P: Kindle
P: Kindle
Predam Amazon Kindle 5 generacie, ako novy, iba par krat pouzity.
Kindle je bez skrabancov a znamok pouzivania.
Kompletne balenie, s krabicou a datovym kablom.
Navyse pridam znackove puzdro z koze (cervena farba).
Cena je 80 Euro. Predavam aj inde.
Kindle je bez skrabancov a znamok pouzivania.
Kompletne balenie, s krabicou a datovym kablom.
Navyse pridam znackove puzdro z koze (cervena farba).
Cena je 80 Euro. Predavam aj inde.
Re: P: Kindle
zaujima ma, ci je este v zaruke a ci je mozne ist dole s cenou... 49€ stoji novy a prave premyslam o objednavke
iceCream - len puzdro stalo 20 Euro a nikde nevidim Kindle 5 generacie za 49 Euro... Ked napises A, tak napis aj B.
1) pytal som sa aj na zaruku + dopln pls orientacne stav baterie (netusim ci to Kindle ukazuje alebo nie)
2) nedosiel som az k objednavke, preto neviem o tom, ze na SVK to nedorucuju.. a zvazoval som aj cenu puzdra (~10€) a postovneho, pricom tiez viem, ze do AT je to zadarmo (nech kazdy zvazi svoje moznosti) a ja som to planoval vyuzit
Akokolvek, dopln prosim info a podla stavu zariadenia (osobne stretnutie v BA) som ochotny dat za to max 50€
2) nedosiel som az k objednavke, preto neviem o tom, ze na SVK to nedorucuju.. a zvazoval som aj cenu puzdra (~10€) a postovneho, pricom tiez viem, ze do AT je to zadarmo (nech kazdy zvazi svoje moznosti) a ja som to planoval vyuzit
Akokolvek, dopln prosim info a podla stavu zariadenia (osobne stretnutie v BA) som ochotny dat za to max 50€
Za 50 Euro to nema zmysel riesit, prepac.
-
arnysimilar
Light Expert
Je to verzia bez reklám? Na k24 net sa dá kúpiť za necelých 70 EUR nová.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Zrejme to uz bude neaktual.
Ma k tomu puzdro navyse + 17 Nov 2013 boli trosku ine ceny,ako teraz po pol roku
Ma k tomu puzdro navyse + 17 Nov 2013 boli trosku ine ceny,ako teraz po pol roku
Neaktualne, trosku som to prehliadol, poprosim zamknut.