Nespokojny kupujuci cez bazar

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nespokojny kupujuci cez bazar

Príspevok od používateľa Hegy »

ze mu to vobec vysvetlujes :lol: tam je chyba inde
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Lubenečko: Cena akcioveho telefonu neodzrkladuje jeho realnu cenu, takze neviem na co to sem tahas.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

len ako príklad. A podľa všetkého nie je jedno... napr za pokazený neopravený telefón ti vrátia akciovú cenu a nie jeho plnú cenu.

Áno je to OT, ale vy ste sa hneď chytili za slovíčka keď Hegy spomenul to lízatko ..je tak ? On len reagoval na to, že keď tam s niečim prídeš, máš vinníka, tak policajt je povinný to riešiť. Nemôže ťa odbiť a proste sa tým nezaoberať ... a je už jedno s akým výsledkom vyšetrovanie skončí, no proces vyšetrenia prebehol. Alebo mi chceš teda povedať, že nemá ani len význam ísť na políciu pokiaľ to nepresiahne sumu 266€ ? To aby som predtým šiel na Heureku, spravil si cenový priemer a podľa toho sa ďalej rozhodol, + prelustroval celý facebook kým nenájdem fotku páchateľa ?

k téme, ... samozrejme, že v tomto prípade má predajca pravdu. A kupujúci pako. Hlavne nepreberať od neho zásielku nazad, aj keby bola na presnú sumu a nie navýšenú o to poštovné. Môže sa stať, že v balíku nič nebude. Ak by to kupujúci dal na políciu, naozaj je veľká šanca, že to riešiť ani nebudú, no ak hej, je 100% isté, že budeš mať pravdu ty ...

//autoeditácia príspevku (09 Nov 2013, 13:42)
BTW: keď mi pred X rokmi ukradli mobil, na polícii napísali hodnotu telefónu 1sk ... aj keď reálna bola vtedy dajem tomu aj 10 litrov. Moje "šťastie" bolo, že pri tom ako mi ho driapali z rúk sa mi vyhrážali bitkou, takže to bolo brané úplne inak ...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

No napisal mi, ze mi posle na ucet tie peniaze za postovne, o ktore to navysil, takze ked mi ich naozaj poslal, tak keby som balik prebral nebudem v strate. Bojim sa ale stale toho, co v nom bude, preto neviem ci sa to oplati prebrat. Asi skusim potom zajst na postu, ci mi ten balik najskor ukazu, odvazia, ci sedi s povodnym, ohmatam si ho a tak. Alebo sa nato vykaslem uplne a nepreberiem.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Nech ti to pošle ako balík, bez dobierky. Ak to príde v poriadku, pošleš mu peniaze na účet. To čo robíš ty, by som neriskoval :), resp. by sa mi nechcelo takto na pošte naťahovať vôbec s tým ...
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Že si sa na neho ešte nevyprdol. Úplne zbytočne to riešiš.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

Tak bude už veľmi nasratý, keď som mu napísal nech to pošle a teraz by som to neprevzal. Ktovie čo to je za človeka, nechcem mať nejaké problémy, že mi tu príde niečo vystrojiť. Tak zato by som to radšej prebral, keď to bude vyzerať, že je v tom to, čo tam má byť.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ale ked to posle dobierkou tak si nemas ako pred zaplatenim overit ci je to skutocne to a hlavne v povodnom stave. Dobierka chrani odosielatela a nie prijimatela.
Vyprdni sa nanho ako ti kazdy radi.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...presne tak...mohol ti tiež poslať tú istú vec, ale nefunkčnú, prípadne inak znehodnotenú (zlomenú, vytopenú, opálenú od cigarety...)...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

M4rek napísal:Tak bude už veľmi nasratý.
On je sice nasraty, ale ty si uplne dosraty.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

1) Keďže ti volal, máš jeho telefón. Slušne mu zavolať a povedať, že zásielku na dobierku nepreberáš. Pokiaľ si ty stotožnený s tým, že daný tovar jemu nepredáš (i keď je to, podľa mňa, chyba), tak si slušne ale dôrazne vyžiadaj, aby ti poslal zásielku bez dobierky. Ty mu následne pošleš nazad peniaze.

2) Keď na teba niekto cudzí v telefóne začne revať a nie je voči tebe v nadriadenej pozícii (čo on ako "obchodný partner" isto nie je), tak okamžite zložiť telefón. Spočiatku si na to treba navyknúť, no funguje to skvelo a duševné zdravie máme len jedno.

3) Právo je na tvojej strane, nepokaz si to.

Len pár postrehov z praxe z komunikácie so zákazníkmi aj ako predajca aj ako majiteľ obchodu. :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Stoporko - normalne zlozis surovo zakaznikovi? :D sice ked krici...ale ako sa hovori nas zakaznik nas pan :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

wladas - najprv sa snažím s každým slušne. No keď vidím, že tento prístup nikam nevedie, nemám chuť mrhať jeho i svojim časom a ničiť si zdravie. Zákazníkov si nadovšetko vážim (a podľa referencií a spätnej väzby čo dostávam je to obojstranné), no pokiaľ je niekto natoľko primitívny, aby na mňa v telefóne kričal, tak mu proste zložím, prípadne hovor jednou krátkou vetou ukončím.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsak to mavaju v roznych pracach skolenia na komunikaciu, od obchodnych zastupcov, po casnikov, delegatov alebo aj predavacov. Ak na teba niekto zvysi hlas, treba mu opat odpovedat kludnym hlasom a tym da clovek najavo, ze je nad vecou a druha strana sa ma spamatat, ze zvyseny ton nikde nesmeruje. Ak to pokracuje, tak ukoncit rozhovor.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Dobierku by som ani náhodou neprebral. Zavolaj mu, že nech na pošte zruší dobierku na tú zásielku (dá sa to), potom ju preber a ak to bude OK, pošli mu peniaze.

Čo sa týka polície - podľa mňa on na polícu ani nepôjde, len sa snaží robiť bububu. A ak by aj išiel, tá nebude riešiť inzerát na používanä v hodnote 35 eur.
Napísať odpoveď