Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Slayter »

The Wolverine
- pre fanusikov zanra (mna) to bol fajn zazitok, pekne efekty, a zaujimave pozeranie. Malo to par chybiciek, takze hodnotim
7/10

This is the End
- moc ma to nechytilo, koniec bol sice celkom vtipny
Spoiler
hlavne ked tam parodovali The Excorsist :D
, ale inak to nebolo az take uzasne. Hodnotim
5/10
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Grown Ups 2 (2013) | :minus: | 5/10 | nic moc a oproti jednotke sklamanie

Turbo (2013) | :plus: | 8,5/10 | prekvapilo, top rozpravka po dlhej dobe

The Wolverine (2013) | :plus: :minus: | 6/10 |

Pacific Rim (2013) | :plus: :minus: | 6,7/10 | roboti vs replika godzille

R.I.P.D. (2013) | :minus: | 5,5/10 | trochu jak men in black

The Frozen Ground (2013) | :plus: :minus: | 5,5/10 |

We're the Millers (2013) | :plus: :minus: | 6,5/10 | od tohto som cakal viac! :)

Empire State (2013) | :minus: | 5,5/10 |

Killing Season (2013) | :minus: | 5/10 | Travolta s nalepenou bradkou really?

Red 2 (2013) | :plus: | 7,5/10 | Malkovich mi neni sypmaticky ALE taketo role dava skvelo! od toho je tam Zeta.
Pred Helen Mirren na jej vek klobuk dole, dakedy to bola aj ...

Elysium (2013) | :plus: :minus: | 6,5/10 |

Kick Ass 2 (2013) | :plus: :minus: | 6,5/10 | Jednotka bola super ale toto o dost slabsie, Chloe to cele tahala, ona je fenomen mlade dievcatko akcnou hdrinkou
12maros34
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 12maros34 »

Turbo aj lietadla ma trosku sklamali, pozeral som to s detmi a cakal som vacsiu zabavu, ale krpci maju radi take farebne... Conjuring ma nejak az tak nenadchol ako sa tu o nom pisalo, ale nebolo to az take zle. Velmi dobra komedia Just go with it, odporucam. A s manzelkou sme este pozerali Nezapomen na mne to je taky tazsi film. A potom este ked tak Kazatel kalasnikov
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

2 Guns http://www.csfd.cz/film/313977-2-zbrane/

Strasne tupe, debilne, zbytocne, nezaujimave. 2/5 aj to len vdaka Marky Mark-ovi.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Gravity: ked ma clovek na pamati, ze to nie je dokument, tak odpusti tie preslapy voci realite a uzije si to naplno 10/10
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Wolverine - http://www.csfd.cz/film/265275-wolverine/
Tak takuto sracku som uz dlho nevidel. Nema to vobec nic. Nema to dej, napad, hudbu, prostredie, absolutne nic...
3/10 a aj to len preto ze mam rad Logana
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Zivot Adele Prezil som to pozerat cele 3h a to je co povedat :D ...Film co vyhral Cannes 7/10
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

The Family (Mafiánovi) - http://www.csfd.cz/film/320839-mafianovi/ : Filmy z prostredia mafie som niekedy vyhľadával, väčšinou to boli filmy s pozitívnou kritikou a hodnotením. Bohužiaľ tento kúsok nemožno zaradiť do týchto radov. Prečo? Jednak žánre sú rozpísané pre krimi, komédiu a thriller v jednom. Prvky komédie sú tu chabé, možno dve/tri scény kde sa dá reálne slušne zasmiať. Ako nejaký podarený thriller by som to taktiež nebral, možno konečné finále, aj to bolo skôr ako sci-fi. Pre mňa len jeden z posledných výstrelov legendy Roberta, ale aspoň sa dalo pozerať na krásnu Diannu Agron (možno jediné plus). Z mojej strany 2,5/5 (pól bod za Diannu)
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Grown Ups 2 (2013) 8/10 - Podla mna rovnako kvalitne ako jednotka :) mozno trochu uletenejsie co nemusi kazdemu sadnut
kvasko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kvasko »

http://www.csfd.cz/film/314949-hunger-g ... na-pomsta/

8,5/10 --- Po dlhom case som sa vybral do kina na nejaky film a s partiou to padlo na Hunger Games. Knihy som necital (zatial), nevidel som ani predchadzajuci diel, len som cca tusil o com to je na zaklade toho, co som si precital. Moje ocakavania boli skor negativne, a tak som to bral len ako vecerny relax. Ale som fakt prekvapeny, aj ked som niektore veci plne nechapal, kedze som nevidel jednotku, ale uz dlho som neodchadzal z kina s takymto vybornym pocitom. Miestami sice moc klise a robene pre mladsie publikum (urcita podobnost s Twilightom), ale aj tak super. Ubehlo mi to ako voda a som zvedavy, co poviem po nejakom case po druhom zhliadnuti, ci to dneska len nebolo nieco vo vzduchu :)

P.S. Zistujem, ze Jennifer je celkom sympaticka zienka :D
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

http://www.csfd.cz/film/298275-v-zajeti-demonu/

The Conjuring(7,5/10): Dlho som nebol taký posratý z filmu. Ja blbec, pozerať to v noci na prázdnom intráku... :lol:
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Prisoners - uz som se dlho neprispel, ale tento film za to stoji. Napinak od zaciatku do konca, zvraty, rozuzlenie az na konci, perfektne obsadenie, este lepsie herecke vykony, dlha stopaz vobec neprekazala. 9,5/10
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Gagarin: Pěrvyj v kosmose
Dobrý den, majore Gagarine, tak jsme se přece jen dočkali.....Pekne spracovany film o niekom kto sa zapisal do historie ludstva, z ruskej produkcie natoceny hollywoodskym sposobom, celkom obstojne - 7.5/10

Legenda 17
Ked uz som zacal tento vikend ruske filmy, tak este tu mam jeden o hokejovej legende Valerij Borisovič Charlamov, ktory patril k najvacsim hviezdam hokeja. Trochu vadil ten rusky nacionalizmus a trochu skreslene fakty, ale na nedelne popoludnie moze byt 6.5/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ziegel napísal:Prisoners - uz som se dlho neprispel, ale tento film za to stoji. Napinak od zaciatku do konca, zvraty, rozuzlenie az na konci, perfektne obsadenie, este lepsie herecke vykony, dlha stopaz vobec neprekazala. 9,5/10
Presne, síce hodnotenie u mňa mierne nižšie, ale fakt po dlhej dobe proste dobrý film (a nie dobrý v zmysle, že trojka). Fakt som si to užíval, super herecké výkony. Kua, viac takýchto vecí.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tiez som pozeral Prisoners - bolo to super, taketo filmy mam rad, ked clovek nevie, kto to spravil. Ak si to potom clovek zoberie, ze mu tam vlastne robili.

50/50 - Skor drama, ale bolo tam par vtipnych momentov. Super film, dobra hudba. Spoiler: Este som pri filme neplakal, ale ta scena, ked ho isli uspat a ta hudba k tomu a on, ze kolko to bude ucinkovat, a co ked sa zobudi a este ten jeho otec do toho, no mal som na male.

Elysium - Toto bol strasny priemer. Vyzualne dobre, ale ziadny climax tam nebol. Cely cas k niecomu idu, na konci mala bitka a nic koniec filmu.

Red 2 - to mi prislo trochu slabsie ako 1, aj ked si ju moc nepamatam. Moc som sa nezasmial.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Hobbit: The Desolation of Smaug 9/10 ...kvalitne spracovana 2 cast ktora uz nema skoro nic spolocne s knihou...najpriek dlzke sa clovek nenudil ani chvilocku, potesila ma moja oblubena herecka Evangeline Lilly :) najviac ma nastvalo ze som bol na tom vo Viedni v IMAXe a efekty 3D neboli vobec vyuzite do tej miery do ktorej mohli byt :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Hobbit: The Desolation of Smaug 9/10 - Jedina vec ktorú by som vytkol je nasilu prepojovanie s LOTRom ktoré mi pripadalo tak ako keby si Jackson myslí že každý divák ma IQ 50 a že vetu o "reclaiming our homeland" používajú tak často ako keby divák zabúdal každú pol hodinu aký film pozerá :D . Inak vizuálne zase neskutočne krásne , tak isto aj 3D , proti úpravám predlohy tiež nemám námietky , Jackson musel nejako zdynamizovať film , samozrejme že naťahovačky sú to ale pre mňa ako veľkého fanúšik Tolkienových diel je to len bonus , Tauriel je podla môjho názoru veľmi dobrý postava a na Evangeline Lilly sa dobre pozeralo ( :smt007 ) , Legolas ako ultimate badass tiež potešíl :D Odporúčam ísť do kina samozrejme , je to zážitok ;)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Pred pár dňami Thor 2. Očakával som od toho viac ale nezaspal som. 7/10
Včera Kick Ass 2 v CZ. Otras. Tou ich dabingovou "cenzúrou" pokazili väčšinu filmu. rovnako mi nejak nesedel hlas dablérky, znel proste rovnako ako v jednotke. V ENG som sa náramne bavil. :) Ak mám hodnotiť, tak 2x to jest ENG 9/10 - CZ 3/10
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Hobbit: The Desolation of Smaug 10/10 ten drak moc moc epicky :))) radost pozerat nan ...
Legolas toho neporazi hadam nikto :D
ta elfka z lostu mnam ....
tento film jednoznacne v kine s titulkami !!!!!!!!!! tiez som velky fanusik takze natahovacky mi nevadili tesim sa na 3 cast :)

btw: neviete mi poradit aka pesnicka hrala na konci (ked boli titulky) https://itunes.apple.com/us/album/hobbi ... d735323287
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Hobbit 2 - ja z neho az take nadsenie teda nepocitujem. jedine z Tauriel, co je asi tak vsetko. typicka choroba trojdielnych filmov, ktora zacala uz u LOTRa a Matrixu - dvojka je len jedna velka namotavka na trojku. 4/10
Napísať odpoveď