Nebo
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nebo
hughito - áno, podľa Biblie plač a škrípot zubov je obrazný popis, ale samozrejme, je to možné...nikto nevie, čo to bude, všetko sú to len dohady...ešte sa niekde spomína "pekelný oheň"...v týchto veciach je aj kresťanská vierouka založená LEN na dohadoch a žiadny dôkaz o správnosti teórií o nebe a pekle neexistuje...čerpať vedecké poznatky z Biblie je ako čerpať informácie o fungovaní sveta z rozprávok...každopádne išlo o to vyvrátiť qwertyho predstavu o kolektívnom pekle, kde sa bude s ostatnými hriešnikmi tľapkať po pleci so slovami "ale sme to posrali"...v tomto sa všetky teórie zhodujú - v pekle je duša samotná a ani nejaky čert tam nikoho nebude pichať vidlami do riti...
Teraz bude qwerty sklamaný.a ani nejaky čert tam nikoho nebude pichať vidlami do riti...
Môžu sa, aj keď ich výpovedná hodnota je asi taká, ako keď niekto prehlási to o tom čertovi a vidlách.v tomto sa všetky teórie zhodujú
-
rastikbart
Medium Star
len aby ste raz neboli chlapci zaskoceny ked sa preberete na zemi v podobe cervika alebo komara 
sak nato ta koala aj vyzera
rastikbart - zaskocenI nom. mnoz. cisla
imho ak narazas na reinkarnaciu aj ta teoria ma trhnilu, ak sa hovori o reinkarnacii tak napr zivot co zijem teraz podla ich teorie nema ziadne spomienky na ziadny predosli zivot, a v zivote som nestretol este nikoho kdo by hovoril ze v minulom zivote bol to a to a ze si to pamata, cize ak by som mal niest nasledky ako cervik, nebudem si to pamatat a kedze cervik si podla mojho nic neuvedomuje, nevedel by som ze je to trest za terajsi zivot
a teda by mi to bolo u prdele, teda uhlavy a prdele kedze niektore cerviky maju prdel na oboch koncoch 
rastikbart - zaskocenI nom. mnoz. cisla
imho ak narazas na reinkarnaciu aj ta teoria ma trhnilu, ak sa hovori o reinkarnacii tak napr zivot co zijem teraz podla ich teorie nema ziadne spomienky na ziadny predosli zivot, a v zivote som nestretol este nikoho kdo by hovoril ze v minulom zivote bol to a to a ze si to pamata, cize ak by som mal niest nasledky ako cervik, nebudem si to pamatat a kedze cervik si podla mojho nic neuvedomuje, nevedel by som ze je to trest za terajsi zivot
Takéto otázky sa pýtať na verejnosti je zlé, lebo tu behá veľa pomýlených ľudí s bludnou kultúrou / náboženstvom a zanietením zmýšľaním až chorým .
Samovražda = Večné zatratenie .
Pokus o samovraždu = Neviem presne ale nemal by si byť zatratený . Takéto otázky polož kňazovi, on ti dá najlepšiu odpoveď, nie ako túto zanietenci (česť výnimkám)
Tí čo neveria v Boha budú a sú nepokojné duše a môžete mi tu písať ako sa máte dobre, sami sa klamete .
Samovražda = Večné zatratenie .
Pokus o samovraždu = Neviem presne ale nemal by si byť zatratený . Takéto otázky polož kňazovi, on ti dá najlepšiu odpoveď, nie ako túto zanietenci (česť výnimkám)
Tí čo neveria v Boha budú a sú nepokojné duše a môžete mi tu písať ako sa máte dobre, sami sa klamete .
Jo, lebo len svätuškári a náboženskí fanatici majú pravdu a nikto iný
Ty a tebe podobní ste z tých najpovolanejších, čo vedia ako sa ja mám a ako sa ja cítim bez boha. Ak chceš veriť, tak ver, ale neosočuj a nepovažuj ľudí bez viery (či s inou vierou) za menej hodnotných ľudí.
somtu tu asi nie je 
on sa pyta na existenciu neba a kedze vieme ze od knaza nedostanes objektivnu odpoved preto sa pyta tu nemyslis?
a mozno sa pytal aj knaza kdovie
on sa pyta na existenciu neba a kedze vieme ze od knaza nedostanes objektivnu odpoved preto sa pyta tu nemyslis?
a mozno sa pytal aj knaza kdovie
Somtu, ďakujem za radu/názor. Kňaza som sa pýtal, ale túto tému som založil, lebo sa mi táto otázka zdala ako vhodná na prediskutovanie. (chcel som zistiť váš názor)
Ďakujem aj všetkým ateistom, ktorí sa nenechali zahanbiť a komentovali (aj ked nie k téme). Nejaké tie bodíky na tomto fóre ste dostali a možno vám aj stúpne level.
Ďakujem aj všetkým ateistom, ktorí sa nenechali zahanbiť a komentovali (aj ked nie k téme). Nejaké tie bodíky na tomto fóre ste dostali a možno vám aj stúpne level.