z bokov), ak chces roztiahnut tak stanovit pomer.
Ci ti nesedi pracovna plocha? Je tak v strede a kolo nej tmavo? Cez co to prepajas?
Ak to chces na celu sposobom ze sa ti neroztiahne obraz, tak musis orezat(zrejme z bokov), ak chces roztiahnut tak stanovit pomer.
Ci ti nesedi pracovna plocha? Je tak v strede a kolo nej tmavo? Cez co to prepajas?