navrh grafiky na plateny obraz
navrh grafiky na plateny obraz
ahojte chcel by som poprosit skusenych grafikov ktory by mi pomohli urobit grafiku ktoru by som si mohol dat vytlacit na platno a urobit stoho obraz
neviem ako to presnejsie nazvat lebo sa vtom nevyznam bude to presnejsie FOTOplagát rozmeru 100x70cm
Mal by to byt filmovo serialovy navrh chcel by som tam:
serial Lost,Simpsonovci, Akta X , Priatelia , Dva a Pol Chlapa
DALI BY SA TAM VLOZIT AJ NEJAKE TVARE HERCOV ??
ak by mi stym niekto vedel pomoct prosim dajte mi vediet tu v teme mozme sa dohodnut aj na nejakej odmene zatial vdaka
neviem ako to presnejsie nazvat lebo sa vtom nevyznam bude to presnejsie FOTOplagát rozmeru 100x70cm
Mal by to byt filmovo serialovy navrh chcel by som tam:
serial Lost,Simpsonovci, Akta X , Priatelia , Dva a Pol Chlapa
DALI BY SA TAM VLOZIT AJ NEJAKE TVARE HERCOV ??
ak by mi stym niekto vedel pomoct prosim dajte mi vediet tu v teme mozme sa dohodnut aj na nejakej odmene zatial vdaka
-
lekoklatik
VIP
Re: navrh grafiky na plateny obraz
Celkom nerozumiem co potrebujes.
Potrebujes poradit techniku a co ta technika/sposob tlace dokaze?
Alebo potrebujes aby ti niekto ten "obraz" vyrobil (graficky navrh/graficke spracovanie)?
Potrebujes poradit techniku a co ta technika/sposob tlace dokaze?
Alebo potrebujes aby ti niekto ten "obraz" vyrobil (graficky navrh/graficke spracovanie)?
Skús kontaktovať http://www.obraznastenu.sk/ - myslím, že nebudú mať problém s nejakým custom návrhom.
potrebujem aby mi niekto vyrobil navrh , spracovanie , nechcem ist do nejakych shopov davat robit navrh tam to bude stat podla mna odost viac ako tu, myslim si ze je tu dost sikovnych grafikov ...
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 6:52)
nikto nic ?
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2013, 6:52)
nikto nic ?
-
lekoklatik
VIP
Ako by si si to zhruba predstavoval?
Vieme sa dohodnut na financnej odmene?
Vieme sa dohodnut na financnej odmene?
vieme ale zalezi tiez kolko chces, tak malo by to byt na sirku 100 vyska 70cm
boli by tam obrazky stych serialov co som pisal vyssie
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2013, 7:29)
lekoklatik mas teda zaujem ?
boli by tam obrazky stych serialov co som pisal vyssie
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2013, 7:29)
lekoklatik mas teda zaujem ?
Oprava, žiaden normálny/šikovný grafik ti to nespraví ani len za štvrtinku z tej smiešnej ceny v tom obchode, kde to robia vo veľkom ako na páse.M1No napísal:potrebujem aby mi niekto vyrobil navrh , spracovanie , nechcem ist do nejakych shopov davat robit navrh tam to bude stat podla mna odost viac ako tu, myslim si ze je tu dost sikovnych grafikov ...
A KOLKO stoji ten navrh? ja mam zlavovy kupon do jedneho shopu co tlacia tie fotoplagaty
-
lekoklatik
VIP
Za nejakych 50eur ti to spravim, nech nejem.
50eur ? omg vsak ten navrh stoji viac ako tlac 
...ja by som to za 50€ ani nebol ochotný spraviť. Je logické, že návrh by mal stáť o asi 5.000% viac ako tlač. 50€ je veľmi málo.
-
lekoklatik
VIP
Povodne som chcel pytat 100, ale vidim ze si na tom proste asi nie najlepsie, takze za tych 50 ti to zbucham. Aspon sa rozcvicim 
Tlac je tlac, hodis hotovu vec do stroja a cakas. Lenze navrh potrebujes predsa vymysliet, vytvorit, nerozumiem ako ta vobec moze napadnut cudovat sa.
Tlac je tlac, hodis hotovu vec do stroja a cakas. Lenze navrh potrebujes predsa vymysliet, vytvorit, nerozumiem ako ta vobec moze napadnut cudovat sa.