MHD BB

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
badboy007
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MHD BB

Príspevok od používateľa badboy007 »

V BB som bol len raz a to na festivale. Vôbec sa tam nevyznám a nemajú ani žiadnu mhd aplikáciu na smartfóny.

Ide o to, že sa potrebuje dostať z Banská Bystrica,,AS MHD na ulicu Ružová 11(Pedagogická fakulta UMB v Banskej Bystrici), skúšal som to pozerať na cp.sk a zozname ale nijak sa mi nepodarilo nájsť mhd linku.

Banskobystričania poradili by ste mi akým spojom by som mal ísť? :)

-dík
qwerty-xyz

Re: MHD BB

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tak hladaj hladaj, neda sa to moc pomylit, ked sme to nasli MY v zostave dvaja vychodniari a jeden oravak, tak to najdes aj ty. sprievodnym javom je plny bus peknych nymfomaniek ,..
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Jasné, že by som to našiel/opýtal sa, ja sa len tak nestratím. Ale musím ísť na istotu lebo prichádzam do BB 8:10 a kurz mi začína 8:30, čiže tam musím byť čo najskôr ;) .

Preto hľadám sem nejaké reálne riešenia a bol by som veľmi vďačný, keby mi pomohol niekto kto žije v BB.
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

20,21,22,23 z namestia slobody, co jest 500m do autobusky a vystupis na dumbierskej szs [uvidis kde vystupuju zeny] Ale kedze tam mas byt za 20min, zobral by som taxik... stoja rovno na autobuske a ceny mas od 2,50 do 3e
Pukii
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pukii »

Choj taxikom a nemusis stresovat, hlavne ked mas 20 min na to aby si sa dostal do sasovej z mesta. Za 3 evri si tam.
Napísať odpoveď