Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin
co presne nechapes na pojme, ze je to decentralizovany produkt a nikto (ani jeho tvorca) sa k nemu nemoze dostat a vlastnit ho?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
beardie - čo presne nechápeš na pojme, že keď je raz zapísaný niekde počet bitcoinov, je jedno či na serveri, v cloude, vo virtuálnej peňaženke, tak je manipulovateľný tým, kto "internety" ovláda?
-
javatar
Hardcore addict
uplink - to nie je take jednoduche (so zvysovanim ovladnutelnosti internetov sa zvysuje aj podiel sifrovanych dat na nich) skor by som videl problem v tom, ze ak bude pre bohacov BTC problem tak ich kupia - vsetky sa asi nepodari ale kupia ich dost na to aby vyrazne obmedzili obchod s BTC
a co sa stane potom? vznikne dalsia virtualna mena...
a co sa stane potom? vznikne dalsia virtualna mena...
-
uplink
VIP
To som písal tiež, že sa z BTC stane "bitch" tých vyvolených. Proste neexistuje nič, čo by si bohatý človek nemohol kúpiť, lebo mentalita človeka je otročiť.
Keby bola mentalita človeka dominancia, tak by sme neboli na svete, na ktorom sme. Človek sa uspokojí so žvancom a nepozerá za seba. Je mu jedno že pre jeho pohodlie zvyšok sveta trpí. Hľadí dopredu sa snaží sa narvať do toho 1% populácie. A preto sme na svete na akom sme.
Keby bola mentalita človeka dominancia, tak by sme neboli na svete, na ktorom sme. Človek sa uspokojí so žvancom a nepozerá za seba. Je mu jedno že pre jeho pohodlie zvyšok sveta trpí. Hľadí dopredu sa snaží sa narvať do toho 1% populácie. A preto sme na svete na akom sme.
nikto nevie, kde su tie bitcoiny zapisane, vie sa len ich celkovy pocet v obehuuplink napísal:beardie - čo presne nechápeš na pojme, že keď je raz zapísaný niekde počet bitcoinov, je jedno či na serveri, v cloude, vo virtuálnej peňaženke, tak je manipulovateľný tým, kto "internety" ovláda?
-
uplink
VIP
Sú zapísané na počítačoch, serveroch, etc. in general na miestach, kde je prístupný internet. A ak sú na offlinových strojoch, budiš, je otázne ako dlho tam vydržia, a je tiež otázkou času ako dlho vydržia neklonovateľné, nekopírovateľné, etc.
-
94jakub
Guru wannabe
To nemá nič spoločné z bitcoin menou. To, čo si tu dal je obyčajná pyramída.
Ale oceňujem, že si tu hneď nebachol referral link.
Ale oceňujem, že si tu hneď nebachol referral link.
-
easton
Professional
Zdravím páni,
chcem sa opýtať, ako si zalohujem svoje BTC v btc peňaženke ?
chcem sa opýtať, ako si zalohujem svoje BTC v btc peňaženke ?
ak ta to este zaujima tak, staci ak zalohujes subor wallet.dat svojho btc klienta. Existuje vela moznosti ako zalohovat mince mimo pc co je najbezpecnejsie. Asi najpouzivanejsie su paper wallet, ale o tom si mozes najst tony materialu na nete
166 Usd/bitcoin. Tusim to znova ozilo, cas na dalsiu bublinku 
-
Space5800
Medium Professional
Neviete niekto kde som stratil môj wallet.dat?
Dúfam že bitcoin nespadne, aspoň pokial ho nenajdem.
-
kukiak
Addict
Vie mi niekto vysvetlit preco sa daju na localbitcoins kupit napriklad pri dnesnom kurze bitcoiny aj po 124e a na mtgox sa daju predat po 138? Aky je v tom hacik?
-
Old Dirty Bastard
Guru
ide o stary inzerat mozno? ked budes predajcu kontaktovat, tak to zrusi, pripadne upravi cenu, aby to bolo aj tak o nieco vyhodnejsie ako gox. cena stupla dost rychlo, cize to niektori este nestihli zaregistrovat.. napis mu, mozno nekukne kurz a rovno hodi stretko, zarobis 
pripadne ak mas nejaky fiat na bistampe, tak mozes zarobit instantne, ide to tam po 180 a na goxe to predas za 200. ach, krasy 21. storocia, h.
pripadne ak mas nejaky fiat na bistampe, tak mozes zarobit instantne, ide to tam po 180 a na goxe to predas za 200. ach, krasy 21. storocia, h.
-
Space5800
Medium Professional
ako na kolotoči. už mam štatisticky overene že keď predam moje bitcoiny tak cena začina stupať 
-
Old Dirty Bastard
Guru
buy high, sell low! to dalo rozum inak
už sa to nebezpečne blížili k poslednému maximu.. som čakal bublinu, seriózne.. tak kto sa na tomto pumpe nabalil?
ja som mal všetky mince zaviazané v akciách
mať nejaké, tak už okolo 200 predávam
-
Space5800
Medium Professional
ono stale som predal odosť vyššie ako som kupil, no to nič nemeni natom že v momente ako som predal cena začala stupať
Som zvedavý ešte ako dlho mi bude trvať kym sa s tym naučim. potrebujem mentora
(Upokojila sa už situacia? Môžem nakupiť, ale keď kupim tak pôjdeme dole
)
-
easton
Professional
kde najdem tu wallet.dat neviem ju najsť
poradi mi niekto 
-
kukiak
Addict
Co mas za penazenku? Reinstalloval si komp ci ako?
-
easton
Professional
Penazenku mam origo od vyvojarov bitcoin, nereinstaloval som pc, len neviem kde ten potrebny subor hladat
-
kukiak
Addict
Ved tak pouzi vyhladavanie nie ?
a je to tusim v appdata/bitcoin