Balíkomat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mireccko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Balíkomat

Príspevok od používateľa mireccko »

Máte už niekto skúsenosti s http://www.easypack24.sk/ako_1_108.html?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Balíkomat

Príspevok od používateľa audiotrack »

nejako mi unika pointa, preco si to nechat poslat do nejakeho balikomatu ked mi to moze postovy kurier doniest az do bytu
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Pointa asi taka, ze nie kazdy ma cas doma cakat kuriera, resp. sa s nim niekde stretavat. Mam tuto vec tesne pod bytom takze tiez by ma zaujimalo ako to funguje. Zatial to chapem tak, ze do toho posiela len urcite male mnozstvo eshopov a tym padom je to viacmenej nevyuzitelne. Alebo si viem do toho poslat balik z lubovolneho eshopu?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no musi to vyuzivat eshop, nie ty
v KE som to videl zatial jedine pri HM Tesco Extra ci jak sa to teraz vlastne vola
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

viper1993 napísal:Pointa asi taka, ze nie kazdy ma cas doma cakat kuriera, resp. sa s nim niekde stretavat. Mam tuto vec tesne pod bytom takze tiez by ma zaujimalo ako to funguje. Zatial to chapem tak, ze do toho posiela len urcite male mnozstvo eshopov a tym padom je to viacmenej nevyuzitelne. Alebo si viem do toho poslat balik z lubovolneho eshopu?
ked nemam cas cakat kuriera, tak si to dam poslat slovenskou postou a vyzdvihnem si to na poste ak ma nezastihnu doma
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Je to celkom v pohode vec, zadáš kód z smsky, potom zaplatíš iba kartou a hotovo. Skúsenosť cez shoppie.sk
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...s kuriérom sa dá normálne dohodnúť a prinesie to aj na pracovisko...raz som jedného naháňal po meste, lebo som tú zásielku súrne potreboval...nevidím teda význam tejto služby...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Nie je niekde nejaky zoznam eshopov ktore cez toto posielaju?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

vyznam je asi taky, ze je to lacnejsie ako kurier alebo posta. podla mna celkom zaujimava sluzba, vyhovuje mi ze si to vyzdvihnem kedy chcem a nemusim sa koordinovat s kurierom, ale este som to neskusal.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no neviem, ja osobne by som to nevyuzil ak by to bolo lacnejsie o 1,5€ od kuriera, ak uz nieco objednavam tak to chcem mat doma cim skor, medzi tym asi aj vediet kde sa to nachadza a najlepsie aby mi to prislo az domov, nie aby som to este nahanal po meste, teda aspon v KE viem iba o jednom balikomate...ale zaujimava sluzba
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Jeden taký balíkomat je aj v Bratislavskom Lamači. Konkrétne vedľa vchodu do HM Tesco Lamač. Tiež som na to pozeral a doteraz som netušil, čo to je vôbec zač.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

nie som si síce sto percentne istý, ale sa mi zdá, že aj pred HM Tesco Nad Jazerom je táto vec, abo som si len pomýlil Tescá :D
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

koncept ma svoj zmysel, ak je to fakt lacnejsie ako kurier, tak je to rozumna 24/7 alternativa k poste.. kurier stoji peniaze a uz sa mi stalo, ze neboli ochotni sa dohodnut a cakat som nechcel, tak som musel nahanat susedov, aby mi prebrali zasielku
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

V niektorých prípadoch to môže byť dobré. Napríklad mne sa stáva, že som mimo mesta a kuriér ma nemôže zastihnúť a tak prevzatie odkladám na iný deň. Keď si tovar nechám poslať poštou, tak sa mi stane, že musím trčať v práci dlhšie a pošta je len do 17:30 a nestíham prevziať. Takto by som vedel, že aj keď tam prídem ku večeru, keď pôjdem z práce domov, tak si zásielku môžem vyzdvihnúť. To isté víkend, sviatok.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ropman napísal:vyznam je asi taky, ze je to lacnejsie ako kurier alebo posta. podla mna celkom zaujimava sluzba, vyhovuje mi ze si to vyzdvihnem kedy chcem a nemusim sa koordinovat s kurierom, ale este som to neskusal.
no neviem či je to lacnejšie ako pošta. 5kg balík poštou výjde 4€ prvou triedou, a 3,20€ druhou. Hentou službou výjde 5kg balík 8,06€ + DPH. To je viac ako 100% drahšie od pošty. Jediná výhoda ako som to pochopil je, že si to môžeš prísť zobrať v noci. Lebo argument že pošta je po práci zavretá tiež nechápem. Neviem kde žijete a ako u vás pošty robia, ale u nás je hlavná pošta otvorená od 7:00 do 18:30. Ak to nemáš vyslovene pod oknom domu tak je úplne jedno či to príde na poštu alebo do nejakej schránky. Ale či zaplatím 3€ alebo takmer 10€ je dosť rozdiel

ceny:
http://www.posta.sk/sluzby/balik
http://www.intime.sk/sk/eCom/Vypocet-pr ... ladov.html
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Super napad kludne si clovek moze vyzdvihnut balik v sobotu o polnoci, a zaroven nikto nemusi vediet ze mu nejaky balik prisiel :psssst:
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

audiotrack napísal: no neviem či je to lacnejšie ako pošta.
To ze je tam napisany taky cennik neznamena ze ti co ho pouzivaju tolko platia. Chystas sa pouzivat balikomat ze riesis cenu? Pre zakaznika je dolezita taka cena aku mu nauctuje obchodnik. Tak ako kurieri velkym zasielatelom uctuju zlavy, takisto aj na balikomat su zlavy
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Raz som to využil, e-shop ponukal akciu zdarma na oskúšanie tejto služby. Celkom dobrá služba, určite ešte niekedy využijem.
Napísať odpoveď