Akadémia finančnej gramotnosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Akadémia finančnej gramotnosti

Príspevok od používateľa Son-Goku »

je to odtialto http://vybrali.sme.sk/c/15700/ na takuto robotu by som zaludok nemal.a michaliuz dokaz ze klame.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tazko bude dokazovat, ze klame ked nepracuje v Save Max, ak som spravne pochopil
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Michaliuz19 »

néé vari ste mu to verili niektory :DD
že má panický strach z pavúkov, tak ju večer nútili vziať do rúk tarantulu. Je logické, že len čo ju zbadala pred sebou v krabici, začala panikáriť. Nakoľko ju nechcela vziať, tak ju doslova nahnali do kúta a tam tú tarantulu na ňu jednoducho hodili. Tá sa vtedy psychicky zrútila a dostala srdcový infarkt, následkom čoho na druhý deň v nemocnici zomrela. Prišli tam aj novinári, ale všetko sa ututlalo.

alebo inak prislo ufo padlo na pole, prisli kuklaci , vzali tela a pred novinarskymi hyenami to ututlali aby zas nepisali ze invazia ufo a ko*ot sa budu schovavat do bunkrov :D
aj to bol taky konspiracny dokument ale urcite skor uverim tomu ako to ze vo vesmire sme sami a nikdy tu nikto nebol z vesmiru :D
co myslite vy? :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja si myslím iba toto:

Zjavne máš Mečiarov syndróm - aj on raz s veľkou pompou odišiel z politiky, vraj navždy a potom sa aj tak vrátil - i.e. nakadil si do úst. Ty si už niekoľko krát vyhlásil, že tu končíš a stále tu zažívaš veľký comeback.

Nuž ale - prečože sme to vlastne všetci "trapáci"? Iba preto, lebo nenasledujeme tvoju "životnú filozofiu", tvoje amatérske videnie ekonomiky a financií, tvoje sny o zbohatnutí a podobne? Lebo ešte stále neviem, prečo tými "trapákmi" sme. V tejto diskusii sme ti tu viacerí párkrát dokázali, že takéto označenie si zaslúžiš ty sám, no ty na podstatné veci vôbec nereaguješ, ignoruješ to, čo by ťa mohlo potopiť, na všetko odpovedáš selektívne. Ak tu nechceš diskutovať, tak načo si vlastne tu? Už si mohol pochopiť, že túto svoju finančnícku propagandu tu šíriť nemôžeš, lebo tu nie sú tak jednoduchí ľudia, ktorí by na ňu skočili.

Takých ako ty tu už bolo neúrekom a verím, že aj bude (ako som už spomenul, aj ja poznám jedného človeka, ktorý na tento bandwagon nasadol iba nedávno, príde mi to divné v dnešnej dobe, ale náš národ je stále dostatočne zaostalý na to, aby nazbieral dostatok duší), ty nič nezmeníš, ani keď sa zatneš a budeš tu do skonanania opakovať svoju mantru ako straka na kole.

A predstavíš sa nám už konečne? Veď vzhľadom na to, čo tu opisuješ svoju poctivú prácu, sa nemáš za čo hanbiť. Alebo áno?
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

dobry den som miso pochadzam z bratislavy mam rad dobrych ludi okolo seba, nefajcim, pijem prilezitostne, mam rad modru farbu, som vyuceni strojar technik , znalost angliny uroven B cize v pohode, mam rad kvalitnu hudbu ,ziadny vypikovany rap pre 5 rocnych, na tom som vyrastal ako dieta a stacilo mi , som predstaveny, teraz vy:D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja som ti už písal, že o mne si vieš vygúgliť všetko - mám verejný profil na Linked.in - nik iný tu od teba predstavenie nevyžadoval, iba ja, ostatní ťa nemusia zaujímať. Okrem toho, ako vyučený strojár si mal koľkože ekonomických predmetov? Len tak, medzi rečou. A koľko máš rokov, to by tiež bolo dobré zodpovedať, lebo na to sa tu dotazovalo viac ľudí - môj vek poznáš z nicku.

Ešte stále ale neviem, prečo sme "trapákmi" a prečo ignoruješ všetky vecné príspevky a argumenty.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Informacie ktore si poskytol nemaju ziadnu vypovednu hodnotu vzhladom na temu o ktorej sa bavime. To je ako keby som ti napisal, ze mam pol metroveho vtaka, naco ti tato informacia bude ked so mnou budes uzatvarat poistny/sporiaci produkt?
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

mal som sa predstavit to vam staci, ohladom tejto temy vam nebudem pisat uz nic tak snou dajte pokoj ,bolo by to zbytocne lebo si melete hlupo svoje ako som povedal, vy ste najmudrejsi ,my sme len oklamane ovečky :D a odpisujem preto lebo mi neda ten pocit sledovat vase reakcie a komenty:D rad sa zabavam na nich jak vy na mojich:D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To si už niekoľkokrát vyhlásil aj v minulosti a stále tu diskutuješ. Prečo si melieme "hlúpo"? Veď si konštruktívne nereagoval ani na jeden z protiargumentov, rapotal si tu práve ty. Mal by si sa nad sebou zamyslieť - nad tými tvojimi sa zabáva celá halda ľudí a ty sa zabávaš nad našimi sám - kdeže je chyba, kde :)

A už nám vysvetlíš, prečo sme "trapákmi"? A koľkože to máš rokov, aké máš tie skúsenosti a znalosti z ekonomiky, financií a investícií? Už si niekedy v živote pracoval s vlastnými financiami a úspešne si ich investoval? Nebavíme sa o stovkách eur, ale o tisícoch alebo desaťtisícoch. Veď keď už ideš iným radiť o investovaní a podobne, nevieš ani, ako sa volá jeden z najznámejších indexov vôbec a propaguješ tu fiktívny zisk 600+eur za 10 rokov ako výhodný, pričom zabudneš na infláciu a daň z príjmu z kapitálových majetkov, tak by si mal prezradiť nejaké tie detaily, ináč ti ako potenciálni zákazníci veriť nikdy nebudeme.
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

na co zas hadzat hrach o stenu nechapes ? co ti mam co vysvetlovat ked si aj tak trepeš svoje napisal som ze mna sa nic okolo toho uz nepytaj mas na to kontakt co som ti dal a ries to inak :D ja ti nebudem na nic odpovedat nechcem prist o nervy je to zbytocne ,taketo veci sa najlepsie rozoberaju medzi 4mi ocami
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

a zas sa vyjadrujes uplne odveci, nebudes ty jeden z predstavitelov vladnucej strany?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Mlada generacia buducich politikov
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Neviem, co je natom tak tazke pochopit, ze ked nemam argumenty tak som asi na omyle a ma by som prestat trepat dve na tri :roll:
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

jasne politikov:D neviete co napisat tak trepete dve na tri len podla vasej uzasnej predstavivosti a zmyslom predvidat co sa stane v buducnu ,zarabajte si vestenim ved vy viete vzdy vsetko najlepsie :D cigansky veštec
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

a to je strasne super vec zarobit 600 eura za 10 rokov.
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

kto tu pisal 600€ ty šašo počmarany nauc sa citat co som pisal nebudem ti to opakovat
alebo ste si zas nasli nieco co mi mate vycitat ze "vy ste mudry iba ja som debil " ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Michaliuz19 napísal:ne ne to len vy ste naivny a tvrdohlavy a myslite si svoje ze nie nie nie je to klam a oj*b

Hrban - 2,465.02€ tam bude po 10 rokoch cca , A ty tam vlozis 1800€ (tych 15€ mesacne) ,takze zisk 665,02€
a pisem preto stale alianz lebo v nom som bol neviem ako to maju ine poistovne , alianz osklbava ludi a urcite aj generali co ja viem na to su poistovne aby ludi osklbavali , byt u nich mas urcite menej nez 2000€

Len prve 2 roky nemozes hybat s peniazmi kt. tam vkladas mesacne, pretoze keby si ju zrusil tak si ich zoberie poistovna, mozes tam davat mimoriadne vklady ked mas navyse peniaze a chces aby sa ti zhodnocovali a s nimi mozes hybat aj prve 2 roky a od 3. roku mozes plne disponovat cize hybat so vsetkymi peniazmi co tam mas, cize aj s tymi co tam vkladas mesacne
a ak chcete vediet viac mate na to google a ich stranky nejsom ochotny to tu vypisovat stale
Bobr
Guru
Guru

Michaliuz19 napísal:...
alebo ste si zas nasli nieco co mi mate vycitat ze "vy ste mudry iba ja som debil " ?
Hej :psssst:
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

2,465.02€ tam bude po 10 rokoch cca , A ty tam vlozis 1800€ (tych 15€ mesacne) ,takze zisk 665,02€

to by si ale prve musel pochopit, mozno je to zle napisane ja neviem , napisem to inak

2,465 TAM BUDES MAT po 10 rokoch ... 15 € mesacne budes vkladat, cize za tych 10 rokov tam takto das 1800 €
zisk na tom je 665 € , lebo 1800 + 665 je prave tych 2460 €

cize tych 665 je ten peniaz co ti tam narastie

pochopene ci ma ides vysmiat ze trepem?
Bobr
Guru
Guru

tak to hej "to uz je iny zarobok za 10 rokov" pochopene? :smt006

Inflaciu a podobne ekonomicke zalezitosti ste este asi nepreberali co?
Napísať odpoveď