Taktovanie
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Taktovanie
podla toho co konkretne
Grafiku / Ram / CPU / MB
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Mb a ram nie, vga a cpu vacsinou ano
Ešte závisí, aké tie komponenty presne máš.. a čo od toho očakávaš.. 
podla mna sa to skor neoplati. Kedysi to malo vecsi vyznam ako na dnesnych cpu/gpu. Maximalne aj to samozrejme s novym drahsim chladenim dosiahnes 20-25percent vykonu naviac,vecsinou ale vyrazne menej. Aj ja mam sice na mojom kompe vsetko mozne overclocknute ale keby som to dal hned teraz na default tak si subjektivne nic nevsimnem.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ty možno nie ale rozdiel medzi phenomom 2 3.2GHz a 4.4GHz + CPU-NB z 2.0GHz na 2.8GHz je obrovský a môže zvýšiť FPS v hrách o obrovské čísla
Taktiež pretaktovať 7970 z 925MHz na 1250MHz je obrovský rozdiel a brutálne zvýši FPS
Taktiež pretaktovať 7970 z 925MHz na 1250MHz je obrovský rozdiel a brutálne zvýši FPS
" je obrovský a môže zvýšiť FPS v hrách o obrovské čísla"
-vplyv CPU na Fps pri vysokom rozliseni je minimalny,vsetko je to o grafarni.
Pri gpu je to trochu ine, ale tam zase vela zavisi od konkretneho typu aj kusu. Nie je ani tak velmi smerodajne o kolko sa zrychli gpu alebo ram, ale kolko realne ti nameraju testovacie softy.
Pri gpu je to trochu ine, ale tam zase vela zavisi od konkretneho typu aj kusu. Nie je ani tak velmi smerodajne o kolko sa zrychli gpu alebo ram, ale kolko realne ti nameraju testovacie softy.
Brutalne fps hej, brutalne ti to bude mrznuť ... phenom 3.2 na 4.4 Ghz ? Nepozeraj Ot ej aMichalkoOo napísal:Ty možno nie ale rozdiel medzi phenomom 2 3.2GHz a 4.4GHz + CPU-NB z 2.0GHz na 2.8GHz je obrovský a môže zvýšiť FPS v hrách o obrovské čísla
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ty chora hlava, vlastnim phenom 2, FX a intel core i5 tak snad viem
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi od konkretneho SW a kombinacie CPU/GPU, ak CPU brzdi GPU tak ti sebelepsia GPU nepomoze. Ak pretaktujes procak, a bude vediet GPU lepsie krmit...gogo956 napísal:" je obrovský a môže zvýšiť FPS v hrách o obrovské čísla"
-
lukostrel77
Star
Dobry den chcel by som sa opytat ci sa oplati taktovat amd sempron x2 190 2,5ghz chcel by som ho dat aspon na 3,2ghz a ci budem poznat rozdiel dakujem za radu.
Ak máš dobrú dosku tak áno. Ak máš ten šrot ktorý si spomínal v téme Phenom I vs Phenom II tak určite nie...
-
lukostrel77
Star
Kupil som si novu ASUS M5A97 R2.0 tuto.Sorko napísal:Ak máš dobrú dosku tak áno. Ak máš ten šrot ktorý si spomínal v téme Phenom I vs Phenom II tak určite nie...
Ty toho v poslednej dobe kupuješ veľa, však že ty si vymýšlaš?
-
lukostrel77
Star
Nie le sa mi zadarilo v praci a tu dosku som si chcel uz davno kupit zatial som si kupil len grafiku a dosku nic viac.Sorko napísal:Ty toho v poslednej dobe kupuješ veľa, však že ty si vymýšlaš?
A kde prijali človeka s takou gramatikou a štylistikou ak môžem vedieť?
-
lukostrel77
Star
Napr do lesaSorko napísal:A kde prijali človeka s takou gramatikou a štylistikou ak môžem vedieť?
Robíš drevorubca po protekcii? 
-
lukostrel77
Star
Nie.Nahodov sa tam da pekne zarobit.Sorko napísal:Robíš drevorubca po protekcii?