prezentacia
prezentacia
Zdravim, potrebujem súrne pomôcť...chcem nastaviť prezentáciu v power pointe tak aby sa po kliknutí na ikonu zobrazilo nejaké chybové hlásenie a aby sa prezentácia nezobrazila.
(vysvetlenie- zajtra mam prezentovat temu na hodine ale nejaky virus alebo nieco mi ju z usb vymazalo,musim zacat odznova ale je to dost zlozita tema takze budem potrebovat este aspon 1 den,cize chcem ju prezentovat v utorok namiesto zajtrajska/-nie profesorka to nepochopi kym neuvidi ze fakt nefunguje/)
Velmi pekne dakujem za pomoc .
(vysvetlenie- zajtra mam prezentovat temu na hodine ale nejaky virus alebo nieco mi ju z usb vymazalo,musim zacat odznova ale je to dost zlozita tema takze budem potrebovat este aspon 1 den,cize chcem ju prezentovat v utorok namiesto zajtrajska/-nie profesorka to nepochopi kym neuvidi ze fakt nefunguje/)
Velmi pekne dakujem za pomoc .
Re: prezentacia
stiahni si ease data recovery a obnov si ju z usb kluca
Urob ako píše CheZteR.
Ak sa ale náhodou nepodarí, stačí ti zobrať akýkoľvek program, ktorý hodí nejakú zaujímavú chybu (mohlo by stačiť otvoriť nejaký exe súbor v notepade a náhodnú časť zmazať)
Priradiť mu ikonku powerpointu (cez vlastnosti), skryť si zobrazovanie prípon (ak už nemáš) a súbor pomenovať niečo.pps
Ja by som na to neskočil, ale môžeš vyskúšať
Ak sa ale náhodou nepodarí, stačí ti zobrať akýkoľvek program, ktorý hodí nejakú zaujímavú chybu (mohlo by stačiť otvoriť nejaký exe súbor v notepade a náhodnú časť zmazať)
Priradiť mu ikonku powerpointu (cez vlastnosti), skryť si zobrazovanie prípon (ak už nemáš) a súbor pomenovať niečo.pps
Ja by som na to neskočil, ale môžeš vyskúšať
Ja som to na strednej robil tak, že som zobral akýkoľvek súbor požadovanej veľkosti, a premenoval ho na .pptx. Nič viac. Nikdy mi na to neprišli. Smutné na tom je, že som to robil hlavne na informatike. Kamarát robil to isté, ale hecol to až na takú úroveň, že premenoval .mp3 súbor - zvukovú nahrávku, v ktorej vynadal učiteľke, že tieto bezvýznamné prezentácie a projekty, v ktorých nás nútia dodržovať postupy a-lá WordArt, ktoré boli pred 10 rokmi za zenitom, sú úplný bullshit, a že nech s tým zabíja čas ona sama. Samozrejme to ako .pptx nešlo otvoriť, a nikto na to neprišiel. Ale aspoň to odovzdával s adrenalínom. 
Dobrá! Ach jaj, ja by som to robil tak zložito 
diki moc za rady, fakt si ich cenim aj ked medzitym som uz prisiel na iny sposob 
A ESTE 1 OTAZKA: Ako sa da skryt zobrazovanie pripon na subore, lebo ked date podrobnosti su tam datum vytvorenia a podobne blbosti ktore mozu byt dost napadne..s nimi som si vsak poradil len neviem ako odstranit ZOBRAZENIE PRIPON A TYP SUBORU v podrobnostiach? da sa to vobec?
A ESTE 1 OTAZKA: Ako sa da skryt zobrazovanie pripon na subore, lebo ked date podrobnosti su tam datum vytvorenia a podobne blbosti ktore mozu byt dost napadne..s nimi som si vsak poradil len neviem ako odstranit ZOBRAZENIE PRIPON A TYP SUBORU v podrobnostiach? da sa to vobec?
Nie, tam záleží od nastavenia počítača a práve od typu súboru.
myslite ze mi to prejde ? 
Dúfam, že nie. Nech je sranda.
tak to teda dakujem pekne ..
A teraz pravda - tú prezentáciu ti fakt napadlo nejaké svinstvo, alebo sa ti jednoducho nechcelo ju spraviť? 
uprimne nieco medzi