Blana pod jazykom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Blana pod jazykom

Príspevok od používateľa nanana »

Chcem sa spytat, ci nemate niekto skusenosti s prerezanim blany pod jazykom. Ked som bol mensi, tak mi to logopedicka chcela spravit, ale nakoniec ani neviem preco z toho zislo. Teraz ale s tym mam problem, pretoze neviem skoro vobec ani vyplazit jazyk ... a ked sa budem chciet napr. bozkavat s babou, tak je to pre mna problem, pretoze sa snazim vyplazit jazyk a ono to nejde kvoli tej blane. Zarezava sa mi potom medzi dolne predne zuby, ked sa snazim vyplazit jazyk a potom to boli.

Nemate niekto skusenost, ze ako sa to robi, ako to prebieha a ci sa to da spravit aj takto vo vyssom veku, 20+ ?
Ovecka
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Blana pod jazykom

Príspevok od používateľa Ovecka »

...ked sa budem chciet napr. bozkavat s babou, tak je to pre mna problem...

nevyskusal si a uz riesis. pokial viem bozkavanie nieje vysetrenie mandli ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď bude problém, potom ho budeš riešiť. To že nevieš vyplaziť jazyk za problém nepokladám. A či to bude alebo nebude vadiť pri bozkávaní sa uvidí až keď to skúsiš
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

horsie to bude ked ju bude chcet bozkavat nizsie :icecream: :lol:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

vzdy ked vidim otazky takehoto typu tak mi to pripomenie moju pubertu, na casopise bravo a "problemoch" sa nasmiala cela trieda... :D otazky v style, ze jedno dievca surne potrebovalo ist na zachod, ale babsky bol obsadeny, tak musela ist na chalansky, ci z tej zachodovej misy nemoze otehotniet :D :D

ani si sa nebozkaval a uz riesis, ci vyplazenie jazyka nebude vadit...niektori ten jazyk vedia vyplazit a aj tak sa nevedia bozkavat :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

sharky-no napísal:horsie to bude ked ju bude chcet bozkavat nizsie :icecream: :lol:
...tam dole je blana vždy problém :smt059
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

ja som nenapisal, ze som to este neskusal.

Napisal som, ze KED SA BUDEM CHCIET BOZKAVAT ... ked uz sa tak chytame za slovicka, bozkaval som sa uz s babou, ale momentalne nemam priatelku, tak nemam sa s kym bozkavat. A vtedy to problem bol, predtoze ja ten jazyk viem vyplazit asi len centimeter pred zuby a to je fakt malo .. a ked chcem viac, tak citim jak mi to taha aj dasno pri zuboch a zarezava sa medzi zuby a boli to. Navyse prekaza to aj vo vyslovnosti, tak preto som sa rozhodol, ze by som si chcel tu blanu dat odstranit, preto hladam niekoho, kto s tym ma osobnu skusenost.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak chod za svojim ujcom doktorom a ten ta odporuci na spravnu osobu a ten ti vsetko vysvetli :)
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Asi to bude jedina moznost ... chcel som najst niekoho, kto by s tym mal osobnu skusenost, alebo aspon by poznal niekoho komu to robili, ze by mi o tom nieco napisal, kedze moc casu chodit k doktorovi nemam, ale vidim, ze tu asi nikto taky nebude.
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Nechcem byt trapny ale co tak google? Hned prvy link je cela tema na jednom fore
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

viem, to som cital, ale tam je tazko kontaktovat tych ludi co tam pisu, kedze vacsina su tam neregistrovani a aj ti registrovani, co tam maju mail neodpisuju, kedze ta tema je uz 5 rokov stara, ani sa necudujem.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

nema cas na parminutove vysetrenie a konzultaciu s plastickym chirurgom, ale ma cas o tom kecat na nete uz ktovie ako dlho... :D

haha zablokovany :D
Napísať odpoveď