WIN XP SVK HOME
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
WIN XP SVK HOME
Chlopi da sa dade zohnat legalne na nete ???
akosi som sa rozhodol preinstalovat zalozny komp co ma legalne win akurat asi pri stahovani izeb skoncilo CD v tom velkom zltom kontajneri. Na nete som nasiel na stranke mrkvasoftu dake ale nie SVK a kedze tento pocitac pouziva iba staresina rodiny musi to hovorit nanho zrozumitelne
. CD key mam ten je nastastie nalepeny na bedni 
-
PAuLi3
Darca
Re: WIN XP SVK HOME
dodatocne nainstalujes svk
a keby si stiahol nejaký z netu a napísal ta CD kedy, čo máš na bedni?
Ked som davnejsie instaloval XP-cka tak som mal problem stiahnut spravnu verziu. Kedze legalny kluc fungoval len so specifickou verziou, cize nebolo jedno ci je to anglicka, ceska atd verzia. Dalej ci to bolo uz so service packom alebo bez a pod. Nalepka by mala obsahovat popis verzie, cize by si mal stiahnut presne to iste. Pripadne odfot tu nalepku, kluc vymaz z obrazku a skusim pohladat iso,
-
Runes
Addict
no cvaknem ked tak zajtra ale nechcem tahat nic z netu nakolko v tych instalackach nevies co uz je pokial to neni priamo od mrkvasoftu serveru
a dodatocna instalcka LIP vyzaduje kluc na LIP pokial si pamatam proste trebalo to dokupovat mimo toho ze ti to robi bordel
este skusim u mami v robote pozret ked tak
.iso subor je mozne cez hash kod overit, cize o to sa bat nemusis. Problem bude najst tu spravnu verziu ak vobec je na nete.
-
PAuLi3
Darca
blbost, stiahnes si z MSDN XP EN a slovak lang. pack, nainstalujes XP, zadas svoj origo kod, aktivujes OS a potom instalnes lang pack, ktory sa instaluje overenim originality OS, sam som tak instaloval XP home na moj netbook (tiez origo OS NE + sk balik)