Nokia lumia 920-Problem s kontom Microsoft
Nokia lumia 920-Problem s kontom Microsoft
Zdravim,kupil som pouzitu Nokiu lumia 920 a predchadzajuci majitel sa prihlasil na Microsoft konto v mobile,chcem ho odstranit alebo zmneit no nedari sa mi to(chodia mu na telefon emaily a ine veci spojene s tymto kontom).Nevedel by mi niekto s tym poradit?
Vdaka.
Vdaka.
Re: Nokia lumia 920-Problem s kontom Microsoft
Vdaka
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2013, 10:02)
Este sa mi stala jedna vec,dal som obnovit vyrobne nastaveni no pri procese sa mi vybila baterka,tak som ho zapokil na nabijacku,restartoval a znova sa zaplo obnovenie nastaveny.Bezi to uz 8 hodin a nedeje sa ss tym nic,len stale beha ta ilustracia ozubenych kolies,telefon je horci ako keby pracoval,ale zda sa mi to dlho tych 8 hoidn.Nemoholo sa nieco stat ked dosla baterka a vyplo sa tym padom obnovenie vyrobnych nastaveny?Nevedl by mi niekto poradit?
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2013, 10:02)
Este sa mi stala jedna vec,dal som obnovit vyrobne nastaveni no pri procese sa mi vybila baterka,tak som ho zapokil na nabijacku,restartoval a znova sa zaplo obnovenie nastaveny.Bezi to uz 8 hodin a nedeje sa ss tym nic,len stale beha ta ilustracia ozubenych kolies,telefon je horci ako keby pracoval,ale zda sa mi to dlho tych 8 hoidn.Nemoholo sa nieco stat ked dosla baterka a vyplo sa tym padom obnovenie vyrobnych nastaveny?Nevedl by mi niekto poradit?
ano mohlo, 8 hodin cakat to kde sme
Hm,tak ho dam reklamovat,snad sa na to vzahuje zaruka...
stale ked ho zapnes ti zacne robit obnovu?
Ano,ked ho restartnem tak stale to iste
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Stará téma ale aj tak...je to bug sa sa jednoducho odstrániť...staci do googlu napísať Nokia spining gears a je tu veľa navodov ako na to...sam som to robil behom 5 min bol fone ok
Aj ja mam problém,ale zas opačný ja som si kupil mobl ktorí chcem predať tak som ho chcel aspoň skúsiť.Tak som si zalotil konto a potom keď som mal záujemca o mobil tak som ho podľa napovedy zrusil.Napisalo mi to že môžem konto do 60 dni obnoviť.Tak som ho zrusil ale stále sa mi to v nadstaveniach ukazuje dam konta a vtom je stále že konto Microsoft aj môj email a heslo neviem ako to zrusit
.Prosím poradte mi zajtra to musím odoslať a už aj meškám.pisem to na mobile takže sorry za chyby. 
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2014, 22:50)
Tak ja som to poslal
//autoeditácia príspevku (24 Nov 2014, 22:50)
Tak ja som to poslal