TOMMY HILFIGER DENIM

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

TOMMY HILFIGER DENIM

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Prosím vás, máte tu niekto Hilfiger Denim pánske tričko/tričká? Keď je originál, akú má visačku a štítok a kde je vyrobené?
Ak by sa dalo (čo by som bol rád) mohli by ste mi poslať fotku visačky, štítok kde je veľkosť a takisto aj fotku štítku, na ktorom sú napísané ako ho prať, kde bolo vyrobené atď. Kúpil som takéto tričko a neviem, či je to skutočne originál, bolo kupované od overeného predajcu na slovenskom aukčnom portáli.

VĎAKA! :plus:
heker
Redeemer
Redeemer

Re: TOMMY HILFIGER DENIM

Príspevok od používateľa heker »

A stalo 30 eur, vsak?
Sp!rit
Star
Star

Bolo to v aukcii od jedného centa. Prosím, vyjadrujte sa hlavne k mojej prosbe.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tričko nemám, ale mikina...

vyrobené vo filipínach, kupované v originál TH obchode v USA
Prílohy
2013-10-09 19.02.50.jpg
Sp!rit
Star
Star

Toto nevyzerá byť Hilfiger Denim, či sa mýlim? Oblečenie Hilfiger Denim by malo mať iný štítok. Toto by mala byť dokonca kolekcia 2013 (čo som kúpil).
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a čo ja viem aká je to kolekcia? Iba som chcel zamachrovať že mám niečo značkové, čo zaručene nie je fake :)
keď si to už kúpil, a teraz by si zistil že je to fake, tak to nebudeš nosiť?
Sp!rit
Star
Star

audiotrack napísal:a čo ja viem aká je to kolekcia? Iba som chcel zamachrovať že mám niečo značkové, čo zaručene nie je fake :)
keď si to už kúpil, a teraz by si zistil že je to fake, tak to nebudeš nosiť?
Dohodnem sa s predajcom, že ak ho nevezme naspäť, tak zmením hodnotenie na negatívne. Visačky mám. A poprosím bez toho sarkazmu. :wink:
heker
Redeemer
Redeemer

Nebolo by jednuduchsie, keby si sem nafotil to tvoje fake oblecenie, ktore si kupil a odfotil aj visacky a ostatne veci, ktore chces od ludi? Podla toho sa to skor bude dat identifikovat ako ked to budes porovnavat s vecami, ktore tu niekto z nas ma. Skus prezradit za kolko si kupil to fejkove tricko, nech nas pobavis.

Ked chces original, chod trebars od Avionu, tam ma Tommy Hilfiger vlastnu predajnu hned pri jednom z vchodov (pri Unicredit banke) a mozes si tam vybrat. Kupis si original, ale pocitaj 100 eur za polokoselu a podobne. Alebo taktiez v Avione je predajna Peek and Cloppenburg, tam tiez kupis znackove veci, ale opat si priprat 100 eur za koselu ci tricko. To co kupujes z Bazosu a dalsich weboch, ktore sa oznacuju ako internetove outlety, tak su vsetko fejky z Ciny co nakupia niekde z eBayu, iOfferu alebo Aliexpresu. Kupi tricko za 15 eur, postovne neplati a preda ho za 30 s tym, ze je v akcii, original a neviem co vsetko.

Ked na to tricko nemas, tak si ho nekupuj a chod niekde do Exisportu a kup si tricko Puma alebo Adidas za 15 eur, rovno si mozes kupit 2 a budu mat aspon lepsiu kvalitu a ty budes zaspavat s pocitom, ze mas original a zaroven si mozes poslat blocek do blockovej loterie.

Staci sa pozriet na taky znackovyshop.sk, ktory sa tvari tak, ze predava origo. Vsetko origo veci, vsetko v akcii, pritom je to pravy opak. Podla reakcii z Heureky sa prise o dodacej dobre 3 tyzdne, to je doba dodania z Ciny a Hong Kongu pri objednavke z iOfferu, potom este dva dni v ramci Slovenska. Podla obrazkov sa to iste predava cez iOffer. Viac komentarov tu - http://obchody.heureka.sk/znackovyshop-sk/recenze/

Trebars toto Armani tricko predavaju za 49 eur - http://www.znackovyshop.sk/znackove-hod ... cko-Armani a tu je za 15 eur - http://www.w8fashion.com/Index/merchlist?cid=10218

Bunda za 129 eur - http://www.znackovyshop.sk/znackove-hod ... L-XL-XXL-3 a z Ciny ju mas za 40 eur - http://www.ioffer.com/i/2012-dolce-gabb ... -523272111 a http://www.ioffer.com/i/hot-new-men-s-c ... -525711604

A tak isto je na tom aj Bazos a uz je to len o tom, kto si ake dristy pri predaji vymysli - nevhodny dar, zla velkost pri kupe cez internet, pribral som a podobne keci. Jednoducho si kupil fake a moze ti predajca tvrdit, ze to dovaza z USA, ze mu to posiela kamarat z Anglicka, ze je to origo, aj visacky a podobne veci, hoci aj certifikaty. Taky certifikat ti vytlacim doma za minutu na tlaciarni, vysacku ti spravim tiez a este ti ju aj pekne orezem. A na co vlastne aj, ved to vsetko spravia za mna v Cine a prelozia to do anglictiny, ja si to dam maximalne prelozit do slovenciny a nazdar.

Napadli ma este dve krasne slovenske prislovia, dokonale sa hodia na tuto temu - Hlupák zostane hlupákom a to druhe je - Hlúpi všetko kúpi :smt006
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Bože, autor témy, už druhá téma, kde nevieš rozoznať fejk od originálu. Na ktorý Boh to potom kupuješ? To ti fakt stúpa ego s týmito značkami? Nie si ty ten týpek z toho videa "BLAVACKY KO*OT" ?
heker
Redeemer
Redeemer

Kebab do ruky, ked uz, tak uz ;)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nič proti bratislave/čanom, ale video sa tuším volalo tak, ako som to nazval. :)
Sp!rit
Star
Star

Nechápem vaše pri*ebané poznámky, keď už to mám tak napísať. Chcem totižto kúpiť originál za dobrú cenu, keď sa mi tá značka páči a nechcem za ňu vysoliť veľa peňazí, tak je na tom niečo zlé? Určite si to nekupujem kvôli tomu, aby som si tým zvyšoval ego a podobne. Chcel som sa tu s vami poradiť, reku tu bude niekto rozumný, kto sa v tom vyzná a možno mi pomôže, ale na poznámky od vás niektorých určite nie som zvedavý.
P.S.: , tie tričká sú originály, predajca mi ukázal faktúru od nich, takže sa nemusíte báť, že som si kúpil fejk.

Moderátor môže tému rovno vymazať.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ehm, faktúru.. to už áno
Sp!rit
Star
Star

audiotrack napísal:ehm, faktúru.. to už áno
Áno, presne tak, keďže som mu chcel zmeniť hodnotenie, tak mi poslal faktúru. Okrem iného, na tej stránke musia dokladať administrátorom faktúry a bločky od tovaru, ktorý predávajú.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co je to za stranku, kde musia dokladovat fakturu alebo blocky na tovar, ktory predavaju??? Kto mi dokaze, ze fakturu, ktoru si stiahnem z internetu od dakej americkej firmy, upravim si ju, vytlacim a nasledne oskenujem..., nie je prava, ale je to falzifikat, ktory som si doma spravil???
heker
Redeemer
Redeemer

Paci sa ti Tommy, v inej teme sa ti paci Adidas, kupujes to z bazaru typu Bazos alebo neviem akeho a este ti aj predavajuci dokladoval fakturu. Ukaz aj nam tu fakturu a ukaz aj ten bazar kde sa to musi dokladovat, rad si pozriem co sa tam predava. Dakujem.
Napísať odpoveď