Nebo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nebo

Príspevok od používateľa Grim »

hughito - áno, podľa Biblie plač a škrípot zubov je obrazný popis, ale samozrejme, je to možné...nikto nevie, čo to bude, všetko sú to len dohady...ešte sa niekde spomína "pekelný oheň"...v týchto veciach je aj kresťanská vierouka založená LEN na dohadoch a žiadny dôkaz o správnosti teórií o nebe a pekle neexistuje...čerpať vedecké poznatky z Biblie je ako čerpať informácie o fungovaní sveta z rozprávok...každopádne išlo o to vyvrátiť qwertyho predstavu o kolektívnom pekle, kde sa bude s ostatnými hriešnikmi tľapkať po pleci so slovami "ale sme to posrali"...v tomto sa všetky teórie zhodujú - v pekle je duša samotná a ani nejaky čert tam nikoho nebude pichať vidlami do riti...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

a ani nejaky čert tam nikoho nebude pichať vidlami do riti...
Teraz bude qwerty sklamaný. :(
v tomto sa všetky teórie zhodujú
Môžu sa, aj keď ich výpovedná hodnota je asi taká, ako keď niekto prehlási to o tom čertovi a vidlách.
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

len aby ste raz neboli chlapci zaskoceny ked sa preberete na zemi v podobe cervika alebo komara :-D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

V tom pripade by som bol asi rad levom alebo koalou (lev spi 20 hodin denne, koala 19 + eukaliptove listy jej v traviacom trakte metabolizuju na alkohol takze je permanentne navalena)
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

sak nato ta koala aj vyzera :mrgreen:

rastikbart - zaskocenI nom. mnoz. cisla

imho ak narazas na reinkarnaciu aj ta teoria ma trhnilu, ak sa hovori o reinkarnacii tak napr zivot co zijem teraz podla ich teorie nema ziadne spomienky na ziadny predosli zivot, a v zivote som nestretol este nikoho kdo by hovoril ze v minulom zivote bol to a to a ze si to pamata, cize ak by som mal niest nasledky ako cervik, nebudem si to pamatat a kedze cervik si podla mojho nic neuvedomuje, nevedel by som ze je to trest za terajsi zivot 8) a teda by mi to bolo u prdele, teda uhlavy a prdele kedze niektore cerviky maju prdel na oboch koncoch :smt059
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

javatar napísal:V tom pripade by som bol asi rad levom alebo koalou (lev spi 20 hodin denne, koala 19 + eukaliptove listy jej v traviacom trakte metabolizuju na alkohol takze je permanentne navalena)
Až na to, že to s tou koalou a napitím je mýtus.
Somtu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Somtu »

Takéto otázky sa pýtať na verejnosti je zlé, lebo tu behá veľa pomýlených ľudí s bludnou kultúrou / náboženstvom a zanietením zmýšľaním až chorým .

Samovražda = Večné zatratenie .
Pokus o samovraždu = Neviem presne ale nemal by si byť zatratený . Takéto otázky polož kňazovi, on ti dá najlepšiu odpoveď, nie ako túto zanietenci (česť výnimkám)

Tí čo neveria v Boha budú a sú nepokojné duše a môžete mi tu písať ako sa máte dobre, sami sa klamete .
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Jo, lebo len svätuškári a náboženskí fanatici majú pravdu a nikto iný :roll: Ty a tebe podobní ste z tých najpovolanejších, čo vedia ako sa ja mám a ako sa ja cítim bez boha. Ak chceš veriť, tak ver, ale neosočuj a nepovažuj ľudí bez viery (či s inou vierou) za menej hodnotných ľudí.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

somtu tu asi nie je :)

on sa pyta na existenciu neba a kedze vieme ze od knaza nedostanes objektivnu odpoved preto sa pyta tu nemyslis?

a mozno sa pytal aj knaza kdovie 8)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hughito napísal:Až na to, že to s tou koalou a napitím je mýtus.
sakra, tak chcem byt levom - hodina spanku denne naviac je dost ;)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Somtu napísal:Tí čo neveria v Boha budú a sú nepokojné duše a môžete mi tu písať ako sa máte dobre, sami sa klamete .
hej hej, viera v imaginarnu existenciu niecoho vyssieho, ktoru by som mohol vinit za vlastnu neschopnost, by mi urcite vyrazne zlepsila zivot
urcite ;-)
Mr.FuN
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Mr.FuN »

Somtu, ďakujem za radu/názor. Kňaza som sa pýtal, ale túto tému som založil, lebo sa mi táto otázka zdala ako vhodná na prediskutovanie. (chcel som zistiť váš názor)

Ďakujem aj všetkým ateistom, ktorí sa nenechali zahanbiť a komentovali (aj ked nie k téme). Nejaké tie bodíky na tomto fóre ste dostali a možno vám aj stúpne level. :)
Napísať odpoveď